mdr21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Οπως φαινεται και απο τον τιτλο δεν μπορω να απαλλαγω απο το ενοχλητικο URL prediction του CHROME. Τι εχω δοκιμασει: 1) εχω απενεργοποιησει το "Use a prediction service to help complete searches and URLs typed in the address bar" απο τα settings 2) κανω "clean history &data &coockies since the begining"3) κανω highlight την καθε prediction και πατω shift+delete (δεν λειτουργει)4) εχω βαλει το addon "one click cleaner for chrome"5) κανω clean με το ccleaner *edit 6) unistall και reinstall τον chrome κανοντας παλι ολα τα προηγουμενα 7) reset browsing settings to default και παρολα αυτα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ @$#%&@*$ URL predictions YΓ: εχω original win7-64bit με προσφατο clean install και τον τελευταιο chrome (Version 32.0.1700.107 m)
thomasG4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε για αρχή να κάνεις ενα reset στις default ρυθμίσεις του chrome. https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en
mdr21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το εκανα και αυτο... Τιποτα συνεχιζουν να εμφανιζονται τα αδιακριτα url Μηπως ειναι αποθηκευμενα στο user account που κανω Login στον chrome??Υπαρχει τροπος να κανω manage τον user account?
thomasG4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μην κάνεις login στον chrome με το account σου! Συγχρονίζονται αυτόματα στο λογαριασμό μαζί με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις του browser. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάτω απο εκεί που λέει χρήστες πάτα διαγραφή αυτού του χρήστη.
mdr21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 δεν θελω να χασω ομως τα bookmarks μου και τα saved passwords κλπ Επισης το "chrome instant" δεν μου εμφανιζεται στα settings ωστε να το απενεργοποιησω και αυτο https://support.google.com/chrome/answer/177873
thomasG4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πάτα CTRL+H και διέγραψε χειροκίνητα όλες τις εγγραφές που υπάρχουν.
mdr21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 τελικα τα συγκεκριμενα URLs τα ειχα και bookmark γι αυτο συνεχιζε να τα εμφανιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα