Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα Dell inspirion 3537 με I7 και λειτουργικό windwos 8. Αυτές τις μέρες είδα τα updates και μου είπε να μεταβώ στην νεότερη έκδοση 8.1.. Αφού έγινε η εγκατάσταση κανονικότατα και το λειτούργησα μια χαρά, όταν το τερμάτισα έκλεισε κανονικά η οθόνη αλλά το λαπτοπ ήταν ακόμα σε λειτουργία.. Αναγκαστικά το έκλεισα από κουμπί... Το πρόβλημα είναι ότι τώρα μόνο έτσι τερματίζει...! Έχετε τίποτα στο νου σας για το τι πρόβλημα παρουσιάστηκε και πως μπορώ να το λύσω; 

Δημοσ.

Εαν εγινε κανονικα η αναβαθμιση το πιο πιθανο ειναι να σου δημιουργει προβλημα,η ταχεια επανεκιννηση.

Πιο συγκεκριμενα ειχα το ιδιο προβλημα.Πατουσα shutdown,και εκανε restart.Εχουν ενα θεματακι τα 8,1 με αυτα.Για δες λιγο αυτο,κια πες μου αν διορθωθηκε το προβλημα σου.Πηγαινε,

Πινακας Ελεγχου->Συστημα και ασφαλεια->επιλογες παροχης ενεργειας->Επιλογη ενεργειας κουμπιου τροφοδοσιας

και πες μου τι ειναι ειναι τικαρισμενο.Eαν ειναι τικαρισμενη η επιλογη(Γρηγορης επενεκιννησης),απενεργοποιησε την,αφου πρωτα επανω,πατησεις(αλλαγη των ρυθμισεων που δεν ειναι διαθεσιμες αυτη την στιγμη).

Δημοσ.

Run > diskpart [Enter]> select disk 0 [Enter] > list partition 

διαλέγεις το παρτισιον που είναι τα Win με νούμερο π.χ = select partition 2 ? 

μετα γραφεις Active και πατάς [Enter] είσαι έτοιμος.

Σημείωση αν έχεις και msata ssd πάνω τοτε εκει που γράφω το disk 0 το κάνεις Disk 1

Δημοσ.

Εαν εγινε κανονικα η αναβαθμιση το πιο πιθανο ειναι να σου δημιουργει προβλημα,η ταχεια επανεκιννηση.

Πιο συγκεκριμενα ειχα το ιδιο προβλημα.Πατουσα shutdown,και εκανε restart.Εχουν ενα θεματακι τα 8,1 με αυτα.Για δες λιγο αυτο,κια πες μου αν διορθωθηκε το προβλημα σου.Πηγαινε,

Πινακας Ελεγχου->Συστημα και ασφαλεια->επιλογες παροχης ενεργειας->Επιλογη ενεργειας κουμπιου τροφοδοσιας

και πες μου τι ειναι ειναι τικαρισμενο.Eαν ειναι τικαρισμενη η επιλογη(Γρηγορης επενεκιννησης),απενεργοποιησε την,αφου πρωτα επανω,πατησεις(αλλαγη των ρυθμισεων που δεν ειναι διαθεσιμες αυτη την στιγμη).

Μπα...! Τίποτα! Καμία αλλαγή!!

Δημοσ.

φιλε και εγω το ιδιο dell εχω και εχω σχεδον τα ιδια προβληματα .... http://www.insomnia.gr/topic/517167-dell-3537-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/

απο αυτα που ειδα , ειναι οτι τα 8.1 δεν τα πανε καλα με ATI καρτες γραφικων , πες μου λιγο

στον υπολογιστη-> ιδιοτητες-> διαχειριση συσκευων-> προσαρμογεις οθονης

ποια σου λεει amd radeon 8800 η amd radeon 8850??

εμενα στα 8.1 μου εδειχνε την amd radeon 8800 ,

και τωρα ξαναγυρισα στα 8 μου δειχνει amd radeon 8850

με τα 8 προς το παρων δεν εχω βρει καποιο προβλημα 

Δημοσ.

φιλε και εγω το ιδιο dell εχω και εχω σχεδον τα ιδια προβληματα .... http://www.insomnia.gr/topic/517167-dell-3537-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/

απο αυτα που ειδα , ειναι οτι τα 8.1 δεν τα πανε καλα με ATI καρτες γραφικων , πες μου λιγο

στον υπολογιστη-> ιδιοτητες-> διαχειριση συσκευων-> προσαρμογεις οθονης

ποια σου λεει amd radeon 8800 η amd radeon 8850??

εμενα στα 8.1 μου εδειχνε την amd radeon 8800 ,

και τωρα ξαναγυρισα στα 8 μου δειχνει amd radeon 8850

με τα 8 προς το παρων δεν εχω βρει καποιο προβλημα 

Στα 8.1 λέει AMD Radeon 8800.. Τελικά τι έκανες;

Δημοσ.

εκανα επαναφορα στα 8 οπου προς στο παρων δεν εχω καποιο προβλημα  , και απλα δεν κανω την αναβαθμιση στα 8.1

ας ελπισουμε με αυτο http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-8/11-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-r5885 να λυθει το προβλημα

Δημοσ.

εκανα επαναφορα στα 8 οπου προς στο παρων δεν εχω καποιο προβλημα  , και απλα δεν κανω την αναβαθμιση στα 8.1

ας ελπισουμε με αυτο http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-8/11-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-r5885 να λυθει το προβλημα

Άντε να δούμε! Αυτό θα κάνω κι εγώ και ας ελπίσουμε τον Μάρτιο να λυθεί αυτό το πρόβλημα..!!

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε μόνο του!! Μου έβγαλε ενημέρωση του BIOS και ενημέρωση των windows..! Μετά από εγκατάσταση και επανεκκίνηση το λαπτοπ λειτουργεί κανονικά! :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...