Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.(vfi)on-line/double conversion  vs online vs line interactive. δεν βρισκω καλη εξηγηση για το vfi

2.στα ups δεινουν και καλωδια για οθονη/κουτι γιατι βλεπω οτι οι συνδεσεις ειναι οι παρακατω.

δηλ σου δεινουν καλωδιο(πως λεγεται αυτο και αν ειναι θηλυκο αρσενικο) απο οθονη προς ups και κουτι προς ups?!

3.λογικα ολα τα ups δουλευουν και σαν σταθεροποιητες τασης οποτε καλο δεν ειναι να μπει και printer πανω?

D07476D641F68112852579C50051EC2E_EWAR_8S

Δημοσ.

Καλο ειναι να βάλεις και τον εκτυπωτή εγω εχω βάλει μεχρι και το κινητό :P

Και στο δικο μου ετσι ειναι οι συνδέσεις αλλα εχω βρει ενα τετοιο βύσμα το εχω ενώσει με πολύμπριζο και εκει εχω βάλει ολες τις συσκευές , βαρίεμαι να ψάχνω να αγοράσω τωρα τα κατάλληλα καλώδια, εκτος αυτου με το πολύμπριζο ειναι πιο πρακτικό και γίνεται η ίδια δουλειά

Δημοσ.

Καλο ειναι να βάλεις και τον εκτυπωτή εγω εχω βάλει μεχρι και το κινητό :P

Και στο δικο μου ετσι ειναι οι συνδέσεις αλλα εχω βρει ενα τετοιο βύσμα το εχω ενώσει με πολύμπριζο και εκει εχω βάλει ολες τις συσκευές , βαρίεμαι να ψάχνω να αγοράσω τωρα τα κατάλληλα καλώδια, εκτος αυτου με το πολύμπριζο ειναι πιο πρακτικό και γίνεται η ίδια δουλειά

ποιο είναι αυτό το βύσμα φίλε που έχεις βρεί? γιατι το ψάχνω και δε το βρίσκω

Δημοσ.

Ναι το ξέρω πρέπει να κανεις πατέντα , κόβεις αυτο το καλώδιο στην μέση και χαλάς / κόβεις και ενα πολύμπριζο , μετα ενώνεις το καλώδιο του πολύμπριζου με το αλλο που έκοψες και μπαίνει στο ups :)

Στο έφτιαξα και σε μια άθλια εικόνα :P αλλα θα καταλάβεις

post-40279-0-16720900-1391843544_thumb.jpg

Δημοσ.

Υπάρχει adaptor από IEC σε suko\universal με ~3€.

Θα χρειαστείτε ένα ανά πολύπριζο.

7607_01.jpg

http://www.electronicsworld.gr/new_site/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7607&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=11

Συνδέετε αυτόν στην battery backup έξοδο του ups, σε αυτόν ένα κοινό πολύπριζο και στο πολύπριζο βάζετε όλες τις συσκευές που θέλετε να προστατέψετε.

Αντίστοιχα υπάρχει και σκέτο αρσενικό βίσμα IEC γραμμής στα 0,40€

10781_01.jpg

http://www.electronicsworld.gr/new_site/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=10781&category_id=2130&option=com_virtuemart&Itemid=11

Κόβετε το αρσενικό suko βίσμα από ένα πολύπριζο που σας κάνει και συνδέετε αυτό στη θέση του.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε και στις 2 περιπτώσεις είναι η κατανάλωση.

Οι συσκευές που θα συνδέσετε στο πολύπριζο να μην υπερβούν τα watt που μπορεί να δώσει το ups.

Συμβουλές για dummies:

Βγάζουμε το πολύπριζο από την πρίζα για να κόψουμε το καλώδιο του, αν δεν θέλουμε να αποκτήσουμε κόμμωση Jimmi Hendrix.

/sc

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει adaptor από IEC σε suko\universal με ~3€.

7607_01.jpg

http://www.electronicsworld.gr/new_site/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7607&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=11

Συνδέετε αυτόν στην battery backup έξοδο του ups, σε αυτόν ένα κοινό πολύπριζο και στο πολύπριζο βάζετε όλες τις συσκευές που θέλετε να προστατέψετε.

Θεός! 5 χρόνια εψαχνα πως λέγεται το συγκεκριμένο βύσμα για το βρω να το αγόράσω.ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...