Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Toshiba υλοποιώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στα πλαίσια της CES 2014, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την κυκλοφορία του πρώτου της Chromebook το οποίο έρχεται με οθόνη 13.3 ιντσών TrueBrite LED ανάλυσης 1366*768.Ο φορητός υπολογιστής, μια άποψη του οποίου μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία, έρχεται εξοπλισμένος με Intel Celeron 2955U χρονισμένο στα 1.4 GHz, 2 GB DDR3-1600 RAM, 16 GB SSD, και θύρα ανάγνωσης μνημών microSD ενώ η μπαταρία του παρέχει αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως και τις 9 ώρες.

Παράλληλα προσφέρει 2 θύρες USB 3.0, έξοδο εικόνας HDMI, και συνδεσιμότητα Wireless N & Bluetooth 4.0 ενώ οι κάτοχοί του θα λάβουν και 100GB αποθηκευτικού χώρου στην υπηρεσία Google Drive για 2 χρόνια εντελώς δωρεάν.

Η διάθεσή του όπως προαναφέραμε έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μερικές ώρες και η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 279.99 και 299.99 δολαρίων.

Link.png Site: Tom's Hardware

Δημοσ.

Δεν το λες λαπτοπ, με αυτα τα χαρακτηριστικα. Νομιζα οτι τα ταμπλετ ειναι πιο αχρηστες συσκευες...enters chromebook!  

• Like 4
Δημοσ.

Πανέμορφο και πλήρως δυνατό με καλή οθόνη αλλά περιμένω τιμή κοντά στα 200 ευρώ...για να το συζητήσουμε...

Δημοσ.

Αυτά τα chromebook ωραία σαν ιδέα αλλά θα έπρεπε να είναι στα 150 με 170 ευρώ το πολύ!!!Τότε θα έκαναν αρκετό κόσμο να τα πάρει...ειδικά για γυναίκες και για άτομα που λαπτοπ ίσως browsing και ταινίες.

Με τα λεφτά που ζητάνε τώρα δίνεις άλλο ένα 50ευρω και παίρνεις λαπτοπ να κάνεις την δουλειά σου και με περισσότερες επιλογές...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα chromebook ωραία σαν ιδέα αλλά θα έπρεπε να είναι στα 150 με 170 ευρώ το πολύ!!!Τότε θα έκαναν αρκετό κόσμο να τα πάρει...ειδικά για γυναίκες και για άτομα που λαπτοπ ίσως browsing και ταινίες.

Με τα λεφτά που ζητάνε τώρα δίνεις άλλο ένα 50ευρω και παίρνεις λαπτοπ να κάνεις την δουλειά σου και με περισσότερες επιλογές...

μα laptop είναι, το 50ευρώ το εξοικονομούν από το σκληρό δίσκο και δεν ξέρω αν παίζει και καμιά μικρή επιδότηση από μεριάς Google

Δημοσ.

τιμη δηλαδη γυρω στα 200ε

ναι παιδια, να σας το χαρισουν κιολας...τα νετμπουκ που ηταν και πιο ακριβα ηταν καλυτερα...

Τα σημερινα netbook σαφως και ειναι καλυτερα και κανουν πολυ περισσοτερα απο τα cromebook!
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά τα notebook με καλά χαρακτηριστικά είναι ποίο ακριβά...

Σιγα να μη συγκρινω αυτα,με notebook που εχουν καλα χαρακτηριστικα! :lol:

Εδω δε μπορει να συγκριθει καν με netbook οπως ειναι το asus t100 και lenovo miix 2 10 και θα το συγκρινεις με καλα notebook!!!

Δημοσ.

Δεν σφάξανε... μου αρέσει το Android, πανέμορφα και τα chromebooks αλλά με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνω laptop με προεγκατεστημένο FreeDOS ή Linux...
Και αν θέλω να έχω android like experience του πετάω μετά εγώ ένα Jolicloud και έτοιμη η κονσέρβα...

Δεν ζητάω να μου το χαρίσουν, αλλά στα ίδια λεφτά προτιμώ να πάρω το tablet με android... 
Νομίζω πως τα 150€ βαριά 200€ είναι νορμάλ για κάτι τέτοιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...