pnick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Όχι. Από αυτό προέρχονται τα καλά τσιπάκια συνήθως. Άλλη ερώτηση (ένα-ένα μου έρχονται...) μιας και είπες μητρική. Η μητρική σου είναι updated στο τελευταίο BIOS; Αυτό παίζει τεράστιο ρόλο σε κάποιες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο με το update δεν το προσεξα..Επειδη δεν ειμαι σπιτι θα τσεκαρω αυριο.Παιδια σας ευχαριστω ολους που ασχοληστε, πιστευω να βγαλω ακρη χωρις αντικατασταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orere Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 να σαι καλά. στο ευχομαι ρε φιλε να πανε ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα αφου δεν βαραει 95 βαθμους οπως οταν τον εβαλα δεν εχω θεμα.Εξαλου δεν τον εχω για δουλεια τον υπολογιστη..Κανα παιχνιδι και για να περναει η ωρα.Αρα θα μεινω με αυτο το τσιπακι και αν βγαλω ακρη και τον υπερχρονησω εχει καλως, αν οχι και στα 3.9 ειναι μια χαρα για τις απαιτησεις μου καιοι θερμοκρασιες δεν ειναι απαγορευτικες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orere Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 κοιτα φιλε μου το ζορι που τρωει ενας επεξεργαστης στα διαφορα stress tests δεν το τρωει στην καθημερινη χρηση gaming κτλ ποσο μαλον ο δικος σου δηλαδη δεν πιστευω πως υπαρχει καποιο παιχνιδι που αυτη την στιγμη θα δουλεψει τον 4770κ στο 100. απο εκει και περα οι θερμοκρασιες σου αυτη την στιγμη δεν ειναι απαγορευτικες αλλα ουτε και αντιπρωσοπευτικες. οσο για το κουτι πιστευω πως ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αν μπορεί να βοηθήσει αυτό σε κάτι και για λόγους σύγκρισης, στα 4.5 με την h100i στο balanced σε κουτί των 60 ευρώ, ο 4770k στο occt με το ζόρι φτάνει τους 60 βαθμούς σε αρκετά κρύο δωμάτιο. Δεν εχει σχεση το κουτι τοσο πολυ,διοτι και'γω με 2600κ και H100i στα 4,8 παει μεχρι ~ 80.Αλλο η H100i με διπλο ψυγειο,κι αλλο η H60. Τωρα το χειμωνα αν θελω τον βαζω και στα 5. Το θεμα ειναι οτι ο φιλος εχει εναν πολυ καλο επεξεργαστη,μια παρα πολυ καλη μητρικη,και στα defaults ειναι στο ταβανι τα temps.Κανονικα δεν θα επρεπε. Αν μπορει να δανειστει καποια καλη ψυκτρα(απο φιλο),και να την δοκιμασει στον 4770k,θα του ελυνε την απορια αν ειναι θεμα ψυκτρας.Εαν το Βios ειναι στα defaults,δεν θα επρεπε σε καμια περιπτωση να ριχνει τα volts οταν δεν τον εχει υπερχρονισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το κουτι ειναι απο το πλαισιο και ειναι πολυ στενο και δεν χωραει μεγαλη υδροψυξη η καλη αεροψυκτρα..Αλλα παιρνει 5 ανεμηστηρες 120αριδες και γενικα εχει καλο αερισμο αλλα ενα μεγαλυτερο θα ταιριαζε καλυτερα σε συνδιασμο με μια καλη ψυκτρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το adaptive mode της μητρικής δημιουργεί προβλήματα, γιατί επιβάλει πολύ παραπάνω voltage αυτόματα. 1,264V για 3,9 boost είναι φωτιά. Είναι εργαλείο η συγκεκριμένη Asus για OC'ing, αλλά θέλει δουλειά για να πετύχει η σούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το κουτι ειναι απο το πλαισιο και ειναι πολυ στενο και δεν χωραει μεγαλη υδροψυξη η καλη αεροψυκτρα..Αλλα παιρνει 5 ανεμηστηρες 120αριδες και γενικα εχει καλο αερισμο αλλα ενα μεγαλυτερο θα ταιριαζε καλυτερα σε συνδιασμο με μια καλη ψυκτρα.. Γνωμη μου ειναι πρωτα να τον ελεγξεις με ανοικτο το καπακι(λογω περιορισμου ογκου ψυκτρας) και μια καλη αεροψυκτρα ή υδροψυξη. Αν τοτε εχεις φυσιολογικες θερμοκρασιες,τοτε η cpu ειναι ενταξει,και μην παιδευεσαι με αντικαταστασεις κλπ.Τοτε αλλαζεις και ενα κουτακι. Αν ομως,δεν θα'χεις καλα temps,με μια καλη ψυξη,τοτε πηγαινε τον απο εκει που τον πηρες να ελεγχθει.Ο 4770k,οπως και απο οπου και να το δεις,απο την μαμα Intel ειναι θερμουλικος. Οποτε μην περιμενεις με στρεσαρισμα ωρων και μη αποδοτικη ψυκτρα,να μην ψυνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Οκ, θα δοκιμασω με καλη ψυκτρα πρωτα και ανοιχτο κουτι.Θα ψαξω και τη μητρικη, τις ρυθμισεις που εχει και βλεπουμε.Η μητρικη οντως εχει πολλες ρυθμισεις και μαλλον εκει ειναι το θεμα..Ειδωμεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dungeon master Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 άκου μαν, οι θερμοκρασίες σου είναι τραγικές ειδικά για την εποχή,είτε με είτε χωρίς την μαμίσια ψύκτρα. εφόσον ο fx δεν είχε θέμα το κουτί είναι κομπλέ. δοκίμασε αν θες και με ανοικτο, αλλά γνώμη μου είναι ότι έπεσες σε πατάτα κομμάτι, το έχω δει και άλλες φορές σε σφραγισμένα cpu. μην ασχολείσαι με aftermarket cooler, το cpu πρέπει να παίζει άψογα με την μαμίσια όταν είναι ακλοκάριστο. παρε το στο Msystems και αν αρχίσουν τα μαμου σουτου πες τους οτι δεν την παλευει μεσ'τα κρύα, τι θα κάνω το καλοκαίρι, θα τηγανίζω αυγά πάνω του? έλεγχος μπροστά σου με την μαμα ψύκτρα να πειστούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι σε αλλη μητρικη με νορμαλ ρυθμισεις δεν ξερω τι θα κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orere Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 andrapos ποσα πραγματα εχεις σκοπο να αλλαξεις για να δουλεψει αν δουλεψει τελικα η cpu σωστα πιστευεις πως αξιζει? ενας ελεγχος απ το καταστημα ειναι δωρεαν και θα σου λυσει καθε απορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα με λενε Ανδρεα..Απλα δεν πιστευω να κατσουν να τσεκαρουν τον επεξεργαστη και δευτερον πιστευω οτι ειναι θεμα το vcore που δινει η μητρικη και οχι ο cpu..Σημερα που δεν ειχα αναμενο και το καλοριφερ ηταν 5-6 βαθμους κατω..Πιστευω οτι μεχρι τα 4.2 μπορω να το παω με την h60 και το κουτι που εχω χωρις να φτανω τους 90(με λιγο ψαξιμο).Σημερα ειδα τον ηλιο και εφυγα για Χαλκιδα με τη μηχανη και θα μεινω εκει ενα βραδυ οποτε απο αυριο οι δοκιμες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν βρήκα τι έφταιγε!Η Η60 με τους αντάπτορες που είχε μέσα και τοποθετημένη όπως δείχνουν οι οδηγίες ακριβώς δεν πατούσε καλά πάνω στο cpu!Εβγαλα την ψύκτρα και η πάστα δεν είχε πατήσει καλά!Τσέκαρα πολλές φορές μήπως δεν έκανα καλά κάτι εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι λάθος και τελικά πρόσθεσα εγώ έναν αντάπτορα ωστε να πατήσει καλύτερα και τα αποτελέσματα σε σχέση με πρίν θεαματικά!Εκεί που πρίν βάραγε 80+ τώρα πέσαμε στους 60.Κάνοντας δοκιμές με occt και ανεβάζοντας το vcore σταδιακά,αυτή τη στιγμή είμαι με vcore 1.32 και συχνότητα 4,3 και στα 14 λεπτά που τρέχει το πρόγραμμα έχω 83,83,81,72 στους πυρήνες(οι θερμοκρασίες αυτές είναι οι max τιμές γιατί την περισσότερη ώρα είναι έως και 10 βαθμούς κάτω) .4,4 με αυτό το vcore δεν είναι stable θα δοκιμάσω μετά όμως αν μπορώ να μείνω στα 4,3 με λίγο χαμηλότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα