Προς το περιεχόμενο

update iphone 4 iOS 4.2.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προσπαθώ να κάνω update ena iphone 4 iOS 4.2.1 se 6.1.3 δοκιμασα και με tinyumbrella αλλα και εσβησα τα hosts αλλα και παλι αυτο το ελεινο προγραμμα που λεγετε itunes μου πεταει error μετα που κανω shit+restore για να περασω το firmware που θέλω εγώ.

Μήπως ξέρει κανείς κάποιον άλλο τρόπο ή κατι άλλο που δεν κάνω σωστά?

Δημοσ.

ΔΙκο μου hardware ειναι οτι θελω θα το κανω. Αλλα να μου κανει την ζωη δυσκολη ενω αλλες εταιριες δεν το κανουν το καθιστα ελεινο. Καμια προταση απο καποιον γνώστη? Επίσης δεν τιθεται θεμα downgrade καθως update θα κάνω απλά όχι στην 7αρα έκδοση η οποία σέρνεται στα 4αρια...

Δημοσ.

ΔΙκο μου hardware ειναι οτι θελω θα το κανω. Αλλα να μου κανει την ζωη δυσκολη ενω αλλες εταιριες δεν το κανουν το καθιστα ελεινο. Καμια προταση απο καποιον γνώστη? Επίσης δεν τιθεται θεμα downgrade καθως update θα κάνω απλά όχι στην 7αρα έκδοση η οποία σέρνεται στα 4αρια...

Το software όμως είναι της Apple και το διαθέτει όπως θέλει. Το τι κάνουν οι άλλες εταιρείες δεν τους αφορά. Έχουν την δικιά τους φιλοσοφία. Αν αυτή η φιλοσοφία σου κάνει την ζωή δύσκολη αλλάζεις εταιρεία. Προιόν αυτής της φιλοσοφίας είναι και η απόφαση να υποστηρίζει μόνο την τελευταία version του iOS οπότε είτε update είτε downgrade, το ίδιο και το αυτό.

Για το τεχνικό θέμα ας απαντήσουν άλλοι (αν υπάρχει λύση). Το 4άρι μου πάντως (με "καθαρό" install στην 7) πάει πιο γρήγορα σε ορισμένες λειτουργίες και πιο αργά σε άλλες. Ξέρω πως πρόκειται για ένα smartphone 3,5 χρόνων και είναι λογικό να είναι κάπως αργό. Εξ άλλου δεν νομίζω ότι υπήρχε τίποτα καλύτερο διαθέσιμο το 2010. Ξέρω επίσης ότι κάποιοι θα προτιμούσαν να έμενε το 4 μαζί με το 3GS στη 6 (κατανοητό) άλλοι πάλι όχι. Η Apple πήρε την απόφαση της (να το πάει στην 7) και 'μεις αποφασίζουμε τι θέλουμε να αγοράσουμε και τι όχι.

Δημοσ.

Παιδια προσπαθώ να κάνω update ena iphone 4 iOS 4.2.1 se 6.1.3 δοκιμασα και με tinyumbrella αλλα και εσβησα τα hosts αλλα και παλι αυτο το ελεινο προγραμμα που λεγετε itunes μου πεταει error μετα που κανω shit+restore για να περασω το firmware που θέλω εγώ.

Μήπως ξέρει κανείς κάποιον άλλο τρόπο ή κατι άλλο που δεν κάνω σωστά?

SHSH για την 6.1.3 η οποιαδήποτε άλλη έκδοση έχεις φυλαγμένα? Αν δεν έχεις δεν πας σε καμιά και γι αυτό σου βγάζει ερρορ. Για να γίνει σε οποιαδήποτε έκδοση ιος6 downgrade θες SHSH / stitching.

Και λέγεται downgrade από, τη στιγμή που πας ή προσπαθείς να πας σε οποιαδήποτε έκδοση πιο κατω από την 7. Δε λέγεται update.

(παρεπιπτωντως κλαίω με το shit+restore)

Δημοσ.

Μα πως να εχω φυλαγμενα SHσH για 6.1.3 απο τη στιγμη που δεν την ειχα βάλει ποτε?

Έμ είδες που δεν τα έχεις ψάξει? Αφενός μπορούσες χαλαρά να τα κρατήσεις με tiny umbrella όσο υπογραφοταν και αφετέρου αν είχες τζειλμπρεικ πιο πριν η συντια είχε μια "συνήθεια"να τα σώζει πριν από σας για σας :)

Δημοσ.

Τωρα που εχω jailbreak  στην 4.2.1 δεν μπορω να κάνω κάτι?

Οχι, μονο αν τρέξεις το tinyumbrella και κάνεις Save SHSH έχοντας τικάρει στην καρτέλα advanced το request SHSH from cydia, και ΑΝ με αυτό σου βγάλει ότι έχεις SHSH για την 6.1.3. Αν δε βγάλει δεν πας που να χτυπιέσαι. 

Πας 7 και το σπας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...