arc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα Έχω στα χέρια μου ένα binary αρχείο στο οποίο περιέχει εκατοντάδες εγγραφές του τύπου (παραδειγμα από hex σε ascii) START..X..mplamplampla..END όπου Χ ένα νουμερο από 1 έως 3 που δεν ειναι σε σειρά π.χ. START..1..mplamplampla..ENDSTART..2..mplamplampla..ENDSTART..1..mplamplampla..ENDSTART..3..mplamplampla..ENDSTART..2..mplamplampla..END Ψάχνω μια λύση/πρόγραμμα/ιδέα όπου να του δώσω το binary (μπορώ και σε κομμάτια) και αυτό να Κάνει export μόνο όσα έχουν ίδιο νουμερο Χ (ακόμα κι αν αφαιρέσει τα υπολοιπα) ή Να κάνει export όλα τα κομμάτια binary με βάση το Χ (π.χ. να μου δώσει 2 αρχεία για το Χ=1) Δηλαδή θέλω να λάβω κάτι της μορφής START..1..mplamplampla..ENDSTART..1..mplamplampla..END ή δυο αρχεία binary (π.χ. 1.bin και 2.bin) όπου να περιέχει την αναλογη καταχώρηση. Το παράδειγμα παραπάνω ειναι σε text αλλά θελω να δουλέψω hex/binary για αποφυγή λαθών από ascii tables. Έχετε κάποια ιδέα ή πρόγραμμα που θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο; Σκέφτηκα να φτιάξω ένα dummy πρόγραμμα να κάνει κάτι αντίστοιχο, αλλά αν υπάρχει κατι ετοιμο, μην χανω άδικα το χρόνο μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις