zanskou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) H Apacer ανακοίνωσε σήμερα την επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου φορητού (εξωτερικού) SSD χωρητικότητας 128GB με την ονομασία AS710, με τον οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει στους υποψήφιους κατόχους του ευελιξία αλλά και υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.Το νέο αυτό εξωτερικό μέσο αποθήκευσης προσφέρει διπλό interface (SATA III & USB 3.0) και υποστηρίζει τη λειτουργία Windows-To-Go ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε έρχεται σε μαύρο χρώμα και αρκετά μικρό μέγεθος καθώς έχει πάχος μόλις 0.7 εκατοστά και βάρος 75 γραμμάρια. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία οι κάτοχοί του θα μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα με ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως 550 MB/s και 530 MB/s αντίστοιχα εάν χρησιμοποιήσουν το SATA III interface η 380/420 MB/s σε περίπτωση σύνδεσης σε USB 3.0. Ακόμη, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι έρχεται με ενσωματωμένο Error Correction Code (ECC), υποστήριξη Trim, προστασία από δονήσεις έως και 30G, αλλά και προστασία δυνατές και απότομες καταπονήσεις έως και 3000G. Προς το παρόν η Apacer δεν έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του ή την τιμή του. Site: ΤechPowerUp Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από zanskou
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παρεπιπτοντως ο πρώτος μου SSD (ocz) είχε αυτή την δυνατότητα φυσικά Sata II τότε και USB 2 την οποία σύμφωνα με την χρήση μου την ειχα βρει πολύ βολική..
Captain Nemo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα να δώ την δοκιμή των 3000G 1
21century Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή κάνει άνετα για φορητό και backup?
Redshift Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μα τον κρομ πρεπει να σαι πολυ νιουμπας για να συνδεσεις ssd με usb3 κ να μπουταρεις λειτουργικο απο εκει 1
Zandim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή κάνει άνετα για φορητό και backup? αν σου φτανουν τα 128gb εσενα για buckup... εγω πιο πολυ το βλεπω σαν ενα μεσο μεταφορας τεραστιων αρχειων απο υπολογιστη σε υπολογιστη με μεγαλυτερη ταχυηττηα. Κυριως δηλαδη για οσους κανουν επεξεργασια βιντεο και τετοια. 1
Redshift Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 αν σου φτανουν τα 128gb εσενα για buckup... εγω πιο πολυ το βλεπω σαν ενα μεσο μεταφορας τεραστιων αρχειων απο υπολογιστη σε υπολογιστη με μεγαλυτερη ταχυηττηα. Κυριως δηλαδη για οσους κανουν επεξεργασια βιντεο και τετοια. ποιος ο λογος υπαρξης ενος ssd μεσα σε ενα βρακακι usb3 το οποιο max να μπορει να φτασει τα 100mb/s σε πραγματικες συνθηκες κ οχι ενος απλου συμβατικου σκληρου με πολυ περισσοτερο χωρο κ μικροτερο κοστος? 1
Zandim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 γιατι σε πραγματικες συνθηκες μπορει να φτασει 300-400mb. εδω με μηχανικο εχω πιασει εγω 120-130 σε usb3. μηπως μπερδευεσαι με το usb2?
Redshift Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 δεν ισχυουν ουτε με ευνοικο τυφωνα τα νουμερα που λες αν δεν με πιστευεις γκουγκλαρε 2
Zandim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 δεν ισχυουν ουτε με ευνοικο τυφωνα τα νουμερα που λες αν δεν με πιστευεις γκουγκλαρε http://www.everythingusb.com/kingston-hyperx-max-usb-3.0-ssd-20754.html (review απο το 2011 , 3 χρονια πριν ταχυητητες 200-250mb/s) που κανω λαθος πες μου? επιμενω, μηπως μπερδευεσαι με usb 2 ή με τους μηχανικους usb3 ??
Redshift Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 διαβασε το σημειο που λεει real world perfomance κ πες μου ποσο δικιο εχω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 διαβασε το σημειο που λεει real world perfomance κ πες μου ποσο δικιο εχω o συγκεκριμένος SSD είναι gtpk "HyperX Max 3.0 is a SSDNow V+100 Solid " αν βάλεις SSD της προκοπής οι επιδόσεις είναι ότι πρέπει... http://www.corsair.com/us/usb-drive/flash-voyager-gt/flash-voyager-gt-usb-3-0-32gb-usb-flash-drive.html σκέψου ότι με αυτό σε usb3.0 stick όταν περνάω μεγάλο αρχείο από το flashάκι προς τον SSD του desktop πιάνω 180MB/sec...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μάγκες οι εξωτερικοί SSD σαν και αυτόν είναι η επανάσταση για DJ.Περιττή "χλιδή" ακόμη, για το οτιδήποτε άλλο λαμβάνοντας υπόψιν το σμερνό € / GB.
Silverage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα να δώ την δοκιμή των 3000G Πάρε τον δίσκο σου και πέτα τον στο πάτωμα. Ta Da!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα