Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Ερώτηση : έχω τα ακουστικά superlux ( ο ήχους του φανταστικός μεν απλά η ένταση τους χαμηλή ...δεν διαθέτω κάποια κάρτα ήχου , η σύνδεση έχει γίνει στην ενσοματομένη της mobo gigabyte z77m-d3h και μάλιστα στην έξοδο ακουστικών που έχουν τα ηχεία 5.1 creative 5200.

Λοιπόν τι μπορώ να κάνω?

(έχω σκεφτεί να αγοράσω κάποια κάρτα ήχου 7.1 π.χ.

http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou/m/355_457_2669/Asus_or_Creative_or_Diamond/f/437647_437648_450293/7-1-PCI-%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE.html?keyphrase=%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1+%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%85

και να βάλω τα ακουστικά παράλληλα με τα ηχεία..μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο ? θα είναι αρκετή ή ενίσχυση ?

( Δεν θα ήθελα να δαπανίσω κάποιο αξιόλογο ποσό για την όλη διαδικασία μιας και τα ακουστικά είναι αρκετά φθηνά)

Δημοσ.

Μήπως τα ακουστικά απο την μάνα τους δεν ειναι πολυ δυνατά ? το λεω αυτο γιατι σε ολες τις σύγχρονες motherboard η ενσωματομένη κάρτα ήχου που εχουν ειναι απο πολυ καλή εως πολυ καλή και δεν νομιζω οτι η συγκεκριμένη αποτελεί εξαίρεση.

Εγω θα σου έλεγα πριν πας σε αγορά κάρτας ήχου να τα δοκιμασεις και σε καποιο αλλο pc με η χωρίς κάρτα ήχου ενσωματομένη

Φαντάζομαι εχεις παει στο full την ένταση μεσα απο τις επιλογές στα windows

Δημοσ.

Ναι η ένταση απ τα windows είναι τέρμα ...( δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβες ακριβός μπορεί να μην το διατήπωσα σωστά ) η ένταση είναι σχετικά καλή αλλά θα ήθελα περισσότερο από αυτό γιατί μπορούν να δώσουν τα ακουστικά ....και άλλα ακουστικά η εντάση είναι ανάλογη αλλα επειδή δεν είναι ποιοτικά παραμορφόνουν με αποτέλεσμα να μην θες να ανεβάσεις άλλο .

Η κάρτα η ενσοματομένη έχεις δίκιο είναι πολύ καλή αλλά φαντάζομαι όχι καλύτερη από π.χ Μια ΑSUS ΧΟΝΑR.

Θα πάω να το δω και μια σε ένα λαποπ μίήπως έχει καμία διαφορά αλλά δεν φαντάζομαι .

Σταθερό δεν έχω άλλον .

Δημοσ.

Εντάξει ανάλογα πως το ενοείς το δυνατά , δοκίμασε τα και αλλου τα ακουστικά και βλέπεις οχι τιποτα αλλο αλλα να μην πάνε χαμένα τα χρήματα για κάρτα ήχου απο την στιγμή που το πρόβλημα σου ειναι τα ακουστικά.

Και να σου πω και το αλλο δοκίμασε και αλλα ακουστικά να δεις πως ειναι η ένταση

Δημοσ.

Σε άλλα ακουστικά η ένταση είναι ίδια έχω κάτι ψείρες αλλά όπως είπα και πάνω επειδή δεν είναι ποιοτικά δεν χρειάζεται να δυνανόμουσουν κιάλλο μιας και θα ενισχύει και τον θόρυβο ( το έγραψα πάνω αυτό :) ) , τα δοκίμασα και σε λάπτοπ ο ήχος είναι σχεδόν ίδιο σε θέμα έντασης.  Τέσπα η κάρτα παίζει να τους δόσει το κάτι παραπάνω ...δεν έχω κιόλας να δανασιστώ κάποια γιατί τα καινούργια συστήματα την έχουν ενσοματομένη.

Το πρόβλήμα μου δεν είναι πάντως τα ακουστικά γιατί ακόμα και στο τέρμα της έντασης το αποτέλεσμα σε καλά τραγούδια είναι πολύ καλό ...στο site λένε ότι θέλουν ενισχυτή αλλά δεν παίζει να αγοράσω γιατί είναι πανάκριβος.

Δημοσ.

Σε πολύ μεγαλύτερης αντίστασης ακουστικά (AKG 120ohm) που τα δοκίμασα η onboard μου (Gigabyte) και η PCI (creative 5.1) δεν είχαν διαφορά στην ένταση. Τελικά βρήκα έναν παλιό προενισχυτή και έκανα δουλειά μου. Έναν φθηνό που κυκλοφορεί στα 20 ευρώ δεν θα τον εμπιστευόμουν αν δεν τον άκουγα πρώτα.

Δημοσ.

Σε πολύ μεγαλύτερης αντίστασης ακουστικά (AKG 120ohm) που τα δοκίμασα η onboard μου (Gigabyte) και η PCI (creative 5.1) δεν είχαν διαφορά στην ένταση. Τελικά βρήκα έναν παλιό προενισχυτή και έκανα δουλειά μου. Έναν φθηνό που κυκλοφορεί στα 20 ευρώ δεν θα τον εμπιστευόμουν αν δεν τον άκουγα πρώτα.

άρα δεν μας κάνει την δουλειά μας :) ,τώρα για προενισχυτή ξέρω ότι κοστίζουν αρκετά.στείλε μου αν θες σε πμ ποιον πήρες δεν ξέρεις ποτέ μήπως είμαι και εγώ τυχερός.

Δημοσ.

Εγώ βρήκα έναν παλιό από φίλο. Τίποτα της προκοπής αλλά τη δουλειά μου την κάνω.

Βλέπω κάτι τέτοια ( http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=3756 ) αλλά δεν τα έχω ακούσει.

Θα έριχνα πάντως και μια ματιά για μεταχειρισμένο προενισχυτή.

Δημοσ.

Απο καρτες ήχου παντως η ASUS Xonar DGX διαθέτει ενισχυτή για ακουστικά!!

αυτή εδώ?

http://www.skroutz.gr/s/1671776/Asus-Xonar-DGX.html

ενδιαφέρον πρόταση φαίνεται και πάνω απόλα φθηνή! :)

φαντάζομαι ότι διαθέτει και αυτή λογικά :

http://www.skroutz.gr/s/302109/Asus-Xonar-DG.html?keyphrase=asus+dg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...