ektelion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Όντως, λένε ότι χωρίς το cap υπάρχει θέμα με τα facial animations και ότι για αυτό μπήκε εξ αρχής. Στο link που παρέθεσα έχει περισσότερες πληροφορίες. Προσωπικά οτιδήποτε πάνω από 30 είναι ΟΚ για εμένα. Αν για εσένα είναι τόσο σημαντικός παράγοντας, αν και όπως είπα δεν έχω παίξει το παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι κρίμα να το χάσεις για αυτό το λόγο. Για εμένα τα fps είναι στον πάτο των κριτηρίων όταν μιλάμε για βιντεοπαιχνίδια (μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια, προφανώς). Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μου είχε διαφύγει τελείως το LA Noire, και τώρα που το είδα μπορώ να πω ότι το LA έχει πιο φυσικό animation, απλά στο Ryse είναι πιο έντονες οι εκφράσεις όπως είπε και ο Ghost. Για το LA Noire έλεγα ότι είναι πιο δυνατές οι εκφράσεις. Επειδή όπως έγραψε και ο Ektelion σου δίνουν clues με το πώς παίζουν με χείλη / μάτια αν λένε ψέματα, ενώ π.χ. στο Ryse δεν θα τραβάει το στόμα του περίεργα ή θα παίζει τα μάτια ενώ μάχεται. Πάντως θα ήθελα το Ryse στο PC, γιατί γουστάρω brutalιές.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πιο απότομες εκφράσεις έχει το Ryse, απλά το Noire έχει πιο πολύ λεπτομέρεια ας το πούμε.Δεν ξέρω δικιά μου άποψη.Ναι θα ήταν ενδιαφέρον το Ryse στο PC αλλά δεν το βλέπω σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις