johng4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια εχω παρει chromebook για την μανα μου λογω της απλοτητας του. Ειναι σαν πουπουλο,ομορφο,με μπαταρια που σε φουλ χρηση κραταει γυρω στις 5 ωρες. Ομολογω να πω πως το browsing με το συγκεκριμενο ειναι πολυ πιο ανετο απο οτιδηποτε αλλο εχω χρησιμοποιησει. Ενταξει με τα ιδια λεφτα παιρνεις καλυτερο σε hardware,αλλα το γεγονος της ολης εμφανισης και της αποκληστικης χρησης για ιντερνετ,οπως και οι αυτοματες ενημερωσεις λογισμικου κανουν την αγορα του για τετοιες περιπτωσεις,μια χαρα επιλογη. Μην αποριπτεται κατι πριν το δοκιμασετε,το καθενα εχει τα καλα του.
ramarg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 νομιζω το ειχα δει και παλαιοτερα σε καποιο βιντεο το συγκεκριμενο.μπορω να πω οτι σιγουρα ειναι πολυ ομορφοτερο απο τισ πλαστικουρες που μας ειχε συνηθισει τοσα χρονια..το chromeos μαλλον ειναι οντως ελαφρυ,αλλα μη ξεχναμε πως ειναι ενα νεο λειτουργικό..οι ελλείψεις θα πηγαίνουν σύννεφο...ο χρόνος θα δείξει..
el97639 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 εδω 5 χρονια πριν επαιρνες netbook με 2 gb ram 130gb hdd με 199 € κ ειχε windows 7 και τωρα παιρνεις με 300 ενα τερματικο με web browser?? Ρε μας δουλευουνε? εχω ακουσει πολλους ασχετους να ξετρελενονται με την τιμη κ οτι εμφανισιακα μοιαζει με ultrabook αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ULTRABOOK
kargo130 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Για εμενα τα chromebook οπως ειναι τωρα(δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τουσ για αργοτερα) ειναι η πιο ακυρη αγορα που μπορει να κανει κανεις, Ενα μετριο netbook στα ιδια λεφτα ειναι μακραν καλυτερη επιλογη. 1
dexter white Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πανέμορφο και πλήρως δυνατό με καλή οθόνη αλλά περιμένω τιμή κοντά στα 200 ευρώ...για να το συζητήσουμε... 280 dollars=205euros XPHSTOS_, on 08 Feb 2014 - 02:13 AM, said: Δεν ζητάω να μου το χαρίσουν, αλλά στα ίδια λεφτά προτιμώ να πάρω το tablet με android... Νομίζω πως τα 150€ βαριά 200€ είναι νορμάλ για κάτι τέτοιο... μα 200ευρω εχει ;p
Redshift Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 50€ να εκανε δεν θα τα πεταγα για να τρεχω chrome os
privateer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πάρτε ένα windows laptop και εγκαταστήστε chrome browser. Bam έχετε chromebook
hakunamatata Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 εδω 5 χρονια πριν επαιρνες netbook με 2 gb ram 130gb hdd με 199 € κ ειχε windows 7 και τωρα παιρνεις με 300 ενα τερματικο με web browser?? Ρε μας δουλευουνε? εχω ακουσει πολλους ασχετους να ξετρελενονται με την τιμη κ οτι εμφανισιακα μοιαζει με ultrabook αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ULTRABOOK σε ποιο πλανητη πεντε χρονια πριν με 200ε επαιρνες τα σπεκς που λες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα