geotrvs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα...θελω να κανω μια ερωτηση διοτι δεν γνωριζω επ'αυτου.εχω τηλεφωνικη γραμμη και ιντερνετ και μενω στον δευτερο οροφο.το κεντρικο κουτι ειναι στο ισογειο εξωτερικα χωρις κανενα κουτι να ασφαλιζει καπως....υπαρχει περιπτωση να μου κανουν κλοπη αν συνδεσουν στην γραμμη μου αλλο καλωδιο και να κανουν κλησεις η και να μπαινουν στο ιντερνετ(για το τηλ νομιζω ειναι εφικτο.....για το ιντερνετ ομως?
christosfazer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Για το τηλ γίνετε!!!για το Internet οχι 1
geotrvs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.και αυτό γίνεται να το τσεκάρω κάπως?εννοώ εκτός από το να βρω καλώδιο στην δική μου γραμμή.
Ziant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ζήτα αναλυτικό λογαριασμό, να τσεκάρεις τα τηλέφωνα που έχεις καλέσει… Έκτος αν έχεις πχ cyta που οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται μέσω του router.(έτσι δεν μπορούν να κάνουν κλήση από το ισόγειο)
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα...θελω να κανω μια ερωτηση διοτι δεν γνωριζω επ'αυτου.εχω τηλεφωνικη γραμμη και ιντερνετ και μενω στον δευτερο οροφο.το κεντρικο κουτι ειναι στο ισογειο εξωτερικα χωρις κανενα κουτι να ασφαλιζει καπως....υπαρχει περιπτωση να μου κανουν κλοπη αν συνδεσουν στην γραμμη μου αλλο καλωδιο και να κανουν κλησεις η και να μπαινουν στο ιντερνετ(για το τηλ νομιζω ειναι εφικτο.....για το ιντερνετ ομως? αν το σπιτι ειναι γνωστων κτλ συνεννοειθειτε αμα ειναι να το κανετε πιο safe το κουτι με κανα κουτακι που να κλειδωνει εστω και τυπικα. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.και αυτό γίνεται να το τσεκάρω κάπως?εννοώ εκτός από το να βρω καλώδιο στην δική μου γραμμή. συνηθως ναι μποορει να το τσεκαρει καποιος.θα πρεπει πανω στην γραμμη του οτε η λιγο πιο μετα εκει που παει προς εσενα να διακλαδωνεται το καλωδιο αν καποιος εχει κανει μονιμο παραλληλο απο την δικια σου την γραμμη.αναλογος αν ειναι χωνευτη η κατανεμητης. στα περισσοτερα σπιτια υπαρχει προσβαση στο κουτι του οτε ειναι ειναι χωνευτη ειτε ειναι κατανεμητης.λιγες ειναι οι περιπτωσεις που τα κλειδωνουν.απο εκει και περα οι λυσεις ειναι διαφορες.α.κουτακι με κλειδι αν θελει καποιος. β.φραγη στα τηλεφωνα που δεν προκεται να παρεις.90,διεθνη η δεν ξερω τι αλλο .. γ.δεν σημαινει οτι θα βρεις καλωδιο συνεχεια πανω.μπορει καποιος να παει να συνδεσει καλωδιο να παρει τηλεφωνα και να το βγαλει μετα. δεν ειναι οτι πρεπει να το κανει μονιμα.τηλεφωνο μπορει να κλεψει ιντερνετ οχι δεν γινεται να συγχρονισει παραπανω απο ενα ρουτερ σε μια γραμμη.αν καποιος εχει voip/isdn ναι εκει δεν γινεται να τον κλεψει καποιος.αν και στο Isdn ειναι καταρα. Ζήτα αναλυτικό λογαριασμό, να τσεκάρεις τα τηλέφωνα που έχεις καλέσει… Έκτος αν έχεις πχ cyta που οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται μέσω του router.(έτσι δεν μπορούν να κάνουν κλήση από το ισόγειο) σε καποιες εταιρειες υπαρχει και online billing που βλεπεις τα παντα.
ParhsG Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 αν το σπιτι ειναι γνωστων κτλ συνεννοειθειτε αμα ειναι να το κανετε πιο safe το κουτι με κανα κουτακι που να κλειδωνει εστω και τυπικα. συνηθως ναι μποορει να το τσεκαρει καποιος.θα πρεπει πανω στην γραμμη του οτε η λιγο πιο μετα εκει που παει προς εσενα να διακλαδωνεται το καλωδιο αν καποιος εχει κανει μονιμο παραλληλο απο την δικια σου την γραμμη.αναλογος αν ειναι χωνευτη η κατανεμητης. στα περισσοτερα σπιτια υπαρχει προσβαση στο κουτι του οτε ειναι ειναι χωνευτη ειτε ειναι κατανεμητης.λιγες ειναι οι περιπτωσεις που τα κλειδωνουν.απο εκει και περα οι λυσεις ειναι διαφορες.α.κουτακι με κλειδι αν θελει καποιος. β.φραγη στα τηλεφωνα που δεν προκεται να παρεις.90,διεθνη η δεν ξερω τι αλλο .. γ.δεν σημαινει οτι θα βρεις καλωδιο συνεχεια πανω.μπορει καποιος να παει να συνδεσει καλωδιο να παρει τηλεφωνα και να το βγαλει μετα. δεν ειναι οτι πρεπει να το κανει μονιμα.τηλεφωνο μπορει να κλεψει ιντερνετ οχι δεν γινεται να συγχρονισει παραπανω απο ενα ρουτερ σε μια γραμμη.αν καποιος εχει voip/isdn ναι εκει δεν γινεται να τον κλεψει καποιος.αν και στο Isdn ειναι καταρα. σε καποιες εταιρειες υπαρχει και online billing που βλεπεις τα παντα. και εμεις ειχαμε με κλειδαρια αλλα την εσπασε αυτος της ΔΕΗ πολλες φορες για να μετρήση.
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 και εμεις ειχαμε με κλειδαρια αλλα την εσπασε αυτος της ΔΕΗ πολλες φορες για να μετρήση. αν ειναι στο ιδιο κουτι και τα 2 ναι το θεωρω λογικο η να σπασει την κλειδαρια η να αφησει σημειωμα οτι ηταν κλειστα και πρεπει να επικοινωνησεις για την καταμετρηση.
mobile_32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 και εμεις ειχαμε με κλειδαρια αλλα την εσπασε αυτος της ΔΕΗ πολλες φορες για να μετρήση. αν ειναι στο ιδιο κουτι και τα 2 ναι το θεωρω λογικο η να σπασει την κλειδαρια η να αφησει σημειωμα οτι ηταν κλειστα και πρεπει να επικοινωνησεις για την καταμετρηση. Να σπάσει τη κλειδαριά δεν ειναι κ οτι ποιο λογικό για σπιτι που κατοικείται. Σημείωμα αφηνει. Αν κ στα σχετικα καινούργια σπίτια εχουν γυαλί στο ύψος του μετρητή και φαίνονται οι ενδείξεις.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Να σπάσει τη κλειδαριά δεν ειναι κ οτι ποιο λογικό για σπιτι που κατοικείται. Σημείωμα αφηνει. Αν κ στα σχετικα καινούργια σπίτια εχουν γυαλί στο ύψος του μετρητή και φαίνονται οι ενδείξεις. ****εκτος αν το εκανε κανεις που ηθελε να μεικτονομησει γραμμη τηλεφωνου ή καποιος που ηθελε να επανεκινησει μετρητη της δεη. οποτε εκει δεν χαριζουν.το λεω απο προσωπικη εμπειρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα