DjVassel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Χρησιμοποιουνε το ιδιο apple id σε δυο τηλεφωνα; Sent from my iPhone using Insomnia
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον...Παω να του κανω απλα επαναφορά και ζηταει οπωσδήποτε ενημερωση λογισμικού και θελει πολλες ωρες.Δεν μπορω να την αποφυγω?
ramarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καταφερα και το ανοιξα και εφτιαξα και ένα λογαριασμο gmail Πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες του με gmail για χρηση από android ? Δεν είμαι και σχετικος με iphone Πως το ανοιξες? Εισαι σιγουρος οτι ειναι λειτουργικα εντάξει τώρα? Τι ενοείς να συγχρονίσεις τις επαφες για χρηση απο android? θες να τις εχεις και στις 2 συσκευες,και να συγχρονιστουν μεσω mail ?
basilis5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον...Παω να του κανω απλα επαναφορά και ζηταει οπωσδήποτε ενημερωση λογισμικού και θελει πολλες ωρες.Δεν μπορω να την αποφυγω? οχι, μοναχα μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου μπορεις να κανεις ολικη επαναφορα, χωρις χρηση η/υ, αλλιως μοιραια θα βαλεις το τελευταιο fw που υπογραφει η apple (γτπ ξερω...) μην ξεχασεις στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου, να ενεργοποιησεις μεσα απο τον λογαριασμο gmail να εμφανιζονται οι επαφες σου, και αντιστοιχα απο το icloud να απενεργοποιησεις την προβολη των εκει επαφων.
ramarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον...Παω να του κανω απλα επαναφορά και ζηταει οπωσδήποτε ενημερωση λογισμικού και θελει πολλες ωρες.Δεν μπορω να την αποφυγω? Tι ios φοράει? 6 ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 οχι, μοναχα μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου μπορεις να κανεις ολικη επαναφορα, χωρις χρηση η/υ, αλλιως μοιραια θα βαλεις το τελευταιο fw που υπογραφει η apple (γτπ ξερω...) μην ξεχασεις στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου, να ενεργοποιησεις μεσα απο τον λογαριασμο gmail να εμφανιζονται οι επαφες σου, και αντιστοιχα απο το icloud να απενεργοποιησεις την προβολη των εκει επαφων. Πως μπορω να το κανω από το κινητο φοραει 7.0.4
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πολυκαταλαβα πως ανοιξε.....Νομιζω με DBU mode Θελω να τα σβησω όλα τωρα
ramarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πολυκαταλαβα πως ανοιξε.....Νομιζω με DBU mode Θελω να τα σβησω όλα τora DFU είναι ! χαχα σκεφτηκα να στο προτεινω αλλα μου φανηκε εξωφρενικό να σου προτεινω dfu εφοσον δεν εδινε σημαδι παραμικρης ζωης...τι να πω...στα κεφια του το πετυχες..τι θες να σβησεις ακριβως? τι εχεις περασμενο μεσα αυτη τη στιγμή ? κανονινή ενεργοποίηση δεν δοκίμασες ? δεν μπαινει καθολου μεσα στο λειτουργικό να σβησεις τα παντα χειροκίνητα και σίγουρα ?
ramarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πως μπορω να το κανω από το κινητο φοραει 7.0.4 ε τοτε τί φοβάσαι..εγω νομιζα φοραει 6 και φοβασαι μην το χασεις... αφου φοραει 7 καντου ενα restore,set up as new να διαγραφουν ολα...παλι στην 7.0.4 θα παει εφόσον είναι η πιο προσφατη-επίσημη εκδοση...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ε τοτε τί φοβάσαι..εγω νομιζα φοραει 6 και φοβασαι μην το χασεις... αφου φοραει 7 καντου ενα restore,set up as new να διαγραφουν ολα...παλι στην 7.0.4 θα παει εφόσον είναι η πιο προσφατη-επίσημη εκδοση... Και πως γινεται γρηγορα αυτό ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 DFU είναι ! χαχα σκεφτηκα να στο προτεινω αλλα μου φανηκε εξωφρενικό να σου προτεινω dfu εφοσον δεν εδινε σημαδι παραμικρης ζωης...τι να πω...στα κεφια του το πετυχες..τι θες να σβησεις ακριβως? τι εχεις περασμενο μεσα αυτη τη στιγμή ? κανονινή ενεργοποίηση δεν δοκίμασες ? δεν μπαινει καθολου μεσα στο λειτουργικό να σβησεις τα παντα χειροκίνητα και σίγουρα ? Βασικα θελω να σβησω επαφες και φωτογραφιες ευκολα αν γινεται Μια χαρα μπαινει μεσα
basilis5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πως μπορω να το κανω από το κινητο φοραει 7.0.4 general/reset/erase all content ans settings το γυρναει στην αρχικη του κατασταση (δεν ειναι βεβαια το ιδιο με φρασκια εγκατασταση του 7.0.4). Νομιζα πως φορουσες παλιοτερο fw οταν απαντησα πριν. Και πως γινεται γρηγορα αυτό ? το γρηγορα ειναι σχετικο, πρεπει να κατεβασεις στο pc/mac την 7.0.4 ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 general/reset/erase all content ans settings το γυρναει στην αρχικη του κατασταση (δεν ειναι βεβαια το ιδιο με φρασκια εγκατασταση του 7.0.4). Νομιζα πως φορουσες παλιοτερο fw οταν απαντησα πριν. το γρηγορα ειναι σχετικο, πρεπει να κατεβασεις στο pc/mac την 7.0.4 ... Το εκανα αυτό επελεξα Ελλαδα αλλα είμαι σιγουρος οτι εσβησαν όλα ?Ζηταει sim που δεν εχω μεσα και δεν μπορω να δω το μενου του
basilis5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το εκανα αυτό επελεξα Ελλαδα αλλα είμαι σιγουρος οτι εσβησαν όλα ?Ζηταει sim που δεν εχω μεσα και δεν μπορω να δω το μενου του προσωπικα οσες φορες το εκανα σβηστηκαν ολα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στο μενου του κινητου χωρις sim δεν μπορω να μπω για επαληθευση ?Ουτε το Itunes δεν το βλεπει χωρις sim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα