cac Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και απο μένα. Εχω δύο ερωτήσεις για το router Η108L. μετα απο αλλαγη σε wind δεν είμαι πολύ ευχαισριτημένος απο το wifi και αν κι εχω αλλάξει κανάλια δεν έχω δει βελτίωση. Υπάρχει κάποια άλλη ρυθμιση που μπορώ να δοκιμάσω? Επίσης ένα router παλιότερο της cellpipe 7130 μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να επεκτείνω το wifi του ζτε?
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και απο μένα. Εχω δύο ερωτήσεις για το router Η108L. μετα απο αλλαγη σε wind δεν είμαι πολύ ευχαισριτημένος απο το wifi και αν κι εχω αλλάξει κανάλια δεν έχω δει βελτίωση. Υπάρχει κάποια άλλη ρυθμιση που μπορώ να δοκιμάσω? Επίσης ένα router παλιότερο της cellpipe 7130 μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να επεκτείνω το wifi του ζτε? α.δεν θα ακουσεις κανεναν να λεει καλα λογια για αυτο το ρουτερ.απο τοτε που το δινουν διαφοροι παροχοι εχουν ανοιχτει απειρα θεματα για αυτο το ρουτερ. β.πολλες ρυθμισεις μην περιμενεις.απλα μπορεις να κανεις 2 πραγματα.ειτε να κλεισεις το wifi και να χρησιμοποιησεις το wifi του cellipe για το ασυρματο.ειτε να παιξεις παραλληλα και με τα 2 wifi.πχ το ενα να καλυπτει το ενα κομματι του σπιτιου και το δευτερο το αλλο κομματι του σπιτιου. γ.επισης θα μπορουσες να μην χρησιμοποιησεις καν το zte και να βαλεις μονο το cellpipe.απλα να σεταρεις Username/password Της wind για να παιξει.αν και δεν ειμαι σιγουρος αν θελει Username/password η wind η αν παιζει με καποιο γενικο account ή χωρις καν account(δηλαδη να γραφει οτι νανε) εδω υπαρχει ενα παρομοιο θεματακι http://www.insomnia.gr/topic/517816-wifi-με-δύο-router/ αν ακολουθησεις την λυση b. απλα δεν μπορεις στο 99 τις 100 των περιπτωσεων να παιξουν τα 2 ρουτερ ασυρματα μεταξυ τους.συνηθως πρεπει να ριξεις καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα