ektelion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλά, ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι το A:I προσφέρεται για επίδειξη ικανοτήτων των next gen συστημάτων/κονσολών. Τώρα για το Witcher 3, η CDP έχει αποδείξει ότι δεν κωλώνει να ανεβάσει τον πήχη (προσφέροντας παράλληλα μια αξιοπρεπέστατη εμπειρία και σε όσους δεν μπορούν να πετάνε τα ευρώ με το φτυάρι στο PC τους, αντίθετα με κάποιους άλλους, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε γκουχ γκουχ *Crytek* γκουχ γκουχ). Από την άλλη, ελπίζω αυτό που θα βγάλουν να είναι το τελικό προϊόν και όχι η... beta όπως έκαναν με τα δύο προηγούμενα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 H CryTek έχει σβήσει σαν εταιρεία.Βέβαια θα μπορούσε κανείς να πει ότι ανέβασε τον πήχη στο Ryse για το Xbox, το facial animation είναι ότι καλύτερο έχουμε δει.Απλά για PC δεν πλέον, μόνο η CD Projekt νοιάζεται πραγματικά.
ektelion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ε, και η CA που φτιάχνει το Α:Ι είναι κατ' εξοχήν "PC" εταιρεία. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο έχει εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Άλλο RTS κι άλλο Survival Horror. Για να δούμε τι θα δούμε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 στο Ryse για το Xbox, το facial animation είναι ότι καλύτερο έχουμε δει. Είναι καλύτερο του L.A. Noire; (θα ψάξω μετά για βίντεο, γιατί δεν μπορώ τώρα)
ektelion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Είναι καλύτερο του L.A. Noire; (θα ψάξω μετά για βίντεο, γιατί δεν μπορώ τώρα) Χαχα, κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όταν ανέφερε το Ryse ο Psycho. Ορίστε κι ένα σχετικό βίντεο:
ektelion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πςςς, mui impressivo. Κρίμα που από ό,τι λένε σαν παιχνίδι είναι μέτριο. Κάτι σε Dante's Inferno μού φέρνει η εξέλιξή του.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Dunno, σαν πιο προσεγμένο βγαίνει (σε animation, όχι γραφικά) το LA Noire. Από την άλλη βέβαια, οι ηθοποιοί εκεί έκαναν γενικά πιο "δυνατές" γκριμάτσες, μιας και το παιχνίδι βασίζεται κυρίως στο facial animation.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πλάκα πλάκα το LA Noire δεν ήξερα ότι έχει τόσο καλό facial animation..Για να το βάλω να κατεβαίνει, φαίνεται σαν το Mafia ενδιαφέρον.
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ε ρε μάστορα θα μας τρελάνεις, πώς τότε λες μετά βεβαιότητας ότι το Ryse έχει καλύτερο facial animation... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μου είχε διαφύγει τελείως το LA Noire, και τώρα που το είδα μπορώ να πω ότι το LA έχει πιο φυσικό animation, απλά στο Ryse είναι πιο έντονες οι εκφράσεις όπως είπε και ο Ghost.
ektelion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στο Ryse είναι μάλλον ανώτερη (βλ. Andy Serkis Studio), αλλά δεν ξέρω για το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά είχα ψαρώσει τρομερά με το L.A. Noire και είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχω δει σε αυτόν τον τομέα μέχρι στιγμής. Στο βιντεάκι που ανέβασες για το Ryse βλέπω κάποια θεματάκια με το συγχρονισμό ήχου/εικόνας και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που με χαλάνε, αλλά δεν μπορώ να τα συγκρίνω κιόλας. Το L.A. Noire (που btw μπορείς να το βρεις Πηγή: με έξι ευρώ κανονικά και με το νόμο), δεν μοιάζει με το Mafia. Ουσιαστικά είσαι επιθεωρητής και εξιχνιάζεις εγκλήματα. Ένα από τα major selling points του ήταν ότι τα facial animations, πέρα από state of the art είναι και πιο ουσιαστικά αφού από τις εκφράσεις των υπόπτων/μαρτύρων μπορείς να καταλάβεις αν λένε αλήθεια ή ψέματα. Δεν ξέρω, όμως, αν αυτό έχει εφαρμοστεί καλά στην πράξη γιατί παρότι έχω το παιχνίδι εδώ κι ένα χρόνο έχω παίξει μόνο τις δύο πρώτες αποστολές Είναι από αυτά τα παιχνίδια που τα βλέπεις, ψαρώνεις, λες "άσε το τώρα που πήζω, μην το κάψω, καλύτερα να το παίξω όταν έχω χρόνο" και τελικά δεν βρίσκεις χρόνο ποτέ. Όπως τα περισσότερα παιχνίδια της συλλογής μου δηλαδή *sigh* 1
ektelion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 To Πηγή: Google είναι φίλος μας ;-)
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλά με το unlock μου είπε ένας φίλος μόλις ότι κάποιοι είχαν θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις