Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταφερα και το ανοιξα και εφτιαξα και ένα λογαριασμο gmail

Πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες του με gmail για χρηση από android ?

Δεν είμαι και σχετικος με iphone

Πως το ανοιξες? Εισαι σιγουρος οτι ειναι λειτουργικα εντάξει τώρα? 

Τι ενοείς να συγχρονίσεις τις επαφες για χρηση απο android? θες να τις εχεις και στις 2 συσκευες,και να συγχρονιστουν μεσω mail ?

Δημοσ.

Μαλλον...Παω να του κανω απλα επαναφορά και ζηταει οπωσδήποτε ενημερωση λογισμικού και θελει πολλες ωρες.Δεν μπορω να την αποφυγω?

οχι, μοναχα μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου μπορεις να κανεις ολικη επαναφορα, χωρις χρηση η/υ, αλλιως μοιραια θα βαλεις το τελευταιο fw που υπογραφει η apple (γτπ ξερω...)

μην ξεχασεις στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου, να ενεργοποιησεις μεσα απο τον λογαριασμο gmail να εμφανιζονται οι επαφες σου, και αντιστοιχα απο το icloud να απενεργοποιησεις την προβολη των εκει επαφων.

Δημοσ.

Μαλλον...Παω να του κανω απλα επαναφορά και ζηταει οπωσδήποτε ενημερωση λογισμικού και θελει πολλες ωρες.Δεν μπορω να την αποφυγω?

Tι  ios φοράει? 6 ? 

Δημοσ.

οχι, μοναχα μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου μπορεις να κανεις ολικη επαναφορα, χωρις χρηση η/υ, αλλιως μοιραια θα βαλεις το τελευταιο fw που υπογραφει η apple (γτπ ξερω...)

μην ξεχασεις στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου, να ενεργοποιησεις μεσα απο τον λογαριασμο gmail να εμφανιζονται οι επαφες σου, και αντιστοιχα απο το icloud να απενεργοποιησεις την προβολη των εκει επαφων.

Πως μπορω να το κανω από το κινητο

φοραει 7.0.4

Δημοσ.

Δεν πολυκαταλαβα πως ανοιξε.....Νομιζω με DBU mode

Θελω να τα σβησω όλα τora

DFU είναι ! χαχα   σκεφτηκα να στο προτεινω αλλα μου φανηκε εξωφρενικό να σου προτεινω dfu εφοσον δεν εδινε σημαδι παραμικρης ζωης...τι να πω...στα κεφια του το πετυχες..τι θες να σβησεις ακριβως? τι εχεις περασμενο μεσα αυτη τη στιγμή ? κανονινή ενεργοποίηση δεν δοκίμασες ? δεν μπαινει καθολου μεσα στο λειτουργικό να σβησεις τα παντα χειροκίνητα και σίγουρα ?

Δημοσ.

φοραει 7.0.4

ε τοτε τί φοβάσαι..εγω νομιζα φοραει 6 και φοβασαι μην το χασεις... αφου φοραει 7 καντου ενα restore,set up as new να διαγραφουν ολα...παλι στην 7.0.4 θα παει εφόσον είναι η πιο προσφατη-επίσημη εκδοση... ;)

Δημοσ.

ε τοτε τί φοβάσαι..εγω νομιζα φοραει 6 και φοβασαι μην το χασεις... αφου φοραει 7 καντου ενα restore,set up as new να διαγραφουν ολα...παλι στην 7.0.4 θα παει εφόσον είναι η πιο προσφατη-επίσημη εκδοση... ;)

Και πως γινεται γρηγορα αυτό ?

Δημοσ.

DFU είναι ! χαχα   σκεφτηκα να στο προτεινω αλλα μου φανηκε εξωφρενικό να σου προτεινω dfu εφοσον δεν εδινε σημαδι παραμικρης ζωης...τι να πω...στα κεφια του το πετυχες..τι θες να σβησεις ακριβως? τι εχεις περασμενο μεσα αυτη τη στιγμή ? κανονινή ενεργοποίηση δεν δοκίμασες ? δεν μπαινει καθολου μεσα στο λειτουργικό να σβησεις τα παντα χειροκίνητα και σίγουρα ?

Βασικα θελω να σβησω επαφες και φωτογραφιες ευκολα αν γινεται

Μια χαρα μπαινει  μεσα

Δημοσ.

φοραει 7.0.4

general/reset/erase all content ans settings

το γυρναει στην αρχικη του κατασταση (δεν ειναι βεβαια το ιδιο με φρασκια εγκατασταση του 7.0.4). Νομιζα πως φορουσες παλιοτερο fw οταν απαντησα πριν.

Και πως γινεται γρηγορα αυτό ?

το γρηγορα ειναι σχετικο, πρεπει να κατεβασεις στο pc/mac την 7.0.4 ...

Δημοσ.

general/reset/erase all content ans settings

το γυρναει στην αρχικη του κατασταση (δεν ειναι βεβαια το ιδιο με φρασκια εγκατασταση του 7.0.4). Νομιζα πως φορουσες παλιοτερο fw οταν απαντησα πριν.

το γρηγορα ειναι σχετικο, πρεπει να κατεβασεις στο pc/mac την 7.0.4 ...

Το εκανα αυτό επελεξα Ελλαδα αλλα είμαι σιγουρος οτι εσβησαν όλα ?Ζηταει sim που δεν εχω μεσα και δεν μπορω να δω το μενου του

Δημοσ.

Το εκανα αυτό επελεξα Ελλαδα αλλα είμαι σιγουρος οτι εσβησαν όλα ?Ζηταει sim που δεν εχω μεσα και δεν μπορω να δω το μενου του

προσωπικα οσες φορες το εκανα σβηστηκαν ολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...