Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου αρεσει πιο πολυ το nexus αλλα ολοι σχεδον λενε g2! η μπαταρια του nexus ποσο χειροτερη μπορει να ειναι απο αυτη τουiphone 4s?

Δεν ειναι χειροτερη.

Απλα παιζει να σου κραταει λιγοτερο, γιατι θα το χρησιμοποιεις περισσοτερο! ;)

Δημοσ.

μου αρεσει πιο πολυ το nexus αλλα ολοι σχεδον λενε g2! η μπαταρια του nexus ποσο χειροτερη μπορει να ειναι απο αυτη τουiphone 4s?

Πάρε αυτό που σου αρέσει και άσε τι λένε οι άλλοι και γω G2 είχα προτείνει 

Δημοσ.

εχω παρει ολα τα hiend κινητα που κυκλοφορουν.αυτη τη στιγμη εχω το νοτε3 και εχω παθει πραγματικα τη πλακα μου,

ξερω οτι σου φαινεται αρκετα μεγαλο.και εγω αυτη την εντυπωση ειχα.απο τη δευτερη ομως μερα το συνηθισα και το ευχαριστιεμαι.

απιστευτα γρηγορο.καμερα απιστευτη.3gb ram,32 gb μνημη,πενακι και πολλα αλλα.

αν θελεις να με ακουσεις κανε ενα ρισκο και παρε το.θα εκπλαγεις....

καλη επιλογη να εχεις.....και οτι και αν παρεις με τοσ χρηματα θα ειναι σιγουρα κορυφαιο....

Δημοσ.

εχω παρει ολα τα hiend κινητα που κυκλοφορουν.αυτη τη στιγμη εχω το νοτε3 και εχω παθει πραγματικα τη πλακα μου,

ξερω οτι σου φαινεται αρκετα μεγαλο.και εγω αυτη την εντυπωση ειχα.απο τη δευτερη ομως μερα το συνηθισα και το ευχαριστιεμαι.

απιστευτα γρηγορο.καμερα απιστευτη.3gb ram,32 gb μνημη,πενακι και πολλα αλλα.

αν θελεις να με ακουσεις κανε ενα ρισκο και παρε το.θα εκπλαγεις....

καλη επιλογη να εχεις.....και οτι και αν παρεις με τοσ χρηματα θα ειναι σιγουρα κορυφαιο....

το εχω δοκιμασω και μου φανηκε πραγματικα μεγαλο! εδω τα αλλα μου φαινονται μεγαλα.. λες να ειναι πραγματικο προβλημα η μπαταρια του νεξους?

Δημοσ.

το εχω δοκιμασω και μου φανηκε πραγματικα μεγαλο! εδω τα αλλα μου φαινονται μεγαλα.. λες να ειναι πραγματικο προβλημα η μπαταρια του νεξους?

Φίλε μου και εγώ μεταξύ n5 και G2 ήμουν! Πήρα τελικά το G2 για διάφορους λόγους!

Το βασικότερο για μένα είναι η εμφάνιση μιας και φοράνε το ίδιο hardware (με ψιλοδιαφορές που ο μέσος χρήστης δε πρόκειται να πάρει χαμπάρι)! Και εκεί με κέρδισε το G2 λόγω bezel...

Σίγουρα η μπαταρία του G2 είναι ανώτερη, ΑΛΛΑ πιο το πρόβλημα να το φορτίζεις κάθε βράδυ!

Τη μέρα και με άπειρο λιώσιμο θα στην βγάζει άνετα το nexus...

Πάρε όποιο σου αρέσει εσένα! Στη χειρότερη εκεί που θα ήθελες ανά 2 μέρες φορτιστή, τώρα θα τον θέλεις ανά μια! Ε και τι έγινε στην τελική?? 

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο λες εσυ? g2 ή n5?

Για το nexus5 σε σχεση με την μπαταρια του iphone 4s. Ειναι στα ιδια επιπεδα. Σε talk time μαλιστα πρεπει να ειναι καλυτερη του nexus5.

Το g2 φυσικα εχει ακομα καλυτερη.

----------------------------

Τελος, το nexus5 εχει και το πλεονεκτημα της ασυρματης φορτισης.(10-15€ κανει ενας ασυρματος φορτιστης)

Μην το παραβλεπεις αυτο, ειναι πολυ σημαντικο αν αρχισεις να το χρησιμοποιεις, γιατι χωρις να κανεις τιποτα το κινητο αρχιζει να φορτιζει μονο και μονο που το αφησες πανω σε μια πλακα φορτισης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελος, το nexus5 εχει και το πλεονεκτημα της ασυρματης φορτισης.(10-15€ κανει ενας ασυρματος φορτιστης)

Μην το παραβλεπεις αυτο, ειναι πολυ σημαντικο αν αρχισεις να το χρησιμοποιεις, γιατι χωρις να κανεις τιποτα το κινητο αρχιζει να φορτιζει μονο και μονο που το αφησες πανω σε μια πλακα φορτισης.

Δεν είναι και τραγική η ευχρηστία μιας και πάλι έχεις μια πλάκα συνδεδεμένη με το καλώδιο, που απλά ακουμπας πάνω το κινητό αντί να του βάλεις το βύσμα. Επιπλέον, ασύρματα φορτίζει σημαντικά πιο αργά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι και τραγική η ευχρηστία μιας και πάλι έχεις μια πλάκα συνδεδεμένη με το καλώδιο, που απλά ακουμπας πάνω το κινητό αντί να του βάλεις το βύσμα. Επιπλέον, ασύρματα φορτίζει σημαντικά πιο αργά.

είπε ο billdanos που αποθέωνε την ευχρηστια του βυσματος της Apple επειδη μπαινει και από τις δυο πλευρές.  Αλλα το να αφηνεις  το κινητο σε μια πλάκα χωρις να αγγιξεις καν το καλωδιο ξανα απο τη στιγμη που θα το βαλεις στην πριζα δεν ειναι ευχρηστία :eek:    :P

Επεξ/σία από disqualified
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν φορτιζει "σημαντικα πιο αργα", εκτος αν το "σημαντικα πιο αργα" ειναι ενα 20% παραπανω χρονος.(και φυσικα φορτιζει πιο γρηγορα απο οτι απο usb θυρα υπολογιστη)

Και η ευχρηστια ειναι τρομερη αν αρχισεις να το χρησιμοποιεις.

Εκτος αν θεωρεις οτι ειναι το ιδιο ευχρηστο απλα να αφηνεις το κινητο στο γραφειο/κομοδινο κλπ και να φορτιζει χωρις να κανεις τιποτα (και αν χτυπησει να το σηκωνεις χωρις καμμια παρεμποδιση,ξεσυνδεση καλωδιου κλπ) με το να το συνδεεις ενα καλωδιο καθε φορα και να μην μπορεις να γραψεις ευκολα ενα μηνυμα επειδη εκεινη την στιγμη το φορτιζεις με καλωδιο.

Αλλα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, εισαι γνωστος για την "αντικεμενικοτητα" σου:

είπε ο billdanos που αποθέωνε την ευχρηστια του βυσματος της Apple επειδη μπαινει και από τις δυο πλευρές.  Αλλα το να αφηνεις  το κινητο σε μια πλάκα χωρις να αγγιξεις καν το καλωδιο ξανα απο τη στιγμη που θα το βαλεις στην πριζα δεν ειναι ευχρηστο  :eek:     :P

Δημοσ.

Όταν πάρεις κινητό με wireless charging θα καταλάβεις γιατί αξίζει :P

Δημοσ.

εγω παντως οπως σου ειπα μπορει να σου φανει λιγο μεγαλο στην αρχη το νοτε3 αλλα μετα απο δυο μερες το εχεις συνιθησει και θα εισαι ξετρελαμενος.σε οσους το ειπα αυτο και το πηρανε μετα συμφωνησαν μαζι μου.

φυσικα και δεν θελω να σε επηρεασω.ολα τα κινητα που σου προτεινουν τα παιδια ειναι καταπληκτικα.τα ειχα αλλοστε και το g2 kai nexus5 kai s4.αλλα απο τη στιγμη που πηρα στα χερια μου το νοτε3 τα αλλα μου φαινονται κατωτερα...

μη σε φοβιζει το μεγεθος.ευκολα συνιθιζεται και αν χρησιμοποιεις ιντερνετ και φωτογραφιες θα παθεις τη πλακα σου

η επιλογη δικη σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...