Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους!!

Οπως λεω και στον τιτλο,το iphone 4s που εχω,οταν το απενεργοποιω μετα ανοιγει μονο του..

Δεν ειναι jailbreak,εχει το τελευταιο ios,δεν εχει πεσει κατω αλλα στο dock η γραμμη ειναι κοκκινη..

Δεν εχει πεσει σε νερο αλλα συχνα το σκουπιζω με νωπο πανι να φυγουν δαχτυλιες κλπ...

Μπορω να κανω κατι να διορθωθει ή θελει επισκευη;

Αλλο προβλημα δεν εχει../αν θελει επισκευη περιπου ποσο κοστιζει;

Δημοσ.

Τελικα ειχε προβλημα κ στον ηχο,ενω στις κλησεις ακουω κ ακουγομαι κανονικα,δεν ειχαν ηχο τα βιντεο απο το youtube.,

Το πηγα για επισκευη κ μιλησαν για βλαβη στο τσιπ διαχειρισης ενεργειας..(απο χτες το βραδυ που ηταν 100% φορτισμενο,σημερα που το ειδα πριν το χρησιμοποιησω ειχε πεσει στο 75%)

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο κ πως χαλαει αυτο το τσιπακι;;Υγρασια δεν βρεθηκε καθολου ουτε μου χει πεσει ποτε κατω.,,

Δημοσ.

Τελικα ειχε προβλημα κ στον ηχο,ενω στις κλησεις ακουω κ ακουγομαι κανονικα,δεν ειχαν ηχο τα βιντεο απο το youtube.,

Το πηγα για επισκευη κ μιλησαν για βλαβη στο τσιπ διαχειρισης ενεργειας..(απο χτες το βραδυ που ηταν 100% φορτισμενο,σημερα που το ειδα πριν το χρησιμοποιησω ειχε πεσει στο 75%)

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο κ πως χαλαει αυτο το τσιπακι;;Υγρασια δεν βρεθηκε καθολου ουτε μου χει πεσει ποτε κατω.,,

E τσιπακι ειναι θα χαλασε ! Τυχαίο απλά..Λόγω χρησης..Απο το 2011 το εχεις το 4S ?

Δημοσ.

Τσιπάκι διαχείρησης ενέργειας??? Που το πήγες το κινητό; Ποιός τα λεει αυτά;;

Το προβλημα σου είναι υγρασία στην κάτω θύρα του φορτιστή. Το κινητό νομίζει οτι μπαίνει σε dock γιαυτό ανοίγει μόνο του και κολλάει ο ήχος. Σταματάνε και τα βίντεο να φανταςτω;;

Πρέπει να το αλλάξεις μόνος ή να στο αλλάξει κάποιος που ξέρει. Απο ebay βρίσκεις πολυ φθηνά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μάλλον η θύρα Dock είναι φίλε, αλλά για να είσαι σίγουρος κάνε και έναν έλεγχο για power-volume-silent cable, γιατί νομίζω ότι είναι μαζί αυτά και για να έχεις και πρόβλημα ήχου και με το on/off κάτι τέτοιο θα είναι (χωρίς να βάλω και το χέρι στην φωτιά)!!!!

Καλή επιτυχία

Azarel.

Δημοσ.

Μάλλον η θύρα Dock είναι φίλε, αλλά για να είσαι σίγουρος κάνε και έναν έλεγχο για power-volume-silent cable, γιατί νομίζω ότι είναι μαζί αυτά και για να έχεις και πρόβλημα ήχου και με το on/off κάτι τέτοιο θα είναι (χωρίς να βάλω και το χέρι στην φωτιά)!!!!

Καλή επιτυχία

Azarel.

νομιζω και εγω πως ειναι θεμα dock connector...γιατι ειναι ενα assemply ολο το συστημα κατω..λογικα θελει αλλαγη ολοκληρο οπως ειναι,και δεν θα εχει θεμα...εξου και τα προβληματα ηχου..εν πασει περιπτωσει δεν ειναι καμια ακριβη αλλαγη απ'οσο θυμάμαι...

Δημοσ.

τα πολύ φθηνά χαλάνε και πιο εύκολα..πολλα μαλιστα λογω ποιοτητας ειναι χαλασμενα εξαρχης.. λιγο ακριβοτερο δεν βλαπτει..απο ebay αν ειναι να παρει τοσο φθηνο ας παρει 2 για σιγουρια όπως ειχε πει ένας φίλος σε ενα αλλο thread !! :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...