koularasss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 εχω αυτο το φλασακι εδω και καναδυο χρονια http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550390 και σημερα το εβαλα σε εναν υπολογιστη στο σχολειο,πηγα να ανοιξω ενα αρχειο και κολλησε το παραθυρο που ηταν ανοιχτο το φλασακι και εγω το εβγαλα και το ξαναεβαλα με ασφαλη καταργηση και οταν το ξαναβαζω μου φαινεται ετσι μεσα στον υπολογιστη Πως διορθωνεται;;;
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Λεει οτι εχει προστασία με ενα κλικ , μηπως του εχεις βάλεις με κανα πρόγραμμα προστασία η εχει καποιο κουμπάκι επανω του που το κανει lock ?
koularasss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 προγραμμα δεν εχω βαλει,κουμπακι πανω του δεν βλεπω πουθενα ...
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα τωρα που το ξανα παρατηρώ κανει εχει να κανει με το office .... Για δες εδώ http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2010-office_install/microsoft-office-click-to-run-protected-q-drive/8ec13e71-30ea-4c01-b97a-c4f374c1007e
koularasss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οπα δεν ελεγα για εκεινο για τον αφαιρουμενο δισκο I ελεγα
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ααα , αμα δεν εχεις αρχεία μεσα ρίξε του ενα format σε ntfs
koularasss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οταν παταω διαμορφωση μου λεει δεν υπαρχει δισκος στο ι...αν το κανω φορματ σε ntfs θα μπορω να ανακτησω καποια αρχεια που θα ηθελα να σωσω μεσω ενα προγραμματος που εχω ή δεν θα μπρω??
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Θα μπορείς , αλλα πριν κανεις format σε αλλο pc το εχεις δοκιμάσει και δουλεύει ?
koularasss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 φαινεται το φλασακι και σε αλλους υπολογιστες στη φωτο αλλα οταν παταω να κανει φορματ δεν το βρισκει
Xristaras12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε καποιο προγραμμα ανακτησης και δες αν βλεπει τα αρχεια μεσα τουλαχιστον να τα σωσεις,αν και απ οτι μυριζομαι στικακι τελος.
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο που λεει ο χρήστος , δοκίμασε το ontrack easy recovery ή το recuva
koularasss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ειχα το recuva στο pc το δοκιμασα αλλα τιποτα...δηλαδη παει χαλασε το στικακι;;απο τι μπορει να προκληθηκε αυτο;;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 μπορει να ηταν στα τελευταια του,μπορει απλα να το εβγαλες χωρις ασφαλη καταργηση και να καηκε,μπορει 1002. 1
agerakel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Και το φλασακι σκληρος ειναι.. Αν τι εβγαζες χωεμρις ασφαλη λειτουργια λογικο ειναι πολλα bad sectors αρα 80- health ... Ταξιδι το φλασακι. Σκεψου οτι σε 2 χρονια πολλοι αλκαζουν αυτοκινητο ;-)
koularasss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οταν πατας δηλαδη ασφαλη καταργηση δεν δινει ρευμα στη θυρα ο υπολογιστης για να μπορεις να το βγαλεις;; εγω το φλασακι το πηρα ιανουαριο του 2012 και εχει 5 χρονια εγγυηση αν το παω στο e-shop λετε να το δεχθουν;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα