Προς το περιεχόμενο

gaming mousepad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να αγορασω gaming mousepad μεχρι 20 ευρω αξιζει το razer goliathous η υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη?? 

ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

steelseries qck+

ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα 

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-plus-mousepad/prod1140326pp/?affiliateId=linkwise&lkws_469=52f60879-346b-3c68-ced5-da0f2e15ded8

το αντίστοιχο κόστους goliathus είναι πολύ μικρό και άβολο, στο λέω γιατί είχα πριν το qck, αυτό που σου λίνκαρα είναι "τραπεζομάντηλο" αλλά βγαίνει βέβαια και σε πιο μικρά (και φθηνά) μεγέθη

όμως πάρε ένα μεγάλο και θα με θυμηθείς, δε θα ανησυχήσεις ποτέ ξανά για αυτό το θέμα (να το μετακινείς από δω κι απο κει.. ) 

• Like 2
Δημοσ.

steelseries qck+

ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα 

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-plus-mousepad/prod1140326pp/?affiliateId=linkwise&lkws_469=52f60879-346b-3c68-ced5-da0f2e15ded8

το αντίστοιχο κόστους goliathus είναι πολύ μικρό και άβολο, στο λέω γιατί είχα πριν το qck, αυτό που σου λίνκαρα είναι "τραπεζομάντηλο" αλλά βγαίνει βέβαια και σε πιο μικρά (και φθηνά) μεγέθη

όμως πάρε ένα μεγάλο και θα με θυμηθείς, δε θα ανησυχήσεις ποτέ ξανά για αυτό το θέμα (να το μετακινείς από δω κι απο κει.. ) 

Συμφωνω αν και εχω to goliathus  το steel ειναι πιο φτηνο και εξισου καλο.Το ιδιο μεγεθος κοστιζει 24

Δημοσ.

steelseries qck heavy ανωτερο του qck+ βεβαια εχει 5-6 ευρω παραπανω απο το budget σου,πλεων θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο δεν το βρισκεις ευκολα οσο το qck+ , το εχω 6 χρονια δεν εχει παθει απολυτως τιποτα χωρις υπερβολες + οτι καποτε θεωρουταν το καλυτερο για gaming τωρα εχω καιρο να ψαχτω αλλα και παλι δεν θα το αλλαζα για κανενα λογο

EDIT: τελικα υπαρχει στο PUBLIC στα 25 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...