Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι λιγα τα 16gb? με το g2 εχω τουλαχιστον τη δυνατοτητα να παρω το 32αρι!

Ποτέ μου δεν τα έφτασα τα 16GB , προχώρα άφοβα, στα 400 ευρώ που κάνει καινούργιο με την εγγύηση κλπ είναι μια χαρά.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

είπε ο billdanos που αποθέωνε την ευχρηστια του βυσματος της Apple επειδη μπαινει και από τις δυο πλευρές. Αλλα το να αφηνεις το κινητο σε μια πλάκα χωρις να αγγιξεις καν το καλωδιο ξανα απο τη στιγμη που θα το βαλεις στην πριζα δεν ειναι ευχρηστία :eek: :P

Δεν φορτιζει "σημαντικα πιο αργα", εκτος αν το "σημαντικα πιο αργα" ειναι ενα 20% παραπανω χρονος.(και φυσικα φορτιζει πιο γρηγορα απο οτι απο usb θυρα υπολογιστη)

Και η ευχρηστια ειναι τρομερη αν αρχισεις να το χρησιμοποιεις.

Εκτος αν θεωρεις οτι ειναι το ιδιο ευχρηστο απλα να αφηνεις το κινητο στο γραφειο/κομοδινο κλπ και να φορτιζει χωρις να κανεις τιποτα (και αν χτυπησει να το σηκωνεις χωρις καμμια παρεμποδιση,ξεσυνδεση καλωδιου κλπ) με το να το συνδεεις ενα καλωδιο καθε φορα και να μην μπορεις να γραψεις ευκολα ενα μηνυμα επειδη εκεινη την στιγμη το φορτιζεις με καλωδιο.

Αλλα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, εισαι γνωστος για την "αντικεμενικοτητα" σου:

Όταν πάρεις κινητό με wireless charging θα καταλάβεις γιατί αξίζει :P

Τα σχόλια μερικών δείχνουν το επίπεδο της ξυνιλας τους πάνω σε ένα απλό σχόλιο που έκανα. Περαστικά σας.

Για τους υπόλοιπους να αναφέρω πως έχω βάλει την wireless sview cover στο note 3 μου αλλά πάντα όταν θέλω να φορτίσει γρήγορα γιατί βιάζομαι, χρησιμοποιώ το φορτιστή του σε συνδυασμό με το "Micro usb 3" καλώδιο με το οποίο φορτίζει ακόμη πιο γρήγορα από ένα απλό Micro usb. :P

Ο πιο βολικός τρόπος για μένα είναι ένα dock που κάθεται δίπλα μου το βράδυ και βλέπω στην οθόνη τα πάντα χωρίς να το πάρω στα χέρια μου.

Δημοσ.

Τα σχόλια μερικών δείχνουν το επίπεδο της ξυνιλας τους πάνω σε ένα απλό σχόλιο που έκανα. Περαστικά σας.

Ειδε ξινιλα αυτος που ειπε οτι δεν ειναι τραγικη η ευχρηστια του wireless charging, αλλα εχει πει οτι ειναι απιστευτα ευχρηστη η φορτιση με καλωδιο που μπαινει και απο τις 2 πλευρες..

Seems legit!

Αντικειμενικοτητα στο full...

Ο πιο βολικός τρόπος για μένα είναι ένα dock που κάθεται δίπλα μου το βράδυ και βλέπω στην οθόνη τα πάντα χωρίς να το πάρω στα χέρια μου.

Που φυσικα για να γινει το παραπανω σεναριο ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ χρειαζεται wireless charging.

bopPFPq.jpg?2

tylt-vu-wireless-charger-colors.jpg

nexus4charger.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειδε ξινιλα αυτος που ειπε οτι δεν ειναι τραγικη η ευχρηστια του wireless charging, αλλα εχει πει οτι ειναι απιστευτα ευχρηστη η φορτιση με καλωδιο που μπαινει και απο τις 2 πλευρες..

Seems legit!

Αντικειμενικοτητα στο full...

Που φυσικα για να γινει το παραπανω σεναριο ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ χρειαζεται wireless charging.

bopPFPq.jpg?2

tylt-vu-wireless-charger-colors.jpg

nexus4charger.png

Σου φαίνεται περίεργο που τα περί "ευχρηστίας" είναι διαφορετικά στον καθένα μας???

Δεν θέλω ασύρματη φόρτιση, θέλω γρήγορη φόρτιση και για την ώρα οι σημερινές υλοποιήσεις ΔΕΝ με καλύπτουν γιατί η συσκευή χρειάζεται περισσότερη ώρα για να φορτίσει και ζεσταίνεται περισσότερο (ειδικά με διάφορες υλοποιήσεις που πλασάρονται ως πιο οικονομικές). Όταν φτάσουμε στα επίπεδα του φορτιστή μπρίζας-καλωδίου, το συζητάμε!

Για το θέμα του καλωδίου που μπαίνει και απο τις 2 πλευρές που ανέφερες, κοιτάζω τώρα ταυτόχρονα με το post σου και το καλώδιο/βύσμα "mini" usb3 του Note3 και χτυπιέμαι απο τα γέλια... :P

Μέχρι τότε λοιπόν για μένα πρακτικότητα σημαίνει:

F8J045-charge-sync-w-phone.jpg & official-samsung-galaxy-note-3-usb-3-0-d

Δημοσ.

Μέχρι τότε λοιπόν για μένα πρακτικότητα σημαίνει:

F8J045-charge-sync-w-phone.jpg & official-samsung-galaxy-note-3-usb-3-0-d

Οτι τα κριτήρια σου περιεχουν παντα δυο μετρα και δυο σταθμα, ειναι γνωστο. Δεν ειναι τυχαια τα 3 μηνυματα των παιδιων που το γραφουν και εσυ το ειδες σαν ξινιλα.

Μεχρι τοτε, για τον περισσότερο κοσμο πρακτικοτητα και ευχρηστια σημαινει να αφηνουν απλα κατι και να φορτιζει χωρις να χρειάζεται να στοχευουν και να κουμπωνουν σε συγκεκριμένο σημειο το κινητο. Επισης οταν χτυπαει το κινητο μπορει απλα να το σηκώνει με το ενα χερι, για εσενα ομως που εισαι "αντικειμενικος" ειναι πιο πρακτικο να πρέπει να χρησιμοποιεις 2 χερια για να το ξεκουμπωσεις απο το βυσμα.

Εδω και το ποσο "ευχρηστο" ειναι να βαλεις να φορτισει το κινητο στα δυσχρηστα dock πoυ παρεθεσες(για να το βγαλεις απο τη φορτιση αν χτυπησει ουτε λογος, ειναι ακομα πιο δυσχρηστο) :

Κατα τον billdanos, αυτο ειναι ευχρηστο:

(φορτιση):

f881fdf8ef5a8219efa9bd54ab16b64b.gif?139

(βγαλσιμο απο τη φορτιση):

32819def5a42274184bdeebf6e477510.gif?139

Κατα τον billdanos, αυτο ειναι πιο δυχρηστο:

(φορτιση):

6120b456073b4fb40ef97ccda6b7fd54.gif?139

ee239572a10a62ddaf9aa31dbadd8381.gif?139

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οτι τα κριτήρια σου περιεχουν παντα δυο μετρα και δυο σταθμα, ειναι γνωστο. Δεν ειναι τυχαια τα 3 μηνυματα των παιδιων που το γραφουν και εσυ το ειδες σαν ξινιλα.

Μεχρι τοτε, για τον περισσότερο κοσμο πρακτικοτητα και ευχρηστια σημαινει να αφηνουν απλα κατι και να φορτιζει χωρις να χρειάζεται να στοχευουν και να κουμπωνουν σε συγκεκριμένο σημειο το κινητο. Επισης οταν χτυπαει το κινητο μπορει απλα να το σηκώνει με το ενα χερι, για εσενα ομως που εισαι "αντικειμενικος" ειναι πιο πρακτικο να πρέπει να χρησιμοποιεις 2 χερια για να το ξεκουμπωσεις απο το βυσμα.

Εδω και το ποσο "ευχρηστο" ειναι να βαλεις να φορτισει το κινητο στα δυσχρηστα dock πoυ παρεθεσες(για να το βγαλεις απο τη φορτιση αν χτυπησει ουτε λογος, ειναι ακομα πιο δυσχρηστο) :

Κατα τον billdanos, αυτο ειναι ευχρηστο:

(φορτιση):

Κατα τον billdanos, αυτο ειναι πιο δυχρηστο:

(φορτιση):

Η απάντηση σου με επιβεβαιώνει. Γιατί προφανώς τα προσαρμόζεις στα μέτρα σου μόνο, κάνοντας γαργάρα τα περί χρόνου φόρτισης και θερμοκρασίας. Περιεγραψα το σύνολο της "ευχρηστιας" της ασύρματης φόρτισης αλλά Anyway...

Ξαναλέω πως προσωπικά παραμένω στον παραδοσιακό τρόπο φόρτισης. Που εκτός από τις ώρες που κοιμάμαι και οι συσκευές κάθονται στο dock, συνήθως χρησιμοποιώ το παραδοσιακό καλώδιο. Με το οποίο μάλιστα όσο φορτίζει η συσκευή, μπορώ να ασχοληθώ μαζί της και να την κρατήσω στο χέρι! Εσυ φαντάζομαι με το ασύρματο dock το παίρνεις αγκαλιά ολόκληρο??? 'Η απλά κάνεις το ίδιο και το wireless dock το έχεις μόνο για δίπλα στο κρεβάτι? ;)

Αυτά απο μένα σχετικά με την "ασύρματη" φόρτιση. Ας αφήσω τον topic starter να αποφασίσει ποια συσκευή θα πάρει μιας και δεν θα βγάλει πουθενά η όλη συζήτηση.

Ps: στα gif ακια των παραδοσιακών dock, ο tester πάσχει από κάποια αναπηρία στα χέρια του? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

εκανα παραγγελια τελικα το lg g2 32 gb! οταν θα ερθει μεθαυριο θα σας πω εντυπωσεις! Πειτε καμια καλη θηκη..

Πολύ καλή επιλογή μιας και η LG έβαλε μυαλό τελευταία! Μένει μόνο να μας πεις αν σε βόλεψε το πίσω πλήκτρο γιατί εμένα με "ενόχλησε" λίγο τις 3 ημέρες που το δούλεψα. Από την άλλη η οθόνη είναι τέλεια και επιπλέον η LG "σκαλίζει" πολύ λιγότερο το λειτουργικό σε σχέση με τη samsung.

Τώρα στο θέμα της θήκης προσωπικά είμαι αρκετά περίεργος. Θέλω να κρατάω στα χέρια μου τις συσκευές όπως τις έχεις σχεδιάσει ο κατασκευαστής και σιχαίνομαι τις θήκες που κρατάνε μόνιμα τη συσκευή κουμπωμένη, καθώς και τις μεμβράνες κλπ που καταστρέφουν την original αίσθηση της αφής στην οθόνη. Βλέπω δηλαδή κάποιους να καμαρώνουν πως πήραν λεπτη και όμορφή συσκευή και μετά κουμπώνουν πάνω της θήκες-εκτρώματα και το κάνουν σαν το κινητό του Optimus Prime... :P

Οι μόνες θήκες που επιλέγω συνήθως είναι οι τύπου "πουγκί" που απλά βάζεις μέσα τη συσκευή για να τη μεταφέρεις κλπ, αλλά όταν θες να τη χρησιμοποιήσεις τη βγάζεις και την κρατάς "γυμνή". Για το Note3 έδωσα πάνω απο 70 ευρώ για την original scover θήκη και τελικά τη χρησιμοποίησα μόνο για 2-3 μέρες μιας και μου χαλούσε όλη την αίσθηση της συσκευής! Και δεν μπορώ να βρω θήκη-πουγκί που να είναι ακριβώς για το μέγεθός του (χωράει στην παλιά δερμάτινη της samsung για το Note2 αλλά δεν μπορώ να τη βρω πουθενά).

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...