Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Επειδή χάλασε το touchpad του laptop, αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποιο που να συνδέεται με USB και να κάνει αυτήν την δουλειά. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Με μια αναζήτηση δεν κατάφερα να βρω κάτι. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Δεν ξέρω μηπως υπάρχει ανταλλακτικό touchpad για το laptop σου στο ebay , αν θέλεις ψάξε το αλλιως παρε ενα απο αυτα που ειπαν τα παιδιά

Δημοσ.

Δεν ξέρω μηπως υπάρχει ανταλλακτικό touchpad για το laptop σου στο ebay , αν θέλεις ψάξε το αλλιως παρε ενα απο αυτα που ειπαν τα παιδιά

Σιγουρα υπαρχει

Δημοσ.

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις προτάσεις!! Άν συνδέσω για παράδειγμα AYTO μέσο USB θα λειτουργεί το αριστερό και δεξί κλικ;;

Έχω βρει ανταλλακτικό για το laptop αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι θέμα του touchpad αυτού καθεαυτού αλλά της σύνδεσης του πάνω στην μητρική. Και για να γίνω πιο κατανοητός, το laptop ήπιε ένα ωραιότατο καφεδάκι και το touchpad όπως επίσης και η θύρα πάνω στην μητρική έχουν υπολείμματα απο καφέ. Ψιλοκαθάρισα το touchpad το οποίο φαίνεται οκ και προσπάθησα να καθαρίσω και την θύρα της μητρικής δίχως όμως αποτέλεσμα. Πολύ φοβάμαι δηλαδή ότι και ένα λειτουργικό touchpad ίσως να μην λειτουργήσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...