Προς το περιεχόμενο

lg optimus και sd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας.εχω ενα κινητο lg optimus l3e400 και οταν μπαινω play store και κατεβαζω μια εφαρμογη ή και παιχνιδι παει στην εσωτερικη μνημη του κινητου με αποτελεσμα να γεμιση η μνημη εγω ομως θελω να πηγαινουν στην sd που εχω μεσα .πως μπορω να το κανω αυτο

απαντηστε μου παρακαλω

Δημοσ.

Το κατεβασα εκανα αυτο που μου ειπατε αλλα παλι μου γραφει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος για καμια εφαρμογη

Δημοσ.

Επειδη ειχα αγορασει παλιοτερα αυτο το κινητο στην κοπελα μου και ειχε το ιδιο θεμα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι rootαρισμα μεσω υπολογιστη.

Μετα μεσω του προγραμματος minitools να κανεις 2 partitions στην sd, και τελος κατεβαζοντας το Link2sd να το βαλεις αυτοματα να τα περναει στην sd καρτα..

Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο ιντερνετ ήταν ο μονος τροπος που δουλεψε, και ειναι δυστυχως προβλημα στο συγκεκριμενο κινητο..

Το rootαρισμα γινεται για να χεις προσβαση superuser στο κινητο ωστε να δουλεψει το Link2sd, αλλιως απο μονο του δεν κανει τιποτα σε αυτο το κινητο και τα partition χρειαζονται ωστε να διαβαζει σωστα τον προορισμο που θα μεταφερει τα αρχεια το Link2sd.

Αν αποφασισεις να κανεις κατι τετοιο αυτα τα αρθρα θα σε βοηθησουν.. Εξηγουν την διαδικασια βημα βημα.

http://awanstuff.wordpress.com/2013/01/20/how-to-partition-sd-card-and-use-link2sd-in-any-android-phone-with-screenshots/

http://www.doctorandroid.gr/2012/09/root-lg-optimus-l3.html

Εγω δεν ειχα ιδεα με rootαρισματα απλα εψαξα για να γλιτωσω την κρεβατομουρμουρα..

Δεν ειναι κατι το extreme απλα θελει βημα βημα την διαδικασια και προσεχτικα!

Μη σπαταλισεις καθολου χρονο για να δοκιμασεις προγραμματα που μεταφερουν αρχεια.. κανενα δεν προκειται να δουλεψει στο συγκεκριμενο μοντελο αν δεν γινουν αυτες οι διαδικασιες πρωτα..

Επειδη εσπασα το κεφαλι μου κι εγω μεχρι να βρω λυση, γι'αυτο στο λεω.

Δημοσ.

Κοιτα, αν το φοβασαι το ολο θεμα του "πειραγματος", μιας και υπαρχει μεγαλος κινδυνος να χασεις οτι εχεις μεσα (το backup ειναι απαραιτητο), + να χασεις την εγγυηση, (υπαρχει και διαδικασια unroot βεβαια αλλα δεν ξερω κατα ποσο δουλευει και αν δουλευει παντα), τοτε καλυτερα θα ηταν να το δωσεις σε καποιον γνωστο/φιλο/συγγενη που ισως γνωριζει λιγα βασικα με τα android γιατι ειναι λιγο περιεργη διαδικασια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...