undeadcharisss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ειμαι 17 χρονων(ασχολουμαι με την τεχνολογια απο τα 9 περιπου οποτε μην αρχιζετε να κραζετε ολοι οι ξερολες,φιλικα παντα ) και σκεφτομαι να παρω ενα android smartphone με 470 το πολυ! Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ενα iphone 4s και ο κυκλος του καπου εδω εχει κλεισει! Εχω στο μυαλο μου LG G2,nexus 5 και ΗTC one. Αυτη τη στιγμη το θελω για τα βασικα browsing,youtube,φωτογραφιες,facebook,παιχνιδια και καμια ταινια γιατι σιγα σιγα αρχιζει το σοβαρο διαβασμα για πανελληνιες. Πειτε μου τη γνωμη σας για αυτα τα κινητα και προτεινετε οποιο αλλο θεωρειται καλο για τα λεφτα του! Να πω πρωτα οτι σκεφτομαι να περιμενω για το HTC m8 αλλα δεν ξερω ποσο θα ειναι η τιμη του ακομα και στο σκρουτζ τους πρωτους μηνες!
stamatinho Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 browsing,youtube,φωτογραφιες,facebook,παιχνιδια και καμια ταινια Note 3?Μπα..?
gavros10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Lg g2. Το καλυτερο high end κινητο της αγορας και ασε τους αλλους να τσακωνονται
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Nexus 5 απο εμένα , μπορεις να δεις την αξιολόγηση μου εδω http://www.gogadget.gr/greviews/view_review/2191/lg/nexus-5
undeadcharisss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Note 3?Μπα..? πολυ μεγαλο.. το g2 το αντεχω αλλα note 3 με τιποτα! Lg g2. Το καλυτερο high end κινητο της αγορας και ασε τους αλλους να τσακωνονται Nexus 5 απο εμένα , μπορεις να δεις την αξιολόγηση μου εδω http://www.gogadget.gr/greviews/view_review/2191/lg/nexus-5 αυτα μου αρεσουν πιο πολυ αλλα δεν παιρνουν sd! με το g2 το 32αρι κατι γινεται..
stamatinho Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη ειπες ταινιες και παιχνιδια θα σου λεγα απεφυγε το g2.Θα ξεμεινεις απο χωρο.
GiannisWalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Για αρχή ενδιαφέρεσαι μόνο για android ? Windows καθόλου ?
undeadcharisss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη ειπες ταινιες και παιχνιδια θα σου λεγα απεφυγε το g2.Θα ξεμεινεις απο χωρο. υπαρχει και το 32αρι που νομιζω με υπερκαλυπτει Για αρχή ενδιαφέρεσαι μόνο για android ? Windows καθόλου ? μονο android!
stamatinho Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 υπαρχει και το 32αρι που νομιζω με υπερκαλυπτει μονο android! Απο τι στιγμη που δε θες note 3 αυτοματος πας σε g2.Δεν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο. Και εφοσον πας για 32ρι δεν τιθεται θεμα επιλογης.
undeadcharisss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 για το htc one και το s4 τι λες?
stamatinho Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 για το htc one και το s4 τι λες? Γιατι να παρεις χειροτερα specs και πιο παλια κινητα απο το g2?
stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Και μη ξεχναμε και τη τρομερη αυτονομια του g2.Συν οτι ο φιλος θελει ταινιες και games,δηλαδη ακομα πιο πολλα + στην αυτονομια του g2.
Pa0ki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 32άρι G2 δεν έχει εγγύηση Ελλάδα Πάρε το 16άρι με ένα Πηγή: τέτοιο και φόρτωσε όσες ταινίες θέλεις σε microSD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα