Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα σε αυτο εχεις ενα δεικιο σημαντικο λογο παιζει το καταστημα που αγοραστηκε

η cpu σιγουρα θα κρατηθει για ελεγχο αλλα επειδη η αγορα σου πιστευω πως ειναι 

πολυ φρεσκια με την αιτιολογια της υπερθερμανσης ισως να στον αλαξουν 

εγω παντως την προσπαθεια θα την εκανα

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το msystems είναι και τον πήρα χτές.Αλλά ρε παιδιά και αυτοί θα τον πάρουν πίσω έτσι;Πάντως αν έχει 80 βαθμούς με h60 και δυο ανεμιστήρες με stock πάλι με 100άρια θα φλέρταρε ακόμα και με 1,1 vcore..Η h60 μπορεί να μην είναι σε επίπεδα h100 ή σαν αερόψυξη των 80 ευρώ αλλά δεν είναι και τόσο χάλια..Τον 6300 τον κρατούσε πολύ χαμηλά πάντως!Η πλάκα είναι που λένε όλοι τους fx πολύ ζεστούς και ο i7 είναι πολύ χειρότερος(απο θερμοκρασίες μην παρεξηγηθούμε..)

Δημοσ.

νομιζω χωρις να ειμαι και σιγουρος οτι 

στην πρωτη βδομαδας αγορας ειναι υποχρεομενοι

να σου κανουν αμεση αντικατασταση με βασικη

προυποθεση την αρτια συσκευασια κανε την προσπαθεια
δεν χανεις κατι 

Δημοσ.

Θα πάρω ένα τηλεφωνάκι τη Δευτέρα να ρωτήσω..Θα κοιτάξω αύριο και το bios μήπως έχει καμια άλλη ρύθμιση όπως αυτή του vcore που ήταν στο auto και το πήγαινε στο θεό..Πολλές ρυθμίσεις όμως έχει και θέλει λίγο διάβασμα πρώτα..

Δημοσ.

Απο το msystems είναι και τον πήρα χτές.Αλλά ρε παιδιά και αυτοί θα τον πάρουν πίσω έτσι;Πάντως αν έχει 80 βαθμούς με h60 και δυο ανεμιστήρες με stock πάλι με 100άρια θα φλέρταρε ακόμα και με 1,1 vcore..Η h60 μπορεί να μην είναι σε επίπεδα h100 ή σαν αερόψυξη των 80 ευρώ αλλά δεν είναι και τόσο χάλια..Τον 6300 τον κρατούσε πολύ χαμηλά πάντως!Η πλάκα είναι που λένε όλοι τους fx πολύ ζεστούς και ο i7 είναι πολύ χειρότερος(απο θερμοκρασίες μην παρεξηγηθούμε..)

Υπάρχει θέμα στις θερμοκρασίες, αλλά όχι σε stock ταχύτητες συνήθως. Δε μου λές, έχεις το κουτάκι να δεις batch Number;

Δημοσ.

Θα πάρω ένα τηλεφωνάκι τη Δευτέρα να ρωτήσω..Θα κοιτάξω αύριο και το bios μήπως έχει καμια άλλη ρύθμιση όπως αυτή του vcore που ήταν στο auto και το πήγαινε στο θεό..Πολλές ρυθμίσεις όμως έχει και θέλει λίγο διάβασμα πρώτα..

Για αρχη μη πειραξεις τιποτα στο bios...Και αυτο γιατι! Πες οτι επαιρνες 4770(non-K) με H87 Μητρικη που δεν εχει επιλογη για το vcore και εβλεπες temps 85+..Τι θα εκανες?? Οπως σου ειπα και πριν και κακος εριξες τη ταση, το μηχανημα πρεπει να δουλευει σωστα οπως ερχεται. Αν αρχισουμε να πειραζουμε πραγματα που ειναι εντελως προαιρετικα και καθολου αναγκαια τοτε δεν αξιζει η αγορα που εχουμε κανει.

Πρωτα παιρνεις τηλεφωνο και αν σου ριξουν ακυρο τοτε τη ψαχνεις με αλλη ψυκτρα και μετα με ρυθμισεις στο bios.

• Like 2
Δημοσ.

Τι συζηταμε ρε παιδια καπου υπαρχει προβλημα, βαλε την μαμα ψυχτρα πανω γυρνα τα ολα default και πηγαινε το για υπερθερμανση.

σωστος και σε τυχον αντικατασταση με αλλον 4770κ ζητα ελεγχο πριν την παραδοση 

Δημοσ.

Μήπως να κάνω μια δοκιμή αύριο να βάλω μαμα ψύκτρα και όλα default και να δώ πάλι πόσο θα πάει και να τους πάρω μεθαύριο τηλέφωνο;Το batch είναι:L334B837.Και πώς θα γίνει ο έλεγχος;Θα κάτσουν αυτοί να δοκιμάσουν σε δικό τους σύστημα;Πολύ δύσκολο αυτό..

Δημοσ.

Για αρχη μη πειραξεις τιποτα στο bios...Και αυτο γιατι! Πες οτι επαιρνες 4770(non-K) με H87 Μητρικη που δεν εχει επιλογη για το vcore και εβλεπες temps 85+..Τι θα εκανες?? Οπως σου ειπα και πριν και κακος εριξες τη ταση, το μηχανημα πρεπει να δουλευει σωστα οπως ερχεται. Αν αρχισουμε να πειραζουμε πραγματα που ειναι εντελως προαιρετικα και καθολου αναγκαια τοτε δεν αξιζει η αγορα που εχουμε κανει.

Πρωτα παιρνεις τηλεφωνο και αν σου ριξουν ακυρο τοτε τη ψαχνεις με αλλη ψυκτρα και μετα με ρυθμισεις στο bios.

+1

Μήπως να κάνω μια δοκιμή αύριο να βάλω μαμα ψύκτρα και όλα default και να δώ πάλι πόσο θα πάει και να τους πάρω μεθαύριο τηλέφωνο;Το batch είναι:L334B837.Και πώς θα γίνει ο έλεγχος;Θα κάτσουν αυτοί να δοκιμάσουν σε δικό τους σύστημα;Πολύ δύσκολο αυτό..

να κανεις την αλλαγη αυριο και αν μπορεις να πας απο εκει το τηλ δεν λεει κατι

Δημοσ.

Αύριο είναι Κυριακή..Που έμπλεξα στα καλά καθούμενα..δεν καθόμουν με τον fx;500 ευρώ έδωσα και βλέπω να τραβάω τρελή ταλαιπωρία μέχρι και αν δώ άσπρη μέρα..

Δημοσ.

Έχει B stepping, άρα υποτίθεται ότι χρειάζεται περισσότερο voltage με μικρότερες θερμοκρασίες. Καλά, μην απελπίζεσαι. Εγώ δεν νομίζω ότι είναι ο επεξεργαστής πάντως. Η σύνδεση Η60 με M/B ή CPU μου μυρίζει περισσότερο. Κάνε πάντως ό,τι σου λένε και οι από πάνω για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι ο 4770κ.

Δημοσ.

Αύριο είναι Κυριακή..Που έμπλεξα στα καλά καθούμενα..δεν καθόμουν με τον fx;500 ευρώ έδωσα και βλέπω να τραβάω τρελή ταλαιπωρία μέχρι και αν δώ άσπρη μέρα..

ωχ εχεις δικιο

Έχει B stepping, άρα υποτίθεται ότι χρειάζεται περισσότερο voltage με μικρότερες θερμοκρασίες. Καλά, μην απελπίζεσαι. Εγώ δεν νομίζω ότι είναι ο επεξεργαστής πάντως. Η σύνδεση Η60 με M/B ή CPU μου μυρίζει περισσότερο. Κάνε πάντως ό,τι σου λένε και οι από πάνω για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι ο 4770κ.

στο πρωτο post διαβασα οτι τα ιδια εκανε και με το stock γι αυτο εβαλε h60 δεν εβγαλα πορισμα 

απλα ειπα τι θα εκανα εγω στην θεση του και ειδικα οταν μιλαμε για cpu των 300 ευρο που προοριζεται για overclock

σε καμια περιπτωση παντως αυτα τα temps δεν αντιπρωσοπευουν  τον 4770κ 

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα βλέπω το τροφοδοτικό. Δεν είναι ακόμα ελεγμένο αν είναι 100% συμβατό με τον 4770κ σύμφωνα με την Corsair http://www.corsair.com/us/blog/haswell-compatibility-with-corsair-power-supplies/

Έχε το υπόψη andrapos, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι έχει σχέση.

Δημοσ.

Καλα θα διαβασω αυριο το βιβλιο της μητρικης και θα κανω δοκιμες.Εμενα και το 80 σε stress μου φαινεται οκ.Τον αλλο μηνα θα παρω μεγαλο κουτι και καλη ψυκτρα και θα δοκιμασω και oc αν το επιτρεψουν οι θερμοκρασιες.Το b stepping θεωριτικα ειναι κακο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...