Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα χθες απο αλλο forum ενα Iphone 4g  το εκανε restore η κορη μου με το itunes και του περασε και κρατημενο backup και δουλεψε το κινητο ξαφνικα εσβησε και δεν ανοιγε

Μετα από καποιες ωρες το καλεσα εγω και δουλεψε .Τωρα παλι εσβησε και δεν κανει ουτε hard reset με το home και power button πατημενα!!!!

Πηρα τον πωλητη και μου ειπε ότι θα το παρει πισω μαλλον αυριο και ότι πριν δυο μερες του ειχε αλλαξει το home button και μπαταρια . Μου το ειχε πει από την αρχη αυτό και ηταν ενας λογος που το προτιμησα γιατι το home button από τα λιγα που ξερω είναι γενικο πρόβλημα στα iPhone

Το θεμα είναι τωρα ότι δεν μπορω να κανω επαναφορά στο κινητο και να σβησω ότι προσωπικα εχει μεσα πριν το επιστρεψω

Καποια ιδεα ? Ευχαριστω

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oταν το συνδεεις με το itunes δεν δινει σημεια ζωής? Αποψη μου-κακή μπαταρία ευθύνεται...Κακής ποιότητας συγκεκριμένα..ebay...τετοια ανοιγματα αποτομες απενεργοποιησεις..ρωτησες αν ειχε καποιο αλλο προβλημα μηπως? 

Δημοσ.

Φυσικα αλλα τιποτα....

Τετοιες ''ανώμαλες'' συμπεριφορες σε ενα κινητο που λειτουργησε κανονικά μόνο η μπαταρία μπορεί να προκαλέσει...Εφόσον την αλλαξε και προσφατα εκει παιχτηκε θεμα...θα του εδωσαν ή θα εβαλε μια οχι καλη μπαταρια..σιγουρα..αλλαγη μπαταριας να δοκιμασετε,αλλα να βαλετε καλη μπαταρια,πριν το επιστρεψεις...μη βιαστεις..

• Like 1
Δημοσ.

Καταφερα και το ανοιξα και εφτιαξα και ένα λογαριασμο gmail

Πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες του με gmail για χρηση από android ?

Δεν είμαι και σχετικος με iphone

Δημοσ.

Παιδια καλημέρα και συγνωμη για το ξεκαρφωτο αλλα επειγει

Εφτιαξα ένα λογαριασμο gmail σε κινητο και pc και θελω να περασω τις επαφες του iPhone στο gmail πριν του κανω επαναφορά.

Πως γινεται πιο απλα γιατι από iPhone δεν ξερω πολλα ?

Οσο μπορειτε πιο αναλυτικα για ένα ασχετο με αυτά τα κινητα

Ευχαριστω

Δημοσ.

Tο iphone επικοινωνεί με το pc μέσω του itunes που το κατεβάζεις ελεύθερα.

Μέσω αυτού θα μεταφέρεις τις επαφές από το κινητό στο pc και ανάποδα.

Δημοσ.

αν έχεις τις επαφές στο icloud μπορείς να κάνεις export σε ένα αρχείο vcard. το συγκεκριμένο αρχείο το κάνεις import στο gmail.

• Like 1
Δημοσ.

είναι κλειστό το icloud? Αν δεν γνωρίζεις μπες www.icloud.com , βάλε apple id και password και δες αν στο contacts φαίνονται οι επαφές σου.

Δημοσ.

είναι κλειστό το icloud? Αν δεν γνωρίζεις μπες www.icloud.com , βάλε apple id και password και δες αν στο contacts φαίνονται οι επαφές σου.

Ναι φαινοντε οι επαφες από το κινητο της κορης μου (ξερω ονομα και κωδικο gmail της) που στο itunes εχει παρει backup δυο κινητα.Το δικο της και της γυναικας μου που εχω τωρα εδώ και παλευω

Με το gmail που εφτιαξα δεν συνδέεται εκει

Δημοσ.

κάνε ακριβώς τα παρακάτω βήματα.

απο το iphone : μπες settings-icloud και τσέκαρε το contacts να είναι στο on

απο το pc σου: μπες www.icloud.com και δίνεις apple id και password. μπαίνεις contacts και με ctrl-a επιλέγεις όλες τις επαφές, πατάς το γρανάζι κάτω αριστερά και δίνεις export vcard.

gmail: κάνεις sign in-επαφές-περισσότερα-εισαγωγή και επιλέγεις το αρχείο για import

Δημοσ.

κάνε ακριβώς τα παρακάτω βήματα.

απο το iphone : μπες settings-icloud και τσέκαρε το contacts να είναι στο on

απο το pc σου: μπες www.icloud.com και δίνεις apple id και password. μπαίνεις contacts και με ctrl-a επιλέγεις όλες τις επαφές, πατάς το γρανάζι κάτω αριστερά και δίνεις export vcard.

gmail: κάνεις sign in-επαφές-περισσότερα-εισαγωγή και επιλέγεις το αρχείο για import

Το εκανα αλλα βλπεω τις επαφες της κορη μου ενώ θελω της γυναικας μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...