Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε κατεβαίνεις σε αγώνες κάνει.Δες και την Dell P2414H.

δεν κατεβαινω σε αγωνες, καμια αλλη προταση  ωστε να συγκρινω και να αποφασισω

Δημοσ.

αυτη δεν ειναι για gaming ,κοιτα για οθονεσ με 2 ms χρονο αποκρισησ

Δηλαδή αν δεν εχει 2ms μακριά απο παιχνίδια ε ?

Εντάξει ρε παιδιά ας μην ειμαστε τοσο απόλυτοι και υπερβολικοί δηλαδη πραγματικά αυτο που το στηρίζετε ? και μην μου πεις για οθόνες με 1440 κτλπ , για την συγκεκριμένη λεω αν την εχεις δοκιμάσεις και εχει παρατηρήσει κατι που εμενα μου εχει ξεφύγει , γιατι προσωπικά δε βλέπω καποιο θέμα στα παιχνίδια.

Edit : Όσο για τον φίλο για να μην ειμαστε offtopic εγω θα του πω οτι η συγκεκριμένη θα τον ικανοποιήσει απόλυτα σε αυτα τα χρήματα παντα τωρα η επιλογή ειναι δική του

• Like 1
Δημοσ.

έχω την dell 2713HM και κατα κυριο λόγο παίζω BF4. Έχω να πω οτι αυτά περι 2ms και τα σχετικά είναι @@ μαντολες. Αν ξέρεις να παίζεις θα παίξεις και με 2 και με 8 και με 20.....

Δημοσ.

έχω την dell 2713HM και κατα κυριο λόγο παίζω BF4. Έχω να πω οτι αυτά περι 2ms και τα σχετικά είναι @@ μαντολες. Αν ξέρεις να παίζεις θα παίξεις και με 2 και με 8 και με 20.....

Καλά όχι και με 20  :-D

Αλλά όντως αυτό με τα ms είναι marketing δύσκολα θα δείς διαφορά απο οθόνη σε οθόνη!

Για τα λεφτά αυτά είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή που σου πρότεινε ο Spank,αν και εγώ θα προτιμούσα την Dell P2414H που είπε ο Millenium μόνο και μόνο επειδή είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο!

Οι οθόνες είναι ακριβώς ίδιες με την διαφορά ότι η μια είναι 1200ρ που είναι και το χαρακτηριστικό της και η άλλη είναι φρέσκο μοντέλο με πιο καινούργιας τεχνολογίας πάνελ(και 40Ε φθηνότερη :-D )!

Η επιλογή δικιά σου!!

• Like 1
Δημοσ.

μια ερωτηση σε σχεση με τις δυο οθονες που εχω στην υπογραφη μου η dell p2414h  ειναι καλυτερη?θα δω διαφορα?

σκεφτομαι να παρω δυο τετοιες και να πουλησω τις δικες μου!χρηση all around gaming δεν με απασχολει!

Δημοσ.

μη το σκέφτεσαι για τα ms, και μένα υπερβολικό μου φαίνεται αυτό για τα 2ms, εγώ πήγα απο οθόνη lg 2ms σε οθόνη με ah-ips με 7ms και δεν μπόρεσα να δώ κάποια διαφορά στα παιχνίδια, ούτε καν στα cod και σε άλλα fps, σίγουρα αν πάρεις μια Tn με 1ms και 144hz είναι καλύτερη για games αλλά ίσως για επαγγελματικό gaming :P

Επίσης σκέψου οτι σαν χρώματα κτλ θα δείς μεγάλη ανωτερότητα με ips οθόνη

στα χρήματα αυτα οι dell ειναι value for money κατα την άποψη μου

Δημοσ.

μια ερωτηση σε σχεση με τις δυο οθονες που εχω στην υπογραφη μου η dell p2414h  ειναι καλυτερη?θα δω διαφορα?

σκεφτομαι να παρω δυο τετοιες και να πουλησω τις δικες μου!χρηση all around gaming δεν με απασχολει!

Ναι είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Ναι είναι καλύτερη.

καλημερα βλεπω οτι το πλαισιο της u2414h  ειναι πολυ μικροτερο και μαλλον εχει μερικα εξτρα αρα λιγο καλυτερη?

στα 234 που την βρισκω ειναι vfm?επειδη θα δωσω 470 θελω να τις κρατησω 3 χρονακια και να τις ευχαριστηθω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...