Προς το περιεχόμενο

Blogspot και Domain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Τι πρέπει να γνωρίζω και που πρέπει να απευθυνθώ για να γίνει ένα blogspot κανονικό website με domain

.gr / net / com κλπ, 

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ τόσο πολύ ώστε να θέλω να προχωρήσω σε εκείνη την πλευρά , πάντα "πάλευα" με ερασιτεχνικά περισσότερο blog.

Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για μεταφορά blogspot σε gr, com κλπ; πόσο κοστίζει στο περίπου;

Πιστεύετε ότι από ένα καλοστημένο blogspot είναι καλύτερα να ξεκινήσω κάτι εξ ολοκλήρου σε wordpress και ας μην είναι τόσο καλό;

όποιος έχει το χρόνο και ξέρει ας βοηθήσει. ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Αν θες να πας σε wordpress η ευκολία εξαρτατε απο το όγκο των δημοσιευματων που εχεις στο site soy διότι αν είναι πολλα θα δυσκολευτείς περισσότερο να τα περάσεις με το χερι.

Η πλατφόρμα του blogger ειναι αρκετά καλή για την δουλεία της και θα γλυτώσεις περιτά εξοδα , προβληματα και αγχος .

Για το domain το μόνο που πρεπει να κανεις είναι μια κατοχήρωση και μετά το βάζεις ανετα στο blogger.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά πρέπει να "αγοράσεις" (νοικιάσεις) ένα domain name πχ από το papaki.gr ή από κάποιο άλλο site της επιλογής σου (το μόνο που γνωρίζω είναι αυτό... μιας και δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω)...

στη συνέχεια κάνεις αυτό το εύκολο...

http://www.wikihow.com/Use-Your-Own-Domain-on-Blogger.com

και αν χρειαστείς κάτι παραπάνω παραμετροποιείς αναλόγως...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...