Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να κατεβασω το overclok ?

αρχαγγελος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια μια βοηθεια πλζζζζ ...μου ειχε κανει ενασ φιλος μου  overclok..και  ο υπολογυστης μου κανει συνεχεια  restart  απο το ρευμα.. INTEL DG31PR  ειναι λινκ: http://www.brandkomp.pl/attachments/Image/MAINBOARDS/DG31PR.JPG

Πως 8α κανω overclok  για να κατεβασω τα ρευματα ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανε bios reset απο την μπαταρία στην motherboard , βασικα για να μην μπερδευτείς βγάλε της μπαταρία για 2 λεπτάκια και φυσιολογικά οταν θα την βάλεις παλι θα εχει κανει reset και ολα στα bios θα εχουν παει στο default χωρις overclock

Στο bios μπαίνει τώρα εχει φύγει το overclock ?

Και οταν ενοείς τρελές θερμοκρασίες ποσο δηλαδή ειναι η θερμοκρασία του επεξεργαστή ? δες στο bios ποσο λεει

Λοιπον ψυχραιμία και ακου , πήγαινε στο bios στις επιλογές και βάλε τα ολα στα default (υπάρχει η επιλογή ψάξε) , με αυτον τον τρόπο και να υπήρχε overclock εχει φύγει . Αν συνεχίσεις να εχεις τετοιες θερμοκρασίες κλείσε το pc άνοιξε το κουτί και αφου ρίξεις ενα καλο καθάρισμα απο τις σκόνες σε ολο το κουτί βγάλε την ψύκτρα του επεξεργαστή καθάρισε την απο τις σκόνες και βάλε καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα

• Like 1

κοιταξε εαν πατησε καλα η ψυχτρα γιατι εαν ειναι στοκ αυτα τα ποδαρακια της Intel ειναι για πεταμα.

1st post that finally makes sense!!

Εννοειται δεν εχει πατησει καλα η ψυκτρα.... με 107C

Και εννοειται οτι δεν έχει απολυτως καμια σχεση το oc...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...