foutzos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Τι πρέπει να γνωρίζω και που πρέπει να απευθυνθώ για να γίνει ένα blogspot κανονικό website με domain .gr / net / com κλπ, Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ τόσο πολύ ώστε να θέλω να προχωρήσω σε εκείνη την πλευρά , πάντα "πάλευα" με ερασιτεχνικά περισσότερο blog. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για μεταφορά blogspot σε gr, com κλπ; πόσο κοστίζει στο περίπου; Πιστεύετε ότι από ένα καλοστημένο blogspot είναι καλύτερα να ξεκινήσω κάτι εξ ολοκλήρου σε wordpress και ας μην είναι τόσο καλό; όποιος έχει το χρόνο και ξέρει ας βοηθήσει. ευχαριστώ εκ των προτέρων
seedrr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες να πας σε wordpress η ευκολία εξαρτατε απο το όγκο των δημοσιευματων που εχεις στο site soy διότι αν είναι πολλα θα δυσκολευτείς περισσότερο να τα περάσεις με το χερι. Η πλατφόρμα του blogger ειναι αρκετά καλή για την δουλεία της και θα γλυτώσεις περιτά εξοδα , προβληματα και αγχος . Για το domain το μόνο που πρεπει να κανεις είναι μια κατοχήρωση και μετά το βάζεις ανετα στο blogger. 1
rafinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικά πρέπει να "αγοράσεις" (νοικιάσεις) ένα domain name πχ από το papaki.gr ή από κάποιο άλλο site της επιλογής σου (το μόνο που γνωρίζω είναι αυτό... μιας και δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω)... στη συνέχεια κάνεις αυτό το εύκολο... http://www.wikihow.com/Use-Your-Own-Domain-on-Blogger.com και αν χρειαστείς κάτι παραπάνω παραμετροποιείς αναλόγως... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα