Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα μου έστειλα το ζτε της ηολ μετά από προβλήματα που αντιμετώπιζα με το cellpipte( κακός συγχρονισμός κλπ)

πως είναι σαν ρούτερ ερώ και μια ώρα που το έχω συνδέσει δεν έχω πρόβλημα...

και τα στοιχεία που δείχνει μέσα

http://prntscr.com/2qbfpx

Δημοσ.

Και εγώ το έχω καμία 20αρια μέρες και ειναι μια χαρά.μηπως ξέρεις πως ενεργοποίητε η USB;δεν μπορώ να βρω πουθενά για αυτό.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και εγώ το έχω καμία 20αρια μέρες και ειναι μια χαρά.μηπως ξέρεις πως ενεργοποίητε η USB;δεν μπορώ να βρω πουθενά για αυτό.

Sent from my iPhone using Insomnia

μιλα με την Hol μηπως για καποιο λογο εχει custom firmware και για αυτο δεν σε αφηνει να κανεις οτι θες.

αλλιως δες αυτο εδω το Link

http://www.maclife.gr/forum/showthread.php/15518-%CE%A3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-USB-%CF%83%CE%B5-router

σήμερα μου έστειλα το ζτε της ηολ μετά από προβλήματα που αντιμετώπιζα με το cellpipte( κακός συγχρονισμός κλπ)

πως είναι σαν ρούτερ ερώ και μια ώρα που το έχω συνδέσει δεν έχω πρόβλημα...

και τα στοιχεία που δείχνει μέσα

http://prntscr.com/2qbfpx

παντως μεσα στο Insomnia θα δεις πολλα παραπονα για το συγκεκριμενο zte και γενικοτερα για τα zte.ελπιζω να παιξει οκ εσενα.σαν γραμμη μια χαρα εισαι.

Δημοσ.

Από τα χειρότερα ρούτερ.....<br><br>

Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ (μόνο δοκιμαστικά),ακόμα λειτουργώ το speedtouch ενώ έχω αλλάξει αρκετούς παρόχους δεν το αλλάζω με τίποτα.<br><br><br>

ΥΓ. Σε φίλο πού είχε ΟΤΕ (με το ποιο καινούριο speedtouch από το δικό μου) άλλαξε για οικονομικούς λόγους Και έβαλε hol , οι αποσυνδεσεις συνεχείς....<br><br>

Τού έλεγαν τηλεφωνικα και έκανε κάτι αλλαγές κτλ αλλά τζίφος .<br><br>

Στο τέλος του έστειλαν και δεύτερο ZTE με κούριερ (χωρίς να πάρουν το Πρώτο) και πάλι τα ίδια.<br><br>

Τού τοποθέτησα το speedtouch και ησύχασε.

Δημοσ.

Από τα χειρότερα ρούτερ.....

Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ (μόνο δοκιμαστικά),ακόμα λειτουργώ το speedtouch ενώ έχω αλλάξει αρκετούς παρόχους δεν το αλλάζω με τίποτα.

ΥΓ. Σε φίλο πού είχε ΟΤΕ (με το ποιο καινούριο speedtouch από το δικό μου) άλλαξε για οικονομικούς λόγους Και έβαλε hol , οι αποσυνδεσεις συνεχείς....

Τού έλεγαν τηλεφωνικα και έκανε κάτι αλλαγές κτλ αλλά τζίφος .

Στο τέλος του έστειλαν και δεύτερο ZTE με κούριερ (χωρίς να πάρουν το Πρώτο) και πάλι τα ίδια.

Τού τοποθέτησα το speedtouch και ησύχασε.

Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App

τα speedtouch μετα ονομαστηκαν Thomson και τωρα Technicolor ειναι απο τα πιο σταθερα ρουτερ σε χαλια γραμμες.τα zte ειναι γενικη αποτυχια για να μην πω γενετικη αποτυχια:P.

Εχω δει γραμμες που εκαναν dc's με αρκετα ρουτερ και στο τελος με thomson επαιζαν μια χαρα.

Δημοσ.

Και επειδή μ΄ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους:

Νομίζω πως τα ΖΤΕ από το 2013 κ μετά είναι τα μοναδικότερα router στην Ελλάδα.  

Τόσα features μαζεμένα δεν έχω συναντήσει σε άλλη μάρκα. :P

Είναι τα μόνα router που έχω συνατήσει τα τελευταία 15 χρόνια που σου λένε ότι κάνουν κάτι και μετά... δεν το κάνουν.

Σου δείχνουν enabled μια εντολή και στην πράξη ή δεν είναι, ή δουλεύει όποτε θέλει ή προβληματικά.

Όυτε τα ίδια δεν συμφωνούν με τον εαυτό τους πάντα. Ένα είναι ξεκάθαρο.

Δίδυμοι πρέπει να είναι στο ζώδιο. :P

Δεν ξέρω αν φταίει η ZTE σαν HW, το firmware του κάθε ISP, ή η συγκεκριμένη εισαγωγή που μπορεί να έφτασε και τα 3€/κομμάτι, πάντος δουλεύουν εκπληκτικά... αν δεν τα βάλεις στο ρεύμα. :P

Όπου με φωνάξουν πελάτες για προβλήματα δικτύου και έχουν τέτοιο router, στο μπλε καλάθι μαζί με τα καλώδια του.

Γλιτώνουμε χρόνο, χρήμματα και ψυχική οδύνη.

/sc

Δημοσ.

επειδη τα δινουν πολλοι Providers ο καθενας μαλλον με δικο του firmware αν και το firmware ισως να εχει ελαχιστες διαφορες ανα παροχο πιστευω οτι και ξεκλειδωτο firmware να βρουμε δεν θα ειναι πολυ καλυτερο:P

και πραγματι τοσα πολλα παραπονα για το zte και τοσα θεματα δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει στο ινσομνια.

Δημοσ.

<p>Και επειδή μ΄ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους:</p>

<p> </p>

<p>Νομίζω πως τα ΖΤΕ από το 2013 κ μετά είναι τα <u>μοναδικότερα</u> router στην Ελλάδα.  </p>

<p>Τόσα features μαζεμένα δεν έχω συναντήσει σε άλλη μάρκα. :P</p>

<p> </p>

<p>Είναι τα μόνα router που έχω συνατήσει τα τελευταία 15 χρόνια που σου λένε ότι κάνουν κάτι και μετά... δεν το κάνουν.</p>

<p>Σου δείχνουν enabled μια εντολή και στην πράξη ή δεν είναι, ή δουλεύει όποτε θέλει ή προβληματικά.</p>

<p>Όυτε τα ίδια δεν συμφωνούν με τον εαυτό τους πάντα. Ένα είναι ξεκάθαρο.</p>

<p>Δίδυμοι πρέπει να είναι στο ζώδιο. :P</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Δεν ξέρω αν φταίει η ZTE σαν HW, το firmware του κάθε ISP, ή η συγκεκριμένη εισαγωγή που μπορεί να έφτασε και τα 3€/κομμάτι, πάντος δουλεύουν εκπληκτικά... αν δεν τα βάλεις στο ρεύμα. :P</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Όπου με φωνάξουν πελάτες για προβλήματα δικτύου και έχουν τέτοιο router, στο μπλε καλάθι μαζί με τα καλώδια του.</p>

<p>Γλιτώνουμε χρόνο, χρήμματα και ψυχική οδύνη.</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>/sc</p>

Χαχαχα τα πες όλα.......

Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

και είναι τραγικο βεβαια σε εταιρειες να βλέπεις να εμπιστεύονται τετοιο ρουτερ.είναι απλα tragic.την δουλεια σου θες να κανεις και βγαζεις λεφτα από αυτό.δωσε 150 ευρω να παρεις τιποτα καλο.

Δημοσ.

Εννοείτε πως αν θες να κάνεις την δουλεια σου θα αγοράσεις ένα καλό-ακριβο ρουτερ... Αλλα για αστικη χρήση περιμένουμε οι εταιρίες να δινουν καλά ρουτερ; συγκεκριμένα είναι στη χολ τρία με τέσσερα χρόνια και έχω αλλάξει τρία ρουτερ... Το μόνο που έμεινα ευχαριστημένος ήταν το νετφαστερ το ένα που ήταν μεταλλικό αν θυμάστε. Το κράτησα πάνω απο δυο χρόνια αλλα με εγκατέλειψε όταν κάηκε... Μετά μου έδωσαν το σελπιπα που χάλασε πάνω κάτω σε δέκα μήνες... Και τώρα μου έδωσαν αυτην την υπερπαραγωγή το ζτε :P

Δημοσ.

Εννοείτε πως αν θες να κάνεις την δουλεια σου θα αγοράσεις ένα καλό-ακριβο ρουτερ... Αλλα για αστικη χρήση περιμένουμε οι εταιρίες να δινουν καλά ρουτερ; συγκεκριμένα είναι στη χολ τρία με τέσσερα χρόνια και έχω αλλάξει τρία ρουτερ... Το μόνο που έμεινα ευχαριστημένος ήταν το νετφαστερ το ένα που ήταν μεταλλικό αν θυμάστε. Το κράτησα πάνω απο δυο χρόνια αλλα με εγκατέλειψε όταν κάηκε... Μετά μου έδωσαν το σελπιπα που χάλασε πάνω κάτω σε δέκα μήνες... Και τώρα μου έδωσαν αυτην την υπερπαραγωγή το ζτε :P

ακομα και για αστικη χρηση οπως λες η να το πω καλυτερα για οικιακη χρηση αυτα που δινουν δεν ειναι ολα καλα.δυστυχως εχουν δωθει πολλα ρουτερ που ειναι απλα για πεταμα.κατα καιρους εχουν δωθει βεβαια και ωραια ρουτερ πχ linksys,fritz Κτλ.απλα προτιμουν να σου αλλαξουν 5 ρουτερ των 5 ευρω παρα να σου δωσουν ειδικα παλια που τα χαριζαν ρουτερ των 50 ευρω.το zte οκ απο ολους τους παροχους ακλαφτο θα παει

Δημοσ.

επειδη τα δινουν πολλοι Providers ο καθενας μαλλον με δικο του firmware αν και το firmware ισως να εχει ελαχιστες διαφορες ανα παροχο πιστευω οτι και ξεκλειδωτο firmware να βρουμε δεν θα ειναι πολυ καλυτερο :P

και πραγματι τοσα πολλα παραπονα για το zte και τοσα θεματα δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει στο ινσομνια.

πήτα τηλ. στην hol και μου ειπαν οτι προς το παρόν δεν δουλεύει η usb. Ισως στο μέλλον μου είπαν!!!

Δημοσ.

πήτα τηλ. στην hol και μου ειπαν οτι προς το παρόν δεν δουλεύει η usb. Ισως στο μέλλον μου είπαν!!!

α.ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου.

β.το μονο που λειπει σε αυτο το ρουτερ ειναι η Usb.ας παιξουν ολα τα αλλα σωστα και μετα βλεπουν και την Usb.εκτος αν φτιαξουν την Usb να παιζει σωστα και ολα τα αλλα παραμεινουν χαλια:P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...