Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτο το φλασακι εδω και καναδυο χρονια http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550390 και σημερα το εβαλα σε εναν υπολογιστη στο σχολειο,πηγα να ανοιξω ενα αρχειο και κολλησε το παραθυρο που ηταν ανοιχτο το φλασακι και εγω το εβγαλα και το ξαναεβαλα με ασφαλη καταργηση και οταν το ξαναβαζω μου φαινεται ετσι μεσα στον υπολογιστη  post-221625-0-62292300-1391776081_thumb.jpg Πως διορθωνεται;;;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λεει οτι εχει προστασία με ενα κλικ , μηπως του εχεις βάλεις με κανα πρόγραμμα προστασία η εχει καποιο κουμπάκι επανω του που το κανει lock ?

Δημοσ.

οταν παταω διαμορφωση μου λεει δεν υπαρχει δισκος στο ι...αν το κανω φορματ σε ntfs θα μπορω να ανακτησω καποια αρχεια που θα ηθελα να σωσω μεσω ενα προγραμματος που εχω ή δεν θα μπρω??

Δημοσ.

κατεβασε καποιο προγραμμα ανακτησης και δες αν βλεπει τα αρχεια μεσα τουλαχιστον να τα σωσεις,αν και απ οτι μυριζομαι στικακι τελος.

Δημοσ.

Και το φλασακι σκληρος ειναι.. Αν τι εβγαζες χωεμρις ασφαλη λειτουργια λογικο ειναι πολλα bad sectors αρα 80- health ... Ταξιδι το φλασακι. Σκεψου οτι σε 2 χρονια πολλοι αλκαζουν αυτοκινητο ;-)

Δημοσ.

οταν πατας δηλαδη ασφαλη καταργηση δεν δινει ρευμα στη θυρα ο υπολογιστης για να μπορεις να το βγαλεις;;

εγω το φλασακι το πηρα ιανουαριο του 2012 και εχει 5 χρονια εγγυηση αν το παω στο e-shop λετε να το δεχθουν;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...