IceFrog Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Επανερχομαι στο θεμα και παλι, αλλαξη μητρικη και πηρα αυτη της υποφραφης μου. Πολυ καλη, απιστευτο bios. τωρα μπορω να καρφωσω ρευμα κανονικα. Οταν τον ειχα stock στα 3,3 χωρις turbo mode με ρευμα στο auto ειχα vcore 1,200. Με αυτο το vcore μπορεσα και ανεβηκα μεχρι τα 4. Να σημειωσω πως ειχα το llc στο ultra και το vcore σε full load επαιζε 1.200-1.208. Το γυρισα σε extreme και παλι διαφορα δεν ειδα, γινοταν το ιδιο. Υτη τη στιγμη ειμαι στα 4.4 με ρευμα 1,290 και πηγαινει μεχρι και 1.298. Πρεπει να παιξω με offset? να το αφησω ετσι? Για πειτε καμια γνωμη
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 καλο θα ηταν να εβαζες και offset. Θα παιζεις με πιο χαμηλο vcore και θα βαλεις offset τοσο, οσο σου χρειαζεται για να φτασεις στο επιθυμητο vcore οταν εισαι under load.
IceFrog Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 το εβαλα στο auto απο manual και μου κραταει παντα το ιδιο vcore. Μαλλος θα πρεπει να ενεργοποιησω τα c states ξανα
pnick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 To Auto είναι λίγο παγίδα, ειδικά αν ανεβάζεις πολύ OC. Σε χαμηλά OC'ing δεν έχει πρόβλημα, γιατί ούτως ή άλλως τα ρεύματα δεν χρειάζεται να ανέβουν πολύ. Γενικά, πάντως, θα έχεις ψηλότερες θερμοκρασίες με Auto.
IceFrog Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Η πλακα ειναι πως το uato ου εδωσε 0,003 πιο λιγο vcore απ οτι ειχα manual εγω για να ειμαι σταθερος. δεν ξερω πως εγινε αυτο
pnick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Με ποιο πρόγραμμα βλέπεις τις τάσεις; Επίσης, αν κάπου βλέπεις VID δεν είναι το ίδιο με το Vcore. Τέλος, πολλές φορές οι απότομες αυξήσεις της τάσης δεν φαίνονται, ούτε καταγράφονται, αλλά υπάρχουν. Με το Auto συμβαίνει αρκετά αυτό.
IceFrog Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 εχω το cpu id και το προγραμμα της asus. βλεπω vcore ειναι σιγουρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα