Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, δες εδώ

Where iTunes backups are stored on your computer

The folder where your backup data are stored varies depending on the computer's operating system.   Make sure the backup folder is included in your periodic data-backup routine.

iTunes places the backup files in the following places:

• Mac:  ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/
  • Windows XP:  \Documents and Settings\(username)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\
    Note: To quickly access the Application Data folder, click Start, and choose Run. Type %appdata% and click OK.
  • Windows Vista and Windows 7:  \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
    Note: To quickly access the AppData folder, click Start. In the search bar, type %appdata% and press the Return key.
  • Like 2
Δημοσ.

Να  υποθεσω ότι αν κρατησουμε σε ασφαλες μερος τον φακελο backup από την διαδρομή

\Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Μπορούμε αν παθει κατι ο δισκος μας να επαναφέρουμε το κινητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα επανεφερε το κινητο από mac η κορη μου από αντιγραφο ασφαλειας , παω να παρω κι εγω στο δικο μου pc ένα backup αλλα μου κοβει την συνδεση στο Internet όταν το συνδεω . Μου δειχνει δυο  διαθέσιμα δικτυα 2 και 4 με προσβαση σε Internet αλλα δεν συνδέεται αν δεν αποσυνδεσω το iPhone

Μολις αποσυνδεω το IPhone επανέρχεται η συνδεση στο δικτυο 2

Υπ οψιν ότι δεν θελω να περαστει τιποτα από τον δικο μου υπολογιστη στο Iphone

post-40980-0-42879200-1391930991_thumb.png

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Μηπως ήταν ενεργή η επιλογή "προσωπικό hotspot" στο iPhone;

Είναι η λειτουργία που μας επιτρέπει να "μοιράζουμε" τη σύνδεση 3G του iPhone σε άλλες συσκευές/υπολογιστές μέσω WiFi, Bluetooth ή/και USB.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως ήταν ενεργή η επιλογή "προσωπικό hotspot" στο iPhone;

Είναι η λειτουργία που μας επιτρέπει να "μοιράζουμε" τη σύνδεση 3G του iPhone σε άλλες συσκευές/υπολογιστές μέσω WiFi, Bluetooth ή/και USB.

Πιθανον αλλα φου καταφερα και πηρα backup εστω με τον τροπο που εγραψα νομιζω είμαι ΟΚ

Δημοσ.

Ναι, απλώς, αν ήταν όντως ανοιχτό το "προσωπικό hotspot" χωρίς να το χρειάζεσαι, πιθανόν να σου τρώει μπαταρία άδικα.

ισχύει...3g data και wifi hotspot ειναι μπαταριοφάγος...για πότε φτανει απο 100% > 30 χαμπάρι δεν παίρνεις..Γενικά αν παρατηρεις πτωσεις ενεργειας,ως επι το πλειστον εχει να κανει με το internet..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...