stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 32άρι G2 δεν έχει εγγύηση Ελλάδα Πάρε το 16άρι με ένα Πηγή: τέτοιο και φόρτωσε όσες ταινίες θέλεις σε microSD Πως γινεται να υπαρχει στο σκουτζ σε ελληνικα μαγαζια και να μην εχει εγγυηση?
Pa0ki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πως γινεται να υπαρχει στο σκουτζ σε ελληνικα μαγαζια και να μην εχει εγγυηση? Η LG hellas δεν τα καλύπτει Σε περίπτωση στραβής έχεις να κάνεις με το μαγαζί που το πήρες, τους το δίνεις και το στέλνουν αυτοί έξω
undeadcharisss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Λενε ολοι συνεχεια για εγγυήσεις, αλλα εμενα πραγματικα δεν μου χρειαστηκε ποτε! Πιστευω πως αν καλομεταχειρίζεσαι κατι θα κρατησει αρκετο καιρο..
margaritagr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 πολλες φορες δεν εχει να κανει με την καλη χρηση της συσκευης...
kataramenos32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Λενε ολοι συνεχεια για εγγυήσεις, αλλα εμενα πραγματικα δεν μου χρειαστηκε ποτε! Πιστευω πως αν καλομεταχειρίζεσαι κατι θα κρατησει αρκετο καιρο.. Και αν σου τυχει εργοστασιακη βλαβη τι κανεις τοτε?
euxoulhs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Και αν σου τυχει εργοστασιακη βλαβη τι κανεις τοτε? το βαφεις μπλε,το βαφτιζεις blue phone και το πετας στην θαλασσα με τα βοτσαλα 2
kargo130 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Κατα τη γνωμη μου πρεπει να περιμενεις, στους επομενους 3 μηνες θα βγουν 3 high end android S5/ONE 2/G3
undeadcharisss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Κατα τη γνωμη μου πρεπει να περιμενεις, στους επομενους 3 μηνες θα βγουν 3 high end android S5/ONE 2/G3 τι παραπανω θα εχουν απο το g2?
kataramenos32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 τι παραπανω θα εχουν απο το g2? Ρωτας δλδ τι παραπανω θα εχει η καινουρια ναυαρχιδα απο την προηγουμενη?
undeadcharisss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ειναι λιγο ρητορικη η ερωτηση. εννοω τι παραπανω θα εχει η νεα ναυαρχιδα που θα κοστιζει 200 ευρω περισσοτερο ωστε να με πεισει να περιμενω 2 εως 3 μηνες για να παρω καινουριο κινητο...
haHa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν θεωρω οτι αξιζει να περιμενεις, γιατι ειδικα φετος, οι διαφορες που θα εχουν οι καινουριες ναυαρχιδες (htc one και galaxy s5, το lg g3 ειναι εκτος συζητησης , μιας και θα βγει Αυγουστο) θα ειναι πολυ μικρες σε σχεση με το lg g2. Αυτην την στιγμη το g2 φοραει τον snapdragon 800 και ο αντικαταστατης-διαδοχος του(ο snapdragon 805) δεν εχει κυκλοφορησει και ακομα και οταν κυκλοφορησει(πιθανοτατα στο galaxy s5) , οι διαφορες στην αποδοση ειναι πολυ μικρες. Ειδικα στο κομματι του cpu θα ειναι πολυ-πολυ μικρες οι διαφορες(σε σχεση με τα αλματα που ειχαμε συνηθισει σε καθε νεα γενια επεξεργαστων), στην gpu θα ειναι μεγαλυτερες οι διαφορες. Δεν αξιζει η αναμονη ουτε το 50+% παραπανω χρηματα(250+€ πανω) που θα ζηταει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από haHa
undeadcharisss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θεωρω οτι αξιζει να περιμενεις, γιατι ειδικα φετος, οι διαφορες που θα εχουν οι καινουριες ναυαρχιδες (htc one και galaxy s5, μιας και το lg g3 θα βγει Αυγουστο) θα ειναι πολυ μικρες σε σχεση με το lg g2 . Αυτην την στιγμη το g2 φοραει τον snapdragon 800, ο αντικαταστατης του(snapdragon 805) δεν εχει κυκλοφορησει και ακομα και οταν κυκλοφορησει(πιθανοτατα στο galaxy s5) , οι διαφορες στην αποδοση ειναι πολυ μικρες. Ειδικα στο κομματι του cpu θα ειναι πολυ-πολυ μικρες οι διαφορες(σε σχεση με τα αλματα που ειχαμε συνηθισει σε καθε νεα γενια), στην gpu θα ειναι μεγαλυτερες. Δεν αξιζει η αναμονη ουτε το 50+% παραπανω χρηματα(250+€ πανω) που θα ζηταει. αυτο ακριβως πιστευω και εγω!
Pa0ki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατα τη γνωμη μου πρεπει να περιμενεις, στους επομενους 3 μηνες θα βγουν 3 high end android S5/ONE 2/G3 Όταν ανακοινωθεί και όταν έρθει στην Ελλάδα το S5 θα έχει 700€ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από Pa0ki 1
undeadcharisss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αυριο-μεθαυριο θα κανω παραγγελια! εχετε καποια τελευταια γνωμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα