GIOMIL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα στο forum. Αφου εψαξα στο νετι και δεν εβγαλα ακρη καταφευγω σε εσας... Μηπως καποιος γνωριζει εαν μπορω να εισαγω ψευδη στοιχεια hardware στο συστημα μου... Δηλαδη οταν καποιος να θελει να δει απο τι parts αποτελειτε το συστημα μου να μην βλεπει τα πραγματικα αλλα αυτα που θελω εγω να βλεπει.Ο υπολογιστης μου φοραει windows 7 64.
WalkerSW Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν μπορείς. Και όχι δεν είναι σωστό να εξαπατεις το κόσμο. 1
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά για να μπορέσει να στο κανει καποιος αυτο ειναι να φάς κανα hack αλλιως δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το θέλεις
GIOMIL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόβλημα μου έχει ως εξης......θέλω οποίος βλέπει τα στοιχεια του hardware μου να βλέπει οτι έχω laptop αντί για desktop...χωρίς να μπορω να πω κάτι άλλο!!!!
dianovas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη το θελεις για το novago στειλε πμ να σου πω τι θα κανεις. Αν οχι αγνοησε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα