Sieg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πρόσφατα αποφάσισα να αγοράσω ένα Wi-Fi extender καθώς αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα με την σύνδεση στο router το οποίο ήταν στο υπόγειο.Είχα διαβάσει βέβαια ότι η χρήση του θα υποδιπλασιάσει την ταχύτητά μου ωστόσο το αποδέχθηκα στο βωμό μιας σταθερής και χωρίς διακοπές σύνδεσης καθώς και εξαιτίας του γεγονότος ότι αφου είχα 3MBps ταχύτητα μέχρι τώρα,με τo 1.5 δεν θα είχα σημαντικά προβλήματα. Παρόλα αυτά η ταχύτητά μου έπεσε στα 0.5MBps κάτι που δημιουργεί αρκετά προβλήματα.Υπάρχει περίπτωση για αυτό να φταίει κάποια λάθος ρύθμιση που έκανα στον extender ή η τόσο μεγάλη επίπτωση στην ταχύτητα είναι αναπόφευκτη; ΥΓ:To access-point router που πήρα είναι αυτό . Στο Desktop χρησιμοποιώ μια κεραία για λήψη wifi.Να υποθέσω πως σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη μπορώ να χρησιμοποιήσω το access-point σε client mode; Τα test στην ταχύτητα τα έκανα με το http://www.speedtest.net/ αν και η πτώση της ταχύτητας ήταν εμφανής.
poihths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ειναι υποχρεωτικο ναχεις το ρουτερ στο υπόγειο??? δεν εχεις γραμμη τηλεφώνου στο διαμερισμα???
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Πρόσφατα αποφάσισα να αγοράσω ένα Wi-Fi extender καθώς αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα με την σύνδεση στο router το οποίο ήταν στο υπόγειο.Είχα διαβάσει βέβαια ότι η χρήση του θα υποδιπλασιάσει την ταχύτητά μου ωστόσο το αποδέχθηκα στο βωμό μιας σταθερής και χωρίς διακοπές σύνδεσης καθώς και εξαιτίας του γεγονότος ότι αφου είχα 3MBps ταχύτητα μέχρι τώρα,με τo 1.5 δεν θα είχα σημαντικά προβλήματα. Παρόλα αυτά η ταχύτητά μου έπεσε στα 0.5MBps κάτι που δημιουργεί αρκετά προβλήματα.Υπάρχει περίπτωση για αυτό να φταίει κάποια λάθος ρύθμιση που έκανα στον extender ή η τόσο μεγάλη επίπτωση στην ταχύτητα είναι αναπόφευκτη; ΥΓ:To access-point router που πήρα είναι αυτό . Στο Desktop χρησιμοποιώ μια κεραία για λήψη wifi.Να υποθέσω πως σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη μπορώ να χρησιμοποιήσω το access-point σε client mode; Τα test στην ταχύτητα τα έκανα με το http://www.speedtest.net/ αν και η πτώση της ταχύτητας ήταν εμφανής. α.πολλα μπορει να φταινε. μπορει η αποσταση αναμεσα σε repeater και ρουτερ να ειναι οριακη και να σου ριχνει την ταχυτητα β.μπορει η αποσταση αναμεσα σε repeater και Pc να ειναι οριακα και να σου ριχνει την ταχυτητα. μπορει να φταιει το καναλι. μπορει με πιο νεο firmware ναπαιζει καλυτερα. θελει δοκιμες να δεις αν χανεις αναμεσα σε repeater και router η αναμεσα σε Repeater και pc.η και αν χανεις και στα 2.αλλα ναι καλο θα ηταν ειτε να εριχνες καλωδιο και να επαιζε το tp link σαν access point η εστω να παιρνεις ασυρματα αλλα να δινεις με καλωδιο.client mode.και ναι να ειναι το ρουτερ στο υπογειο μαλλον δεν βοηθαει σε τιποτα.επισης τα ρουτερ και τα repeater με τελευταια firmware αν γινεται οπως και μακρια απο γωνιες ,εμποδια και τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα