Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος θα λείπω εξωτερικό και δεν θα έχω inetrnet για 6 μήνες.
Οποτε χρειάζομαι προτάσεις για παιχνίδια.
Ψάχνω βασικά για κάποιο rpg.

Έχουμε και λέμε.

Call of Duty
Battelfield
Skyrim
Crysis
Football Manager

Περιμένω προτάσεις

Δημοσ.

CoD, BF, Crysis... 25ώρες max και τα 3 μαζί.

Skyrim, αν έχεις γερό μηχάνημα και κατεβάσεις και ότι mod υπάρχει για να το χαζεύεις, κάνεις δουλειά.

Τhe Witcher 1&2, με όλα τα patch/mod, από 2 περάσματα τουλάχιστον, βγάζεις γούστα.

Mass Effect 1-2-3 (προσωπικά το 3 με απογοήτευσε,  αλλά έχεις πολύ δρόμο-εξέλιξη και πρέπει κάπως να κλείσει η ιστορία).

DeusEx: HR, τέρμα δυσκολία με στόχο να μη ρίξεις ούτε μια σφαίρα, να μη χτυπήσει ποτέ συναγερμός κλπ (θα σπάσεις τα @@ σου, πολλές ώρες, κάποιες από αυτές αξίζουν).

Dragon Age 1.

Σκέψου τα adventure...Χωρίς ιντερνέτι για λύσεις/στοιχεία, κάποια θα σου αλλάξουν τον αδόξαστο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να πάει καμιά σομαλία(no offense somalian pirates) 

Απο αυτά που αναφέρεις μόνο το skyrim είναι rpg, το οποίο και το προτείνω. Κρίμα που δεν έχεις ιντερνετ γιατί οι πραγματικοί χρονο-φάγοι είναι τα mmorpg, οπότε και θα σου πρότεινα κανα eve online αν σου αρέσουν αυτά. 

Δημοσ.

Ψάχνω για κάποιο rpg το οποιο να ανεβάζεις lvl να εξελιζεις τον χαρακτήρα και να αναβαθμίζεις αντικείμενα..

Και γενικά action games αλλα όχι τύπου Deus Εξ
Τα υπόλοιπα που προτείνατε θα τα ψάξω..

Όσο για το παλικάρι που είπε για σομαλία έπεσες πολύ κοντά man..

6 μήνες ταξίδια με δεξαμενόπλοιο πλοίο.

Δημοσ.

Συναδελφε επιδει το γκαζαδικο εχει ζορια κι αν σου αρεσουν τα RPG με party lvl up και με δοσεις περιπετειας, 3ου προσωπου, συστηνω τα εξης. Dragon age origin, Drakensang, NWN2. Θελει λιγο κοντρολ ομως γιατι αν κολησεις σε βλεπω να πηγαινεις απο βαρδια σε βαρδια αυπνος. Αντε καλες θαλασσες ναχεις.

Μπαρμπαναυτης speeking

Δημοσ.

Εγω προτεινω σιγουρα neverwinter nights (το πρωτο) με ολα τα expansion και εξτρα περιεχομενο. Το skyrim ειναι σταθερη αξια σαν χρονοφαγος αλλα εχει μηδενικο βαθος σαν παιχνιδι. Vampire the masqurade bloodlines σαφεστατα και ειναι στη λιστα σαν καλος χρονοφαγος λογο replayability. Αν θες κατι ποιο action και ελαφρυ σε RPG τοτε Kingdoms of Amaleur. 

Σε κατι ποιο ιδιαιτερο προτεινω τα Kings Bounty (ολα με τη σειρα). Σε κατι τερμα hardcore με απειρο βαθος εννοειται Dark Souls ασχετα αν η εμπειρια σου δεν θα ειναι αυτη που πρεπει μιας και εχει καλο κομματι online αλλα καρα-αξιζει ακομα και ετσι. 

Επισης ψησου να ριξεις κανεναν emulator απο PS2 και GC/Wii για να γουσταρεις Shin Megami Tensei Nocturne, Xenoblade chronicles, Fire Emblem, Final Fantasy 12 international και Dragon Quest 8. 

Οπως βλεπεις πραμα εχεις για να καλυψεις το χρονο σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι,εποχες που δεν ειχαν βγει ακομα τα laptop, οταν πηγαινα σε πλοιο η πρωτη μου δουλεια ειταν να αγορασω κονσολα και μια 14σαρα Τι-Βι για να παιζω τα παιχνιδακια μου. Με τα laptops, απλοποιουνται τα πραγματα

Δημοσ.

Αυτά που χρειάζεσαι είναι Morrowind, Oblivion, Skyrim

Στο laptop που έχω για όταν με στέλνουν εκτός Αγγλίας για μήνες, έχω Oblivion (με δεκάδες mod), CIV5, Rome 2, και World of Tanks. (για όταν υπάρχει καλό internet σε ξενοδοχείο).

Δημοσ.

Eνταξει νεαρε συναδελφε,πολλα ωραια παιχνιδια προτειναν τα παιδια εδω. Μην τα παρεις ολα αυτα μαζυ σου. Να κατεβενεις και στην τραπεζαρια και στα coffe times, μην σε νομισουν και οι αλλοι συναδελφοι σου για μονοχνωτο

• Like 1
Δημοσ.

Καλό κουράγιο φίλε και μακάρι τα παιχνίδια να σε ξεκουράζουν και να σε ταξιδεύουν.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...