Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω το Eset Smart Security το οποίο απ' όσο ξέρω διαθέτει και Firewall απλά η απορία μου είναι αν είναι εξίσου καλό με κάποιο πρόγραμμα που είναι αποκλιστικά Firewall (ZoneAlarm πχ)

Θέλω να μου προτείνετε ένα Firewall το οποίο θα είναι σαν το NOD, δηλαδή πολύ ελαφρύ και πολύ αποτελεσματικό. (με το Eset πάντως το PC δεν έχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την απόδοση του συστήματος, είναι απίστευτα ελαφρύ! οπότε ψάχνω και ένα αντίστοιχο Firewall το οποίο θα είναι και αυτό απίστευτα ελαφρύ και όχι απλά ελαφρύ)

Δημοσ.

Εγω παντως firewall δεν εχω καθόλου απλα προσέχω τι μπαίνει και βγαίνει στον υπολογιστή και τι παταω κυρίως , το μονο firewall που εχω ενεργοποιημένο αλλα το εχω ρυθμίσει με βάση αυτα που θέλω εγω ειναι στο router , απο εκει και πέρα εχω ενα απλο antivirus το avira.

To zonealarm ειναι πολυ καλο το ειχα πολυ παλιά αλλα για να λειτουργήσει σωστά θέλει καλη παραμετροποίηση , καλύτερα παντως θα σου έλεγα να παίξεις με το firewall στο router σου και ασε και το Eset Smart Security αφου το εχεις , δεν χρειάζεσαι κατι αλλο.

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ... άσε που πριν κάτι μήνες έβαλα 1-2 μέρες το ZoneAlarm και με ζάλισε στα μηνύματα όλη την ώρα (Θα υπάρχει ρύθμιση λογικά για αυτό)

Βασικά το θέμα μου είναι να προστατέψω τον υπολογιστή από διάφωρα προγράμματα ώστε να μην έχουν πρόσβαση στα αρχεία μου και τα δώσουν στο Internet. (Θα μου πεις "ποιος νοιάζεται να αποκτήσει τα αρχεία σου..." και θα έχεις δίκιο αλλά καμιά φορά λειτουργώ προληπτικά.)

Δημοσ.

Τα "σημαντικά" τα σώζουμε πια σε εξωτερικούς,chating δεν κάνουμε πια για να μας .. nouk-αρουν  :lol:  οπότε ένα antiVirus και πολύ είναι ..

Δημοσ.

Ναι οπως σου ειπα ειναι καλο το zone alarm αλλα θέλει καλή ρύθμιση για να το φέρεις στα μέτρα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...