crunchraven000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα και απο μενα μετα απο καιρο, εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα..δεν μπορω να το κανω να δουλεψει με τιποτα σαν repeater ωστε να συνδεθω αν και στην περιπτωση μου ειναι λιγο διαφορετικα..μπορει να με βοηθησει καποιος με τις ρυθμισεις? οταν συνδεομαι στο root παιρνω προεπιλεγμενη πυλη ipv4:172.18.0.1 Οποτε μαλλον μπερδευομαι και κατι χανω και δεν κανω σωστα καποια βοηθεια παρακαλω?
osotirassas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 δυστυχώς πλέον δε μπορώ να πω πολλά καθώς είδα κι αποείδα κι άλλαξα router... οπότε έχω σβήσει τις συγκεκριμένες αναμνήσεις... χονδρικά μπορώ να σου προτείνω τα εξής (εννοείται ότι κάποια μπορεί να τα έχεις κάνει ήδη): 1. απενεργοποίησε το dhcp και δώσε στατικές παντού με βάση το router σου, 2. σιγουρεύσου ότι και οι δύο συσκευές είναι στο ίδιο κανάλι, 3. κόψε περιττά πρωτόκολλα (σε μένα αυτό είχε δουλέψει) με άλλα λόγια ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα posts του thread.. εννοείται ότι ό,τι θες ρωτάς
crunchraven000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 το θέμα ειναι οτι βρισκομαι σε σεζον και μενω σε δωματιο που βγαζει σε κοινοβιο σαλονι που ειναι εκει το wireless access point και σε μενα δεν φτανει σημα..βρηκα ενα τετοιο και θελω να το χρησιμοποιησωξαναλεω οτι οταν συνδεομαι στο Internet με βαζει με προεπιλεγμενη πυλη 172.18.0.1,καθως επισης οτι δεν εχει κωδικο προσβασης,ειναι φαινομενικα ελευθερο δλδ,αλλα οταν πας να μπεις σε καποιο site σε πεταει στην σελιδα 172.18.0.1 ζητοντας username kai password(απλα το αναφερω αυτο δεν ξερω αν εχει καποια σχεση).ισως με εκεινα και με τα αλλα δεν μπορω να το ρυθμισω σωστα,καπου δλδ το χανω και δεν μπορω να το συγχρονισω.και εδω θελω τν βοηθεια σας 1. το απενεργοποιω τουλαχιστον στο repeater Που μπορω 2. εχω δοκιμασει και ιδιο και διαφορετικο 3. τι εννοεις με αυτο?πως θα το κανω δωσε παραπανω λεπτομεριες Please sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετος με αυτα τα θεματα οποτε... οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν τελεια..please to εχω αναγκη δν εχω τι αλλο να κανω στο δωματιο μου
osotirassas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 για το θέμα της πρόσβασης δεν έχω κάποια ιδέα, μου θυμίζει περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις accept κάποιο policy προκειμένου να έχεις πρόσβαση στο internet αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Αν πας στο σαλόνι μπαίνεις internet ή κι εκεί σου ζητάει στοιχεία; Αν μπαίνεις από κει κάνε ένα reset το repeater κι προσπάθησε να το ξανασεττάρεις. Ρίξε μια ματιά κι εδώ: Για το σημείο 3 παραπάνω, εννοώ να βάλεις και το router και το repeater σε συγκριμένο πρωτόκολλο επικοινωνίας. Συνήθως by default όλα τα router εκπέμπουν με όλους τους δυνατούς τρόπους (και με τα 4 πρωτόκολλα 80211.b/g/n/ac). Από αριστερά ( προς δεξια (ac) πας από το πιο παλιό στο πιο καινούργιο. Εμένα μου δημιουργούσε θέμα το 80211.b οπότε είχα βάλει επιλογή να χρησιμοποιούν το 80211.g / n.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 α.firmware update.β.συνδεσου κανονικα και δες τι Ip σου δινει. γ.την Ip που σου δινει θα την βαλεις στο Repeater και θα το σεταρεις σαν Universal repeater με κλειστο Dhcp. με αυτα πρεπει να σου παιξει κανονικα.αν θες να βαλεις Default gateway μεσα στο Repeater θα βαλεις την ip που παιρνεις σαν default gateway οταν συνδεεσαι χωρις το repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα