mafiozoss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδία έχω μια ιστοσελίδα ας πούμε σε php συνδεμενη με την βαση δεδομενων.. Η ιστοσελιδα εχει κωδικοποιηση UTF-8 και τα Ελληνικα που έχω στον κωδικα τα εμφανιζει κανονικα... Τα Ελληνικα που περνάω στην βαση δεδομένων ομως μου τα εμφανίζει στην ιστοσελιδα με (??) Καθε γράμμα και 1 ερωτηματικο...Γνωριζει κανεις τι γίνετε....ΥΓ είμαι αρχαριος σε php-mysql
SpirosLouis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τι collation έχουν τα τραπέζια που προσπαθείς να βάλεις δεδομένα; Επιπλέον μια γραμμή που βοηθάει να γίνει utf-8 το κείμενο και κατά την καταχώρηση είναι η παρακάτωνα την βάλεις εκεί που κάνεις το connection με την db) mysqli_set_charset($mysqli, "utf8");
cyclo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης σιγουρέψου για την κωδικοποίηση των αρχείων (utf8/ansi)
mafiozoss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Η κωδικοποίηση των αρχείων ειναι utf-8 την εντολη που μου έδωσες φίλε SpirosLouisπου την βάζω..Πχ στο newspaper.php οπου μου δείχνει τα <????>
SpirosLouis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Εκεί που κάνεις την σύνδεση με την mysql.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα