CaseMao Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παίδες, έχω ένα Acer Aspire 5630 και στα ξαφνικά εκεί που δούλευε έκλεισε. Το ξανάνοιξα ο έρμος και ενώ κάνει κανονική εκκίνηση η οθόνη δεν δείχνει τίποτα.. Σαν να έχει φωτεινότητα 0 ένα πράγμα.. Του έβαλα ένα φακό στην οθόνη και μπορώ να διακρίνω τα πάντα ακόμα και το ποντίκι κουνιέται όλα κομπλέ.. Τι έγινε ρε παιδιά έκαψε κανένα Inverter λέτε??
SpirosLouis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χαλαρά το inverter πήγε περίπατο..κοίτα στο ebay τα πουλάνε με το κιλό
CaseMao Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χαλαρά το inverter πήγε περίπατο..κοίτα στο ebay τα πουλάνε με το κιλό Σίγουρα το Inverter είναι όμως;; Μην κάνω καμιά μπαρούφα και αγοράσω και δεν κάνω στο τέλος δουλειά;;
SpirosLouis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τι να σου πω 100% σίγουρα δεν είμαι. Αλλά είναι πολύ σπάνιο να έχει καεί η λάμπα.
coolerman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 κανείς δεν ξέρει τι έπαθε. δοκιμή άλλο ινβερτερ για αρχή,μετά πάς σε άλλο πράγμα. μπορεί να είναι και η οθόνη.
CaseMao Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία πάλι καλά που ξέρουμε τι είναι!! Λοιπόν θα αρχίσω από το Inverter παίδες και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα...
Roger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Συχνοτερες βλαβες κατα σειρα για την συγκεκριμενη βλαβη,πρωτα φταιει το motherboard,μετα η λαμπα και τελευταιος o inverter.
00 George 00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Η απόψεις του καθενός είναι σεβαστές και πρέπει να γίνονται τροφή για σκέψει , παρόλα αυτά και μία γνώμη από έναν τεχνικό δεν θα ήταν άσχημη για να σου επιβεβαιώσει το πρόβλημα .
Roger Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εννοειται,ειναι συνηθως το δευτερο βημα που γινεται,αν και θα πρεπει να ειναι το πρωτο γιατι πολλες φορες ανθρωποι πειραματιστηκαν,τα χαλασαν και μετα σκεφτηκαν να πανε σε τεχνικο. Ή ακομα για να αποφυγουμε τον τεχνικο,αγοαραστηκαν τσαμπα ανταλλακτικα που δεν χρησιμοποιηθηκαν ποτε.
ramarg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παίδες, έχω ένα Acer Aspire 5630 και στα ξαφνικά εκεί που δούλευε έκλεισε. Το ξανάνοιξα ο έρμος και ενώ κάνει κανονική εκκίνηση η οθόνη δεν δείχνει τίποτα.. Σαν να έχει φωτεινότητα 0 ένα πράγμα.. Του έβαλα ένα φακό στην οθόνη και μπορώ να διακρίνω τα πάντα ακόμα και το ποντίκι κουνιέται όλα κομπλέ.. Τι έγινε ρε παιδιά έκαψε κανένα Inverter λέτε?? Παντα οσοι εχουν προβλημα με την οθονη και δεν ξερουν τι αυτο τους προτεινω...φακο στην οθονη ! οπως σου ειπαν χαλαρα..αλλαζεις inverter περιπου 20-30 ευρω κανουν...ειναι αυτο που δινει-πολλαπλασιαζει το ρευμα στην οθονη...γιαυτο και εσβησε....
mdimitr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδή έπαθα κάτι παρόμοιο πρόσφατα πριν παραγγείλεις inverter τσέκαρε τον actuator της οθόνης (lid switch). Ανάλογα το μοντέλο είναι κουμπάκι πού εξέχει κοντά στην βάση της οθόνης η μαγνητικός αισθητήρας, εμένα ήταν μαγνητικός. Μπορεί να έχει μαγνητιστεί ή κολλήσει. Στο δικό μου παρατήρησα ότι πέρα από την οθόνη είχε απενεργοποιηθεί το πληκτρολόγιο και το touchpad. Αν είναι απενεργοποιημένα και εσένα τότε είναι αυτό και όχι ο inverter. Αρχικά βάλε μία εξωτερική οθόνη και δες τι γίνεται. Edit: Απ' ότι είδα στο μοντέλο σου υπάρχει κουμπάκι. (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) Αρχικά πάτα το πολλές φορές μην τυχόν έχει κολλήσει. Έπειτα τσέκαρε αν το κουμπί κάνει κάτι. π.χ. πές στα windows όταν κλείνει το καπάκι να κάνουν hibernate αν κλείνοντας το καπάκι (χωρίς συνδεδεμένη εξωτερική οθόνη) δεν κάνει τίποτα τότε όντως εκεί είναι το πρόβλημα. Αν συμπεριφέρεται κανονικά τότε πολύ πιθανόν να είναι inverter. Αν θες να ρισκάρεις πάρε καινούργιο inverter αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα φτιάξει μπορεί να είναι κάτι άλλο. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από mdimitr
Roger Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Παντα οσοι εχουν προβλημα με την οθονη και δεν ξερουν τι αυτο τους προτεινω...φακο στην οθονη ! οπως σου ειπαν χαλαρα..αλλαζεις inverter περιπου 20-30 ευρω κανουν...ειναι αυτο που δινει-πολλαπλασιαζει το ρευμα στην οθονη...γιαυτο και εσβησε.... Το χαλαρα μ'αρεσει
ramarg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το χαλαρα μ'αρεσει Διαβασε ολόκληρη την πρόταση ! Αναφέρθηκα σε πρόταση άλλου... Οποιος ειναι γνωστης δεν πανικοβαλλεται με τετοιες μικροαλλαγες... Μιλάμε για 4-8 βίδες δουλειά...Μονο πανικός δεν χρειάζεται.. οπως σου ειπαν χαλαρα..αλλαζεις inverter περιπου 20-30.....
CaseMao Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 άντε παίδες έβαλα και αγγελία για το συγκεκριμένο inverter http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/spares/248571-inverter-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-acer-aspire-5630/ όποιος ασχολείται και μπορεί να μου βρει κάτι ας κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου... προτιμώ από ηράκλειο κρήτης χέρι με χέρι και ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει το εργαλείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα