Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Εχθές μου χαρίσανε ένα σετάκι mobo Msi p35 neo2, cpu core 2 duo E4400, 2 giga ram και ένα psu   Hec 420 watt.

Η απορία μου είναι η εξής: Η μητρική αυτή είναι καλύτερη από αυτήν που έχω στο σύστημα της υπογραφής μου? Από overclck τι λέει?

Αν πάω σε αυτήν θα πρέπει να αγοράσω αλλά 2giga ram ddr2.

Πιστεύετε αξίζει αυτή η αλλαγή?

Τα άλλα εξαρτήματα θα στηθούν σε ένα htpc case.

Και κάτι τελευταίο, το τροφοδοτικό λέει τίποτα ή είναι κινεζιά?

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι τα P45,P35 κλπ ειναι καλυτερα απο το G41 ασχετα αν ειναι το τελευταιο chipset που εχει βγει.

και απο oc θα τα πηγαινει καλυτερα,το G41 εχει μηδενικο oc.

Δημοσ.

Οπότε αξίζει να την βάλω ε? Θα πρέπει να αγοράσω και άλλες 2 μνήμες όμως.

Ωχ, πρέπει να αλλάξω και τις παλιές μνήμες γιατί τρέχουν στα 667 mhz

2 τέτοιες έχει.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος η μητρική που έχεις λειτουργεί με ddr3.

Το p35 σίγουρα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες υπερχρονισμού από το g41 αλλά νομίζω ότι το να δώσεις ένα 50άρικο για να πάρεις 2x2=4g μεταχειρισμένες ram ddr2 της προκοπής, δεν αξίζει τον κόπο, ούτε θα δεις κάποια σοβαρή διαφορά αν κάνεις την αλλαγή.

Αν η μητρική ήταν κάποια πολύ καλή p45 και είχες επεξεργαστή Q9550/9650, ίσως να άξιζε οριακά ... :unsure:

Εγώ στη θέση σου θα καθόμουνα ... στα αυγά μου. B)

Τα Heroichi θεωρούνται αξιοπρεπή τροφοδοτικά, αυτό βέβαια θα έχει κάνει κάμποσα ... χιλιόμετρα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα υλικά που σου χάρισαν για να φτιάξεις το άλλο συστηματάκι που θες.

Δημοσ.

Όντως δεν αξίζει. Τα άλλα εξαρτήματα θα τα στήσω για απλό μηχάνημα.

Το heroichi έχει αρκετά χρόνια και ένα πρόβλημα, δεν παίρνει με την πρώτη μπροστά. Σε μια αυτοψία που του έκανα είδα έναν φουσκωμένο πυκνωτή, οπότε θα τους αλλάξω όλους, έτσι και αλλιώς έχουν χαμηλό κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...