Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μπορειτε να μ πειτε αν τα παρακατω στοιχεια της συνδεσης μ ειναι καλα?εχω forthnet 24. Line attenuation down 18864 up 1020 Noise Margin down 6.0db up 18,67 db

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδια μπορειτε να μ πειτε αν τα παρακατω στοιχεια της συνδεσης μ ειναι καλα?εχω forthnet 24. Line attenuation down 18864 up 1020 Noise Margin down 6.0db up 18,67 db

Αν το line attenuation σου, έχει τα νούμερα που έγραψες, τότε σίγουρα έχεις πρόβλημα....

hahaha

Τα νούμερα αυτά αντιστοιχούν στο data rate σου... Απλά εσύ τα έγραψες όπως να'ναι...

(το iphone σε μάρανε...)

Δημοσ.

που το ειδες το Line m?αν εννοεις annex m απλα σου λεει οτι μπορει να παιξει adsl over pots annex m.μεχρι 3 mbit upload(2 στην πραξη για ελλαδα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη μπερδευτηκα κι εγω με το συγκεκριμενο προβλημα και για να μην ανοιγω νεο θεμα τι μπορει να φταιει στη δικη μου συνδεση? ανεβοκατεβαινει συνεχως απο 18-19mbps στα 0.1-0.5mbps (download)........

post-122580-0-45004400-1393288349_thumb.jpg

Δημοσ.

Επειδη μπερδευτηκα κι εγω με το συγκεκριμενο προβλημα και για να μην ανοιγω νεο θεμα τι μπορει να φταιει στη δικη μου συνδεση? ανεβοκατεβαινει συνεχως απο 18-19mbps στα 0.1-0.5mbps (download)........

σαν χαρακτηριστικα τα βλεπω μια χαρα.αν δεν αλλαζει η ταχυτητα συγχρονισμου και δεν χανεις συγχρονισμο μηπως φταιει κατι αλλο?μηπως εισαι με wireless και κανει κολληματα το wireless?Που τσεκαρεις την ταχυτητα?με καποιο speedtest ή μεσα στο ρουτερ γραφει 1 Mbit που το θεωρω δυσκολο.

περνα καλου κακου και το τελευταιο firmware για το thomson v7 απο εδω.

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954

αν εισαι με wireless δοκιμασε να δεις με καλωδιο αν παιζει οκ.οτι και να γινει περνα το firmware που ειναι στο Link αν δεν το εχεις περασει η αν δεν εχει μεσα το ρουτερ αυτο τo firmware.

προσεχε να περασεις για το v7 οχι για το v8 γιατι εχει και τα 2 στην σελιδα.εκει σου λεει και πως να δεις ποιο Firmware εχεις κτλ.

Δημοσ.

την ταχυτητα την τσεκαρω εδω.... http://www.speedtest.net/

εχω την τελευταια εκδοση 8.2.7.7

και με wireless και με καλωδιο σερνεται συχνα. εκτος αυτο το περιεργο με τα ανεβοκατεβασματα, παρατηρω οτι σερνεται με απλο σερφαρισμα ακομα και οταν η ταχυτητα ειναι 18mbps+. υπαρχουν στιγμες π.χ. που ενω κατεβαζω με 600-700kbps, να κλεινω το τορεντ και να σερνεται παλι...... δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει το ρουτερ σαν μηχανημα ετσι? αν παρω καποιο αλλο ρουτερ δεν θα αλλαξει προς το καλυτερο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...