Προς το περιεχόμενο

intel i7 4770k θερμοκρασίες..

andrapos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν καταλαβα καλλα  αυτο μπηκε σαν αποστατης 

ωστε να μπορεσει να σφιξει το cooler δεν νομιζω 

να διατρεχει κατι τετοιο κινδυνους 

Αντρεα αν θες μπορω να σου δωσω ελατηριακια και 

ροδελιτσες ωστε να γινει σωστοτερο μενω αθηνα περιστερι

δωρεαν εννοειται μην παρεξηγηθω

Ο orere κατάλαβε τι παίζει και όντως είναι εντελώς ακίνδυνο..Η ψύκτρα θα μείνει λίγο καιρό και μετά θα αντικατασταθεί απο καλύτερη ψύκτρα οπότε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν χρειάζεται..

Ολοι καταλαβαμε το οτι μπηκε σαν αποστατης..Το θεμα ειναι πως?? Δε ρωταμε για σου πουμε αν το εκανες σωστα ή λαθος αλλα απο ενδιαφερον και περιεργια καθαρα!

Με την H100i ειχα το ιδιο προβλημα οποτε πηγα στη λυση με τις ροδελες (washer mod) οποτε θα ηθελα να δω και τη δικια σου εκδοχη.:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το σημαντικοτερο σε μια εγκατασταση cooler ειναι τα ελατηριακια

οπου προσφερουν πιο σταθερο κρατημα στο cooler χωρις να ζωριζουν

την m/b 

Το θεμα ειναι απο την στιγμη που υπαρχει ενα manual και συγκεκριμενες οδηγιες εγκαταστασης,οταν τις ακολουθεις και δεν βγαζεις ακρη -ειδικοτερα οταν φτανεις σε σημειο να καταληγεις σε πατεντες- κατι δεν γινεται σωστα...

Ειτε απο τον χρηστη,ειτε απο το προϊον. Ανεβασε 1-2 φωτογραφιες γτ σιγουρα κατι δεν παει καλα στην εγκατασταση..

From Insomnia App

• Like 1

https://imageshack.com/i/nl1ouvj  

Ορίστε και φωτο αν μπορείτε να διακρίνετε πίσω απο τη βάση του ιντελ έχω βάλει τη βάση του amd,φαίνονται και τα αφτάκια που εξέχουν.

Εχεις την Η60 2013 edition;

Νομιζω υπαρχουν δυο εκδοσεις απο αυτη...μηπως η παλια ειχε διαφορετικους αποστατες και γιαυτο υπαρχει θεμα;

From Insomnia App

Εγω λεω αφου εισαι οκ να μην την αλλαξεις,ασε μην πεσεις σε καμια ελατωματικη και τρεχεις με rma...

Αν θελεις μπορεις να μετρησεις τις διαστασεις του bracket και να φτιαξεις ενα αλλο απο αλουμινιο ή plexiglass να το βαλεις απο κατω,να ειναι και ομορφο :)

From Insomnia App

Ισως έχεις και δίκιο..Ευχαριστώ για τις προτάσεις,αν μείνει η Η60 πάνω θα φροντήσω να μπεί κάποιος άλλος αποστάτης που να μην φαίνεται.

Με την H100i θα δεις καποια διαφορα...Αλλα για να μη δινεις παραπανω λεφτα τωρα, ειναι προτιμοτερο να παρεις δυο αθορυβα φανακια να τα κανεις Push pull.

push pull την έχω ήδη..Και όπως έγραψα και πιο πρίν έχω καλές θερμοκρασίες μέχρι 1,32 vcore στο οποίο μπορώ να ανεβάσω μέχρι 4,3ghz.Προς το παρόν δεν θέλω κάτι παραπάνω απλά λέω για όταν έρθει η ώρα να μπεί μεγαλύτερο κουτί-ψύκτρα.Νομίζω οτι μια καλύτερη κάρτα γραφικών είναι η πρωτεραιότητα τώρα όμως.

push pull την έχω ήδη..Και όπως έγραψα και πιο πρίν έχω καλές θερμοκρασίες μέχρι 1,32 vcore στο οποίο μπορώ να ανεβάσω μέχρι 4,3ghz.Προς το παρόν δεν θέλω κάτι παραπάνω απλά λέω για όταν έρθει η ώρα να μπεί μεγαλύτερο κουτί-ψύκτρα.Νομίζω οτι μια καλύτερη κάρτα γραφικών είναι η πρωτεραιότητα τώρα όμως.

Σωστός. Όταν μπορέσεις, παίρνεις άλλο κουτί και μιά καλή αερόψυκτρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...