geoka7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας. Έχω ένα HP DV6-2117EV τετραετίας, στο οποίο "χτύπησε" η μητρική. Από την ΗΡ μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον το ανταλλακτικό. Ξέρει κανείς, να υπάρχει κάποιος, που να τις επισκευάζει; ή αν υπάρχει περίπτωση να βρω μεταχειρισμένη.
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεις να κοιτάξεις στο ebay μηπως βρεις ανταλλακτικόα , αλλα κατα την γνώμη μου αν ειναι πολυ ακριβό δεν αξίζει να κανεις την αλλαγή
asimeniasfika Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν διάφοροι που τις επισκευάζουν. Αν κάνεις ένα google search για επισκευή μητρικής σίγουρα θα βρεις. Βέβαια δεν ξέρουμε κι αυτή η επισκευή πόσο θα κρατήσει ή αν συμφέρει το κόστος της.
coolerman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 τι σου έκανε και 'χτύπησε'(όπως είπαν) η μητρική;; πρέπει να βρείς το ακριβές μοντέλο(p/n) τις μητρικής! ανέβασε και μια αγγελία ζήτησης.
ramarg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 αποτι κοιταξα στο ebay,οχι δεν υπαρχει ανταλλακτικό...και μητρικη καρτα μονο για τη σειρα dv6 χτυπαει κατι 150αρια +μεταφορικά..δεν σε συμφαίρει..το κανει κομματια ή το δίνεις καπου για ανταλλακτικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα