Avatar21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας παιδιά. Εδώ και καιρό έχω βάλει linux και από τότε μέχρι τώρα η δέυτερη μου οθόνη δεν έχει την ανάλυση που θα έπρεπε αλλά πολύ μικρότερη. Έχω κατεβάσει σχεδόν όλους τους drivers που μου δείχνει στο additional drivers και πάλι τίποτα. Έχω δοκιμάσει και άλλα πράγματα αλλά αποτέλεσμα κανέναν. Και μέσα από το panel της nvdia. Έχετε να προτείνεται καμία λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δώσε μας το αποτέλεσμα της εντολής xrandr και πες μας τι ανάλυση υποστηρίζει η δεύτερη οθόνη - native. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δώσε μας το αποτέλεσμα της εντολής xrandr και πες μας τι ανάλυση υποστηρίζει η δεύτερη οθόνη - native. Αυτά τώρα αλλά ποιο πριν, πριν κάνω αναβάθμιση τους drivers μου έδειχνε και για 1920x1080 που θέλω. Μόνο μια φόρα κάτι είχα κάνει και μου ήταν όλα οκ και μετά από μια μέρα όλα όπως πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ποια καρτα εχεις και ποιον driver εχεις αφησει αυτη τη στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις με το xrandr να δεις αν θα φτιάξει. xrandr --newmode "1920x1080_60.00" 172.80 1920 2040 2248 2576 1080 1081 1084 1118 -HSync +Vsync xrandr --addmode DVI-I-0 "1920x1080_60.00" xrandr --output DVI-I-0 --mode "1920x1080_60.00" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά και συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά χθες έκατσα και έβγαλα τα πάντα απο το pc γιατί δεν άνοιγε τα καθάρισα και μόλις άνοιξε η ανάλυση ήταν η σωστή :/. Χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ για αυτό :/. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον με το που ξαναέβαλες την κάρτα θα την είδε σωστά το λειτουργικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον με το που ξαναέβαλες την κάρτα θα την είδε σωστά το λειτουργικό Λες να είναι αυτό? Πάντως ότι και να ήταν τώρα είναι όλα κομπλέ. Με τόση σκόνη που έφαγα βραδιάτια πάλι καλά που έφτιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα