Zefy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Γειά σε όλους! Σε δύο μήνες πάω ιταλία με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών και κοιτάζω για ένα τάμπλετ που να καλύπτει ίντερνετ - skype - youtube για να μιλάω με την οικογένεια μου. Τι συμφέρει περισσότερο με μάξιμουμ 150 ευρώ;
recon3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Όλα τα ταμπλετ τα καλύπτουν αυτά! Αν είναι να περιοριστείς μόνο σε ίντερνετ-skype-youtube, παίρνεις κ ένα απλό lenovo με 100 ευρώ και κάνεις τη δουλειά σου. Αν έχεις μεγαλύτερο badget πας και στα οικονομικά της samsung (tab 3) Δες τι παραπάνω θες (π.χ. 3g, ποσες ιντσες οθόνη, κτλ κτλ) κι ανάλογα με τις ανάγκες σου αγοράζεις. Αλλά αυτά που είπες απο πάνω, τα κάνουν όλα και με το παραπάνω. Τα κάνεις και με κινητό.
Zefy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σ'αυτό έχεις δίκιο. Κοίταξα αυτά τα δύο... Site: Samsung T2100 Tab3 Site: TAB ZTE S8Q Site: Ainol Novo 8 Mini (8GB) Η σύγκριση Site: εδώ Το σίγουρο είναι πως χρειάζομαι κάτι να έχει καλή κάμερα, και μετά youtube, παιχνίδια,κλπ... Κι έχω μια απορία: Τι διαφορά έχουν τα 2g,3g,4g που τα συναντώ συνέχεια ; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2014 από Zefy
recon3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 το 3g k to 4g, παίρνει κάρτα sim κινητού και έχεις ιντερνετ απο τα MB που έχεις κανονικά στη κάρτα. Αλλιώς περιορίζεσαι στο wifi. Το samsung νομιζω είναι οτι πρέπει για τη χρήση που το προορίζεις. Το ZTE το παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες περίπου (για άμεσα το ήθελα) και δεν επικοινώνησε ποτε ο Γερμανός μαζί μου, μάλλον μας κοροιδευει αγρίως και δεν έχει απόθεμα - ου μπλεξεις. Το αινολ έχει πολύ μικρή ραμ και θα σου κολλάει αν το φορτώσεις λίγο παραπάνω.
Zefy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ! Προς το παρόν καταλήγω στο samsung (φυσικά)! Έτσι κι αλλιώς, έχω ακόμη δύο μήνες καιρό.Οπότε σε περίπτωση που βρεθεί κάτι καλύτερο ενημερώνω!!
evoracing Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δες αυτό που το έχουν και σε προσφορά! http://www.skroutz.gr/s/5011860/Lenovo-IdeaPad-A8-50-A5500-8-16GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα