Προς το περιεχόμενο

Μια βοηθεια συν-insomniacs...Δεν παει αλλο!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει ενα partition στο δισκο μου για μια ftp μου και δεν μπορω να την δω με το FlashFXP καθολου.Για τις αλλαγες της dynamic IP εχω βαλει το προγραμμα no-ip.com.Με την ISDN συνδεση την εβλεπα κανονικοτατα...Αλλες ftp μπορω και με την dsl να δω αλλα οχι τη δικη μου.Εχω συνδεση με ACN. Αν εχω καταλαβει καλα κατι γινεται με τον router του modem μου.Απο την ACN μου λενε στις ρυθμισεις του ΝΑΤ να βαλω την IP του μηχανηματος ...Τι ειναι αυτο??? Εχω modem Zyxel 650 ethernet.

Αν κανω static την IP μου θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα????Σας ευχαριστω πολυ.

Ενας ταλαιπωρος!!!!! :X :X :X

Δημοσ.

αν το pc σου έχει ένα εσωτερικό IP τότε πρέπει να βάλεις ένα static nat που να οδηγεί τα ftp connections από το πραγματικό IP προς το εσωτερικό.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για τα ips που έχεις στο pc και στο modem γιά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Επίσης όταν λές δεν το βλέπεις, εννοείς ότι δεν το βλέπουν οι άλλοι από το internet ή εσύ από το εσωτερικό σου δίκτυο δίνοντας το πραγματικό ip;

Δημοσ.

τελικα ποιο ηταν το προβλημα με το zyxel?

δεν ειχε λυση?

εφταιγε οτι ηταν router?

πως το αλλαξες? το εδωσες πισω στην acn και σου εδωσαν αλλο?

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να μπω κι εγώ στο κλαμπ, να προτιμήσω κάποιο USB modem αντί γιά router;

Θέλω να μπορώ να μοιράζω τη σύνδεση σε 2 ή 3 PC και θα προτιμούσα να μη χρησιμοποιήσω Connection sharing, αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω, έτσι;

Μάλλον η καλύτερη λύση είναι να βρω κάποιο φτηνό PC και να το χρησιμοποιήσω σαν server (ίσως να στήσω και κανένα FTP) και να έχω αυτό ανοικτό 24/7.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...