Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλλους. Θα χρειαστώ την βοήθεια σας στην δημηουργία ενός καινούργιου pc γιατί το laptop που είχαμε παρέδοσε πνεύμα.

Η χρήση που θα κάνω στον υπολογιστή είναι σχετικά απλή.

Κανά facebook, skype, youtube, ταινίες, μουσική, παιχνίδια στο internet άντε και κανά pro, san andreas.

Δουλεύω αρκετά και office.

Δεν έχω ιδέα περί σύνθεσης. Την συναρμολόγηση θα την κάνει τεχνικός στο χόρο μου.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει αρκετά μεγάλο σκληρό για να μπορώ να αποθηκεύω ταινίες και τραγούδια.

Επίσεις καλό θα ήτανε μελλοντικά να μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα.

ΠΧ.

Να μπορώ να του βάλω μια πιο καλή κάρτα γραφικών.

Τα χρήματα που μορώ να διαθέσω είναι 700 ευρώ μαζί με οθόνη. Αν μπορεί να γίνει και με λιγότερα θα ήταν καλύτερο.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Περιμένω τις απαντήσεις σας!!! :-)

Δημοσ.

Δέν έχω πρόβλημα.

¨Αν και πιστεύω οτί εάν τα αγοράσω όλλα από το ίδιο θα γλιτώσω σίγουρα τα μεταφορικά και μπορεί να έχω και κάπια έκπτωση!!!

Δημοσ.

Δέν έχω πρόβλημα.

¨Αν και πιστεύω οτί εάν τα αγοράσω όλλα από το ίδιο θα γλιτώσω σίγουρα τα μεταφορικά και μπορεί να έχω και κάπια έκπτωση!!!

λαθος πιστευεις..  απλα θα εχεις την δωρεαν συναρμολογηση

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλλους. Θα χρειαστώ την βοήθεια σας στην δημηουργία ενός καινούργιου pc γιατί το laptop που είχαμε παρέδοσε πνεύμα.

Η χρήση που θα κάνω στον υπολογιστή είναι σχετικά απλή.

Κανά facebook, skype, youtube, ταινίες, μουσική, παιχνίδια στο internet άντε και κανά pro, san andreas.

Δουλεύω αρκετά και office.

Δεν έχω ιδέα περί σύνθεσης. Την συναρμολόγηση θα την κάνει τεχνικός στο χόρο μου.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει αρκετά μεγάλο σκληρό για να μπορώ να αποθηκεύω ταινίες και τραγούδια.

Επίσεις καλό θα ήτανε μελλοντικά να μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα.

ΠΧ.

Να μπορώ να του βάλω μια πιο καλή κάρτα γραφικών.

Τα χρήματα που μορώ να διαθέσω είναι 700 ευρώ μαζί με οθόνη. Αν μπορεί να γίνει και με λιγότερα θα ήταν καλύτερο.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Περιμένω τις απαντήσεις σας!!! :-)

1. τα ορθογραφικα ρε ανθρωπε!!

2. σε εχω ετοιμο

post-239414-0-69120600-1392075059_thumb.png

απλα αλλαξε τις ραμ με αυτες  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552263

διοτι το σηκωνει το budget σου.

Oσο για οθονη κοιτα εδω

http://www.skroutz.gr/s/4046472/Dell-E2314H.html

ή ακομα πιο φτηνη  http://www.skroutz.gr/s/4178829/Viewsonic-VA2349S.html

Δημοσ.

Θέλει διορθώσεις η σύνθεση του φίλου σου. Μπορείς να δεις του Hyphen σε APU, αλλά δες και κάτι με fx.

690 με οθόνη, και αρκετά δυνατή gpu για να παίξεις και GTA V (σε medium, ίσως και high) όταν βγει γιατί τα GTA είναι συνήθως πιο απαιτητικά στον επεξεργαστή.. 

Untitled.jpg

Δημοσ.

Καλύτερα τη Viewsonic από αυτές ή LG IPS 23''.

Κι εγω την γουσταρω την viewsonic εχω εδω και χρονια μια οθονη της η οποια ηταν πολυ μπροστα για την εποχη της τοτε που την πηρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...