poly_kakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Έχω Windows 8 και για να μπώ κάθε φορά μου ζητάει να βάλω κωδικό στην εκκίνηση. Πώς γίνεται να μην μου ζητάει;
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Φαντάζομαι και στα 8 το ιδιο θα ειναι οπως στα 7 εκτος και αν το εχουν αλλάξει παρα πολύ , πήγαινε στον πίνακα ελέγχου μετα βρες τους χρήστες και τους λογαριασμούς , βρες τον administrator ή αν εχεις βάλει εσυ καποιο δικό σου όνομα και υπάρχει επιλογή remove password
poly_kakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Στο user accounts υπάρχουν μόνο δύο επιλογές, change account type και remove user accounts. Από αυτά τα δύο βρήκα μόνο πως να το κάνω να μην μου ζητάει κωδικό όταν "ξυπνάει" ο υπολογιστής.
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Στο change account type λογικά θα εχει τον administrator και να βγάλεις τον κωδικό
poly_kakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Στο change account type έχει να διαλέξω μόνο αν θέλω ο λογαριασμός να είναι standard ή administrator....
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Έχω Windows 8 και για να μπώ κάθε φορά μου ζητάει να βάλω κωδικό στην εκκίνηση. Πώς γίνεται να μην μου ζητάει; δες εδώ 1
RcManiac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πας το ποντίκι στην πάνω δεξιά γωνία , μόλις εμφανιστεί η μπάρα , πας στην αναζήτηση και γράφεις netplwiz . Επιλέγεις να μην ζητάει κωδικό κατά την είσοδο και στο οκ θα σου ζητήσει να βάλεις τον κωδικό εισόδου.
ektor7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Έχω Windows 8 και για να μπώ κάθε φορά μου ζητάει να βάλω κωδικό στην εκκίνηση. Πώς γίνεται να μην μου ζητάει;Να κανεις το user account local!Αλλιως χρειαζεσαι παντα ή ενα 4ψηφιο pin ή το κωδικο του email σου ή να ορισεις διαφορα σημεία σε μια φωτογραφια που θες καθε φορα που ξεκινα το pc/laptop ή βγαινει απο το sleep! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα