elias1982 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας ενδιαφερομαι για μια οθονη διαβασματος και gaming μεχρι 250ευρω ποια μου προτεινεται?
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Dell U2412M Ultrasharp 24 http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706 , την χρησιμοποιώ και για τα 2 που ανέφερες και τουλάχιστον στα δικα μου μάτια ειναι ξεκούραστη οποτε εγω αυτην προτείνω
TorridRattlesnake Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 αυτη δεν ειναι για gaming ,κοιτα για οθονεσ με 2 ms χρονο αποκρισησ
elias1982 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδη αυτη που προτεινει ο spank δεν κανει για gaming και διαβασμα?
Millennium Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε κατεβαίνεις σε αγώνες κάνει.Δες και την Dell P2414H. 2
elias1982 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε κατεβαίνεις σε αγώνες κάνει.Δες και την Dell P2414H. δεν κατεβαινω σε αγωνες, καμια αλλη προταση ωστε να συγκρινω και να αποφασισω
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 αυτη δεν ειναι για gaming ,κοιτα για οθονεσ με 2 ms χρονο αποκρισησ Δηλαδή αν δεν εχει 2ms μακριά απο παιχνίδια ε ? Εντάξει ρε παιδιά ας μην ειμαστε τοσο απόλυτοι και υπερβολικοί δηλαδη πραγματικά αυτο που το στηρίζετε ? και μην μου πεις για οθόνες με 1440 κτλπ , για την συγκεκριμένη λεω αν την εχεις δοκιμάσεις και εχει παρατηρήσει κατι που εμενα μου εχει ξεφύγει , γιατι προσωπικά δε βλέπω καποιο θέμα στα παιχνίδια. Edit : Όσο για τον φίλο για να μην ειμαστε offtopic εγω θα του πω οτι η συγκεκριμένη θα τον ικανοποιήσει απόλυτα σε αυτα τα χρήματα παντα τωρα η επιλογή ειναι δική του 1
eclipse13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 έχω την dell 2713HM και κατα κυριο λόγο παίζω BF4. Έχω να πω οτι αυτά περι 2ms και τα σχετικά είναι @@ μαντολες. Αν ξέρεις να παίζεις θα παίξεις και με 2 και με 8 και με 20.....
Rizas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 έχω την dell 2713HM και κατα κυριο λόγο παίζω BF4. Έχω να πω οτι αυτά περι 2ms και τα σχετικά είναι @@ μαντολες. Αν ξέρεις να παίζεις θα παίξεις και με 2 και με 8 και με 20..... Καλά όχι και με 20 Αλλά όντως αυτό με τα ms είναι marketing δύσκολα θα δείς διαφορά απο οθόνη σε οθόνη! Για τα λεφτά αυτά είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή που σου πρότεινε ο Spank,αν και εγώ θα προτιμούσα την Dell P2414H που είπε ο Millenium μόνο και μόνο επειδή είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο! Οι οθόνες είναι ακριβώς ίδιες με την διαφορά ότι η μια είναι 1200ρ που είναι και το χαρακτηριστικό της και η άλλη είναι φρέσκο μοντέλο με πιο καινούργιας τεχνολογίας πάνελ(και 40Ε φθηνότερη )! Η επιλογή δικιά σου!! 1
djjohnnie13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μια ερωτηση σε σχεση με τις δυο οθονες που εχω στην υπογραφη μου η dell p2414h ειναι καλυτερη?θα δω διαφορα? σκεφτομαι να παρω δυο τετοιες και να πουλησω τις δικες μου!χρηση all around gaming δεν με απασχολει!
paragontikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μη το σκέφτεσαι για τα ms, και μένα υπερβολικό μου φαίνεται αυτό για τα 2ms, εγώ πήγα απο οθόνη lg 2ms σε οθόνη με ah-ips με 7ms και δεν μπόρεσα να δώ κάποια διαφορά στα παιχνίδια, ούτε καν στα cod και σε άλλα fps, σίγουρα αν πάρεις μια Tn με 1ms και 144hz είναι καλύτερη για games αλλά ίσως για επαγγελματικό gaming Επίσης σκέψου οτι σαν χρώματα κτλ θα δείς μεγάλη ανωτερότητα με ips οθόνη στα χρήματα αυτα οι dell ειναι value for money κατα την άποψη μου
eclipse13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ισα που μπορεις να κερδισεις και 1 kill παραπάνω...!!!!!!!!!!
Millennium Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 μια ερωτηση σε σχεση με τις δυο οθονες που εχω στην υπογραφη μου η dell p2414h ειναι καλυτερη?θα δω διαφορα? σκεφτομαι να παρω δυο τετοιες και να πουλησω τις δικες μου!χρηση all around gaming δεν με απασχολει! Ναι είναι καλύτερη.
djjohnnie13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ναι είναι καλύτερη. καλημερα βλεπω οτι το πλαισιο της u2414h ειναι πολυ μικροτερο και μαλλον εχει μερικα εξτρα αρα λιγο καλυτερη? στα 234 που την βρισκω ειναι vfm?επειδη θα δωσω 470 θελω να τις κρατησω 3 χρονακια και να τις ευχαριστηθω!!!
Millennium Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν θα τις βάλεις μαζί σε ενδιαφέρει το bezel της U2414H.Καλή είναι η τιμή.Ρώτα και κανέναν κάτοχο,έχουν πάρει κάποιοι στο forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα