shadow_man Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα έχω ένα notepad που έχει καμένο το adaptor που διαβάζει η μητρική σκληρού δίσκους. CD δεν υπάρχει οπότε για να μην πάει χαμένο αγόρασα μια θήκη για να κάνω το σκλήρο usb. Δε μπορώ όμως να bootarw windows 7 καθώς πετάει μπλε οθόνες. Ξέρει κανέις πως γίνεται να bootarw 7ρια από hdd extrernal drive?
christopher0016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 γιατι δεν τα bootareis απο usb flashaki?
shadow_man Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 το ίδιο δεν είναι;;;; βρήκα αυτό : http://reboot.pro/topic/6851-project-pwboot-latest-version-302/
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Με linux δεν έχεις πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις ενα usb και να μπουτάρεις από αυτό.
TheELF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχει το netbook θύρα για Express Card τότε υπάρχουν αντάπτορ για να συνδέσεις κανονικό sata δίσκο και θα ξεκινάει κανονικά. Διαφορετικά μόνο linux.
shadow_man Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 acer apire one ZG8 είναι το μοντέλο. Δε νομίζω να έχει. Αν μπορείς να μου πεις και εσύ για σίγουρα θα βοηθούσε. Αν βάλω linux να πάω στο τελευταίο ubuntu; Επίσης θα πηγαίνει αργά λόγο usb ? To pwboot το δοκίμασα αλλά δε κάνει δουλειά. Τελικά είναι αδύνατο να bootareis από Usb windows 7
rfc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 γινεται αλλα θελει μια διαδικασια χρονοβορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα