Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει!!

Βασικα δεν ξερω κ πολλα αλλα ας μπουμε στο θεμα μας.

Προχθες αλλαξα παροχο τηλεφωνου κ πηγα οτε.

Μου στειλανε το zte Το λευκο και δουλευει αψογα.

Η απορια μου..

Θελω(για τα παιδια)

Να μπαινω ασυρματα απο μια συσκευη κ να απενεργοποιο καποιες αλλες.

το υπολοιπο σπιτι να εχει κανονικα ιντερνετ.

απλα καποιες συσκευες που συνδεοντ και αυτες ασυρματα να μπορω να συνδεω και αποσυνδεω εγω.

Μπορω να το κανω αυτος μεσα απο ρυθμισεις του ρουτερ;

Ευχαριστω πολυ κ αν βρεθει καποιος που να ξερει!!

Βημα-βημα

Δημοσ.

Αν το συγκεκριμένο router είχε δυνατότητα πολλαπλών wifi (π.χ. mywifi1, mywifi2, κλπ) θα γίνονταν πιο γρήγορα, αλλά τώρα θελει αλλη πατεντα. Δυστυχώς η πατέντα ειναι λίγο περιπλοκη οποτε εσυ ξερεις αν θα την χρησιμοποιήσεις.

Κατέβασε το manual από https://www.ote.gr/documents/10280/1356999/ZTE_H108NS_Manual.pdf/e9a57072-8fd7-4616-8bed-5bae9da1736f και ξεψάχνισε το για να καταλάβεις πως δουλευει το Internet και πως θα μπορείς να μπαίνεις στις ρυθμίσεις του router. 

Απο εκεί και πέρα χρειάζεται να ξέρεις τι mac address των συσκευών που συνδεονται ασύρματα. Όταν είναι συνδεμένες, η λίστα φαίνεται στην εικόνα 14 τη σελίδας 27, στη γραμμή dhcp clients list. Οι mac ειναι μοναδικές και σταθερές.

Η λύση στο πρόβλημα σου ειναι στη σελίδα 31 στην εικόνα (β μερος της εικονας 10) στην κορυφή της σελίδας. Στη γραμμή wireless mac address filter, το κάνεις active, στο action επιλέγεις deny, στα πεδια mac address γράφεις τις mac των συσκευών που θες να πετάξεις έξω και πατάς save. Οταν θες να αφησεις καποια συσκευή να μπει, είτε αφαιρείς τη mac-save ή κάνεις deactivate-save

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα..Ευχαριστω πολυ.

Αυτη η διαδικασια που λες θελει ωρα για να το κανω καθε βραδυ σχεδον;

Εχω κ το λευκο thomson αλλα λογικα αυτο που θελουμε wifi1 και 2 μονο εμποριου θα το εχουν.

Δημοσ.

Τη διαδικασία πρεπει να την κανεις οποτε θες να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις την πρόσβαση κάποια συσκευής στο τοπικό σου δίκτυο.

Ουτε το thomson το κάνει. Αν θες να παίζεις με διαφορετικά wifi πρέπει να αγοράσεις αλλο router

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με το zte... Αλλα τα περισσότερα μόντεμ έχουν επιλογή για να ρυθμίσεις ανα mac adress να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ για συγκεκριμένες ώρες.

Δημοσ.

Μπορείς να μπεις στο μενου του ρούτερ και να επιλέξεις μόνο μια ασύρματη συσκευή να επιτρέπεται να μπαίνει στο WiFi σου.

Έχει αριθμητική επιλογή για το πόσες να επιτρέπει.

Δημοσ.

Μπες στο μενού του ρούτερ μέσα απ'το browser και κάπου έχει επιλογή για πόσες συσκευές θα επιτρέπονται.

Τώρα δε θυμάμαι ακριβώς που είναι. Είμαι στο γραφείο, όχι σπίτι.

Δημοσ.

Θελω νς βλεπω ομως πια θα πεταω εξω!!

Σε ζαλισα λιγο αλλα για να καταλαβεις,θελω να κλεινω το wifi του μικρου κ τα υπολοιπα να δουλευουν κανονικα.

Θα το κοιταξω οταν παω σπιτι κ γω.

Δημοσ.

Αν μπεις μ'ένα δε θα μπαίνει άλλο!

Έχε στανταρ ένα (δύο, τρία...) μονίμως συνδεδεμένο και τέλος.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι θέλει το παιδί... Θέλει όλες οι συσκευές να συνδέονται κανονικά ασύρματα εκτός απο κάποιες ώρες το βραδυ.

Δημοσ.

Θελω να μπαινω π.χ να μπαινω ρυθμισεις ρουτερ 198.κ τ.τ.λ και να βλεπω οτι τωρα ειναι μεσα ενα pc ενα iphone και ενα ipod.

Να μπορω να κλεισω το ιντερνετ απο το iphone.τα υπολοιπα κανονικα να δουλευουν.

αυτο θελω

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...