Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 17 χρονων(ασχολουμαι με την τεχνολογια απο τα 9 περιπου οποτε μην αρχιζετε να κραζετε ολοι οι ξερολες,φιλικα παντα :) ) και σκεφτομαι να παρω ενα android smartphone με 470 το πολυ! Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ενα iphone 4s και ο κυκλος του καπου εδω εχει κλεισει! Εχω στο μυαλο μου  LG G2,nexus 5 και ΗTC one. Αυτη τη στιγμη το θελω για τα βασικα browsing,youtube,φωτογραφιες,facebook,παιχνιδια και καμια ταινια γιατι σιγα σιγα αρχιζει το σοβαρο διαβασμα για πανελληνιες. Πειτε μου τη γνωμη σας για αυτα τα κινητα και προτεινετε οποιο αλλο θεωρειται καλο για τα λεφτα του! Να πω πρωτα οτι σκεφτομαι να περιμενω για το HTC m8 αλλα δεν ξερω ποσο θα ειναι η τιμη του ακομα και στο σκρουτζ τους πρωτους  μηνες!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Note 3?Μπα..?

πολυ μεγαλο.. το g2 το αντεχω αλλα note 3 με τιποτα!

Lg g2. Το καλυτερο high end κινητο της αγορας και ασε τους αλλους να τσακωνονται

Nexus 5 απο εμένα , μπορεις να δεις την αξιολόγηση μου εδω http://www.gogadget.gr/greviews/view_review/2191/lg/nexus-5

αυτα μου αρεσουν πιο πολυ αλλα δεν παιρνουν sd! με το g2 το 32αρι κατι γινεται.. 

Δημοσ.

Επειδη ειπες ταινιες και παιχνιδια θα σου λεγα απεφυγε το g2.Θα ξεμεινεις απο χωρο.

υπαρχει και το 32αρι που νομιζω με υπερκαλυπτει

Για αρχή ενδιαφέρεσαι μόνο για android ? Windows καθόλου ?

μονο android!

Δημοσ.

υπαρχει και το 32αρι που νομιζω με υπερκαλυπτει

μονο android!

Απο τι στιγμη που δε θες note 3 αυτοματος πας σε g2.Δεν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο.

Και εφοσον πας για 32ρι δεν τιθεται θεμα επιλογης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...